Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet benimde söylebileceğim şeyler @dexterx ile hemen hemen aynı. Bu cihazda herşeyin çözümü var, onu gördüm; mesela x lere basınca programların arka planda çalışmasını istemiyorsanız spb pocketplus diye bir program var ve bunu kurunca x ler programları shutdown yapıyor...

Burada ne kadar anlatılsada cihazı anlamak çok zor, ben almadan önce keşke birilerinde olsaydıda bir elime alıp inceleyip öyle karar verseydim diye düşünmüştüm ki eminim almaya meyilli arkadaşlarda böyle düşünüyorlardır. Bu yüzden gerçekten cihazla ilgilenen ve izmirde oturan arkadaşlara cihazı birebir gösterebilirim, uygun zaman ve uygun bir yerde buluşup cihazı inceleriz. İncelemek isteyen arkadaşlar buradan veya pm den bana ulaşırlarsa c.tesi veya pazar günü ufak bir toplantı ayarlıyabiliriz.
  • evet cihazın en güzel özelliği bu. birçok sorunla karşılaştım ama çok kısa sürede hepsini çözdüm ve kesinlikle katılıyorum alper arkadaşa ve ekliyorumda bu cihazda herşeyi yapmakda mümkün :p
  • Arkadaşlar,
    Bir cep bilgisayarı araştırmaya yaklaşık 3 sene önce başladım. Geçen zaman zarfında bir türlü istediğim telefon çıkmadığı için son derece ilkel telefonlarla idare ettim.
    Ancak artık dayanamadım ve 5 dakika önce Teknosa'dan M600+ siparişi verdim ve hemen arkasından foruma üye oldum. Bu kararı almamda forum son derece yararlı oldu. Herkese sonsuz teşekkürler. Ben de umarım bundan sonra sizlere elimden geldiğince yarar sağlayabilirim.

Aslında bu da istediğim bilgisayar değil. Sony'nin P990'ı var sanırım onda kartvizit okuma özelliği var. Ama ekranı kare ve işletim sistemi symbian. Bir de HP 6915'de GPS özelliği var. Bu telefonda bu iki güzel özellik yok olsa mükemmel olurdu. Artık ne yapalım dediğim gibi cep bilgisayarsızlığına dayanamadım. Kaç yıldır yanımda laptop taşıyorum. Birisinin telefonu ya da adresi gerektiğinde herkesin ortasında metroda otobüste bilgisayarı açıp outlooka baktığım oldu. Artık bunlara gerek kalmayacak.

Bir de ek detay bence SD kart slotu olması çok önemli. Elimde ya da elimizde SD kartlar var. miniSD olunca bu kartları çöpe atmak gerekecekti.

Teknosa'dan siparişler kaç günde geliyor? Daha ne kadar beklemem lazım?

• Kartın onaylandıktan sonra 1 veya en geç 2. gün gelir. UPS ile gönderiyorlar.
  • beyler bu cihazı ne kadara aldınız ortalaması nedir?

Peşinde indirim yaptılarmı vs...
  • 1.422 YTL Peşin Fiyatına 15 taksit yapıyorlar ama sanırım sadece garanti kartlarına. Peşinde havale ile olunca 40 YTL indirim var. Bu sanırım şu anda tek fiyat. Teknosalar'da henüz cihazı göremedim. Bir de Philips cep telefonu hediye ediyorlar.
  • Pardon bir de aksese yapıyorlarmış.
  • Mobilera paketi bende de fabrika ayarlarına dönünce gitti.
    Telefon ettim. Mail ile bana gönderdiler. Yakın zamanda web sitelerine koyacaklarını söylediydi. Benim gibi silenler için web'e koydum.
    Zip dosyasını PC de açacaksınız.
    ActiveSync yüklü olmalı.
    Windows üzerinden PDA'ye kuracak.
    Eten_v1.zip
  • arkadaslar selam;
    benımde m600 um var ancak;
    1. program yuklemek ıstersem ppc ye nereye kurmam lazım
    2. ppc dekı kurdugum programı nasıl calıstırıcam (cab dosyalarından bahsedılıyo hıc bılmıyorum)
    3. ppc nın regıstrısındekı degısıklıklerı nasıl yapabılrım

konularında bana detaylı bılgı verebılecek olan varsa cok sevınıcem. ıstanbulda oturuyorum eger anlıtıcaksanız sızı zıyarete gelebılrım ıstanbulda. cok tesekkurler:)
  • Eğer program setup.exe gibiyse pcden çalıştırıp kuruyosun. Tabi bu arada pocketpc pcye bağlı olcak.
    Eğer cab dosyası indirdiysen, activesync i açıp ordan "explore" diyerek ppc nin içeriği gelcek. Oraya cab dosyasını sürükle. Sonra ppcden file explorerla o dosyayı aç.
  • Selam arkadaşlar

Ultravizyon ile irtibata geçtim ve cihazın teknosa dışında da satışa sunulduğunu öğrendim,şimdi size bu yerleri yazıyorum.

Teknokolik Mağzaları
    Gold PC
    Kangrum.com
    Mavi Bilgisayar (Ankara)
  • Geriye fiyatlar kaldı... Bakalım Teknosa bizi ne kadar kazıklamış???
  • Ardakaşlar craddle üzerindeyken aletin kalemi çıkartılamıyor. Sinir oldum ilk şarj süresini beklerken. Sonunda ben de dayanamadım ve 8 saati beklemeden aleti kullanmaya başladım. Umarım başım belaya girmez bu yüzden.

Neyse alet bence genel olarak yeteri kadar başarılı. Ses kalitesi özellikle kulaklık ile çok yüksek. Handsfree hiç koymasalar daha iyi olurmuş ses kalitesi çok kötü. Kulaklık da kulaklarımı acıttı hiç rahat değil. Üzerinde ses açma kapama özelliği var.

Hemen aklıma gelmişken... Kutunun içinden Teknosa'nın hediye telefonu çıkmadı. Daha sonra göndereceklermiş.

Sorum şu: Memory allocation ayarlaması yapamıyorum. Deopolama ve uygulamaya ayrılan belleği ayarlamayı sağlayan slider çıkmıyor. Bu sizin de başınıza geldi mi? Uygulamalar için 47 mb bellek ayrılmış durumda ve bir iki tıklama ile bellek sayısı 5 mb ye kadar düşüyor.

PDA'larla ilgili genel bir sorum daha var. Bir programı sağ üstteki çarpı işaretine basınca kapatamıyorum. Kapanmış gözüküyor ama aslında sadece arka plana atıyor ve bunlar da haliyle hafızayı dolduruyor. Benim bulduğum tek çözüm yine bellek menüsünden çalışan uygulamaları durdur demek oldu.

İkinci genel sorum da, bu PDA'larda standart windowsda olduğu gibi bir Alt+TAB fonksiyonu var mıdır?

Şİmdiden teşekkürler....

• Arkadaşım, senin dediğin slider 2002 ve 2003 te vardı. Artık bu wm2005 lerde ayarlar vs. rom üzerine kaydedilebildiği için ram sadece o anki açık programlar tarafından kullanılıyor. Yani eğer pilin biterse öyle eskisi gibi pda daki bilgilerin silinmesi gibi bi dert yok.

O çarpı olayınıda "spb pocket plus" veya "handy switcher" yükleyerek çözebilirsin. Ben handy switcher ı öneriyorum çünki 32kb ram kaplıyor. Ve ikisindede alt+tab gibi programlar arası geçiş yapabiliyorsun.

• Ben de ilauncher kullanıyorum. Onunla birlikte zaten geliyor.

E-ten M600+ Kullanıcıları
     E-ten M600+ Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 29 Eylül 2006; 12:39:16 >
  • Selam Arkadaşlar

Teknokolik mağazası ETEN M600+ ile beraber birde bluetooth kulaklık hediye ediyor.İhtiyacı olan arkadaşlar belki bu yere yönelmek ister..
  • Teknosa'nın hediyesi daha çok ama tabii bluetooth kulaklığa ihtiyacı olan düşünebilir. Fiyat ne kadar acaba teknokolik'te????
  • 1417 ytl. Philps s200 ve usb çoklayıcı yerine bluetooth kulaklık daha iyi bence.

sx1s60 bende ilauncher yüklüydü ama X özelliği olduğunu bilmiyodum sağol.
  • Onlar Teknosa'nın standart hediyeleri.... 512 MB Sandisk ULTRA II kartı ve tabii en önemlisi DEREN ÇAY'ı unutmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.