Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar. bende formu iyice okuduktan sonra sayenizde m600+ siparişi verdim. yarın gelecek gibi cihaz. şu şarj olayı kafama takıldı, ne kadar şarjda tutmam gerekiyor, yada gerekiyormu ? birde 2 hat desteğini iyice bi deneyen oldumu ? ilk defa ppc kullanıcam, koruyucu tabakayı takarken dikkat edeceğim bi nokta varmı yokmu ? 6600 kullanıcısıyım yarına kadar, iki hat kullanmak için iki sim kartı keserek tek sim kart gibi yapıp metalimsi bir modul içine yerleştirerek sim kart yuvasına tek sim kartmış gibi koydular, aynı düzenek m600+ da da işe yarayabilirmi bunu deneyeniniz varmı ? alır almaz patlatmayalım cihazı, hadi yaradı diyelim şebeke seçimini falan nasıl yapıcaz ne edicez. detaylı bilgisi olan varmı bu konuda şimdiden teşekkürler
  • o metal sim karttan bendede vardı. ben daha m600+ ıma takamadan elimde kaldı kart :)
    bir dahada deneyemedim ama şiddetle ihtiyacım var çift hat tek karta. Kıyamıyorum sürekli çıkartıp takmaya. Daha önce burda deneyen olduğu ve çalıştığını söylemişti ama ayrıntı vermedi.
    Bu arada 230 yükledim kamera wifi çalışırken açıldığında eski sorunlar gitti. Biraz nosie azalmış ve gece çekim performansı artmış. Ve artık hareketli görüntüler daha az bulanık çıkıyor.
  • ROM ciktikca daha pek cok konuda performans artisi olacaktir. Umarim nokia gibi zirt pirt model cikarmakla urun sirkulasyonu yapmak yerine eten ROM ile urunlerini guncel tutar! m600+ yeni bir urun oldugu ve e-ten pocket pc pazarinda kendi adi ile var olmak istedigi icin kanimca cok ROM cikarmali!
  • çift hat olayını ben yazmıştım ama benim demek istediğim farklıydı; bende 2 hat tek kartta. kart tek olunca onu takıyorum ve başlat --> ayarlar --> telefon --> servisler den çıkan otomatik menüden kontrol edebiliyorum. Ayrıca hat değiştirmek için en üstte telefonun ne kadar çektiğini gösteren simgeye tıklayınca çıkan menüden turn off yapıp tekrar aynı işlemi yapıp turn on yapıyorum ve hangi hattın pin numarasını girersem onu aktif yapıyor. hatları birbirine bağlamak için ; "gelen aramaların tümünü aktar" yapıp o an hangi kartı pasif yaptıysam onun numarasını diğerine aktarıyorum. Böylce 2 hattıda aktifmiş gibi kullanıyorum gelen aramalar için. Mesajlar ise sadece aktif hattakinden alınıyor. Başka bir yol varmı onu bilmiyoum.
  • 2 hattı tek karta hangi yöntemle kopyaladın? ben metal bi simin içine iki hattın ortasını söküp koydurmuştum. Bu şekilde sim kart yerine bile girmiyor :(
  • 2 hat olayını şirket yaptı. Yani şirket hattı verip bunu kullanmak zorundasınız diyince, bizim eski hatları da birleştirip tek kartta turkcell resmi kartı geldi. Sanırım birleştireceğin kartların 2 si de turkcell ise bunu Turkcell yapıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: dexterx

2 hattı tek karta hangi yöntemle kopyaladın? ben metal bi simin içine iki hattın ortasını söküp koydurmuştum. Bu şekilde sim kart yerine bile girmiyor :(
  • Belki birisi daha benle aynı hatayı yapar diye yazmak istedim. Yeni bir program mesela Skype install ettik diyelim. Bu işlem sırasında install için SD kartı seçersek, reset işleminden sonra işler karışıyor. Kurduğumuz programlar gözükmüyor.

Her türlü program vs içinwww.pxdxa.com sitesini tavsiye ederim. atl+tab olayı da programları kapatma olayı da sayenizde çözüldü. Mesela yandaki küçük düğmeye alt+tab fonksiyonu atadım nefis oldu.

GPRS ayarlarını nasıl yapacağız? Bilen var mı?
  • selam millet, çift kart çalıştı aynı arkadaşımın alattıı gibi telefon menusunden sim menusunden istediğim hattı seçip şebeyi açıp kapatıyorum hat aktif oluyo fakat şu beyaz ekran muhabbeti benimde başıma geldi, 8 saat şarjda durdu sonra açtım kurcalarken saat tarihi ayarladım tabi ayarlar ayarlamaz mobilera süreniz doldu dedi ve telefon resetlendi sonra mobilerayı kaldırdım, ve şu cihaz açılır açılmaz beyaz bi ekran geliyo ve öle kalıyor.
    hard reset yapmaya çalışıyorum ama sanırım yapamıyorum. beyaz ekran açıkken power ve reset düğmelerine basıp elimi çektiyorum o sırada cihaz resetliyo ama ekran gelmeden power tuşuna basılı tuttuğumda yeşil bi ekran gelip reset your devize yazıyo, resetlediğimde aynı senaryo m600 açılış turuncu sayfadan sonra beyaz bi ekran. benmi hard reset yapamıyorum nedir 1 yardım edin hele telefonsuz kaldıım :)
  • reset ve pover düğmesine basıp bıraktıktan sonra hızlıca kırmızı telefon simgesi olan düğmeye 10 sn kadar basılı tutacaksın.

quote:

Orjinalden alıntı: marshal

selam millet, çift kart çalıştı aynı arkadaşımın alattıı gibi telefon menusunden sim menusunden istediğim hattı seçip şebeyi açıp kapatıyorum hat aktif oluyo fakat şu beyaz ekran muhabbeti benimde başıma geldi, 8 saat şarjda durdu sonra açtım kurcalarken saat tarihi ayarladım tabi ayarlar ayarlamaz mobilera süreniz doldu dedi ve telefon resetlendi sonra mobilerayı kaldırdım, ve şu cihaz açılır açılmaz beyaz bi ekran geliyo ve öle kalıyor.
    hard reset yapmaya çalışıyorum ama sanırım yapamıyorum. beyaz ekran açıkken power ve reset düğmelerine basıp elimi çektiyorum o sırada cihaz resetliyo ama ekran gelmeden power tuşuna basılı tuttuğumda yeşil bi ekran gelip reset your devize yazıyo, resetlediğimde aynı senaryo m600 açılış turuncu sayfadan sonra beyaz bi ekran. benmi hard reset yapamıyorum nedir 1 yardım edin hele telefonsuz kaldıım :)

• pxdxa sitesine girince sayfadaki yazı karakterleri çok bozuk. sizde düzgün görünüyor mu? yoksa register mı olmak lazım düzgün gelmesi için sayfanın?

quote:

Orjinalden alıntı: ayberkyagiz

Belki birisi daha benle aynı hatayı yapar diye yazmak istedim. Yeni bir program mesela Skype install ettik diyelim. Bu işlem sırasında install için SD kartı seçersek, reset işleminden sonra işler karışıyor. Kurduğumuz programlar gözükmüyor.

Her türlü program vs içinwww.pxdxa.com sitesini tavsiye ederim. atl+tab olayı da programları kapatma olayı da sayenizde çözüldü. Mesela yandaki küçük düğmeye alt+tab fonksiyonu atadım nefis oldu.

GPRS ayarlarını nasıl yapacağız? Bilen var mı?

• Arkadaşlar daha önce verildimi ve biliyormusunuz tam emin değilim amaftp://83.99.157.52 de PPC için bir çok program ve oyun bulunuyor. Bir bakmanızı tavsiye ederim...
  • adres için teşekkürler.
    Gsm konuşmalarında ses konusunda şikayetci olursanız volume patch ı yüklemenizi tavsiye ederim.
    Tabi bundan önce şiddetle tavsiye ediyorum 230 rom update i. Hiç yoktan performansı artıyor.
    Ve tekrar ediyorum ultravizyonla temasa geçtiğimde rom update dolayısıyla çıkacak sorunların arkasında olduklarını söylediler.
    birde ricam olacak. herkes kullandığı programları ve işlevlerini yazabilirmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterx -- 1 Ekim 2006; 14:07:09 >
  • Arkadaşlar, edindiğim bir deneyimi anlatmak istiyorum; m600+ ı bilgisayar mantığı ile kullanmaya başladığımızda daha performans alıyoruz. Örneğin soft reset; aldığım günden beri habire program ekleyip kaldırıp, internete girip film vs. vs birçok işlem yapıyordum. Cihazda hiç bir sorun görünmedi fakat ram in 19 mb a kadar düştüğünü görünce rahatsız oldum. Her ne kadar x lere basınca uygulamaları arka planda tutmayan program kullanıyorum fakat başka uygulamalar hafızada yer tutuyor. Bu yüzden cihazı bir bilgisayar gibi düşününce hiç kapanmadığı aklıma geldi ve soft reset yaptım, böylece restart yapıp zaruri olmayan tüm uygulamaları kill yapmış oluyoruz ve ram 30Mb ın üstün çıktı, uygulama geçişleri ilk günküne döndü. Tabi tüm ram i sıfırlamadı çünkü açılışta kullandığı programlar yüklü. Bilginize...
  • ftp alanındaki netfrontu yukledim ama onceki versiyon için yapılmıştır ve gozukmeyebilir tarzında bi uyarı aldım, e haliylede programlarda goremedim, java destekli bi browser varmıdır acep ?
  • netfront destekler javayı. yeni sürümü 3,3 olması lazım bende yüklü ve çalışıyor.
    bu arada sdio dan takılan flash bulursanız veya bildiğiniz bi yer varsa lütfen haber verin :)
    yoksa gece çekimleri beni katil etcek :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterx -- 2 Ekim 2006; 21:08:08 >
  • Selam Arkadaşlar,

Ben de bir haftadan uzun bir süredir M600+ kullanıyorum. Gerçekten güzel bir PDA.

Bir süredir forumu takip ediyorum, hazırlayanların ve katkıda bulunanların eline sağlık., çok faydalı olmuş.

Cihazı uzun süre inceleme fırsatı bulamadım ama, cihazla birlikte gelen bir program dikkatimi çekti: Terminal Services Client. Bilmeyenler için bu bir çeşit remote desktop uygulaması ve de başka bir PC'ye bağlanıp istediğiniz uygulamaları kendi PDA'inizin ekran çözünürlüğünde çalıştırabiliyorsunuz!

Bir de dotPocket isimli bir uygulama var (PDA ile birlikte gelmiyor sizin yüklemeniz gerekli), mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim. Bu uygulama kısaca PC'nizin ekranından PDA'inizin ekranını görüp kontrol edebilmenizi sağlıyor. Yani PC ile PDA'iniz bağlı iken PDA'inize dokunmadan PC'nizin klavye ve faresi ile PDA'inizde istediğiniz işlemi yapabiliyorsunuz (PDA ekranı kapalı iken dahi). Bunun en çok işe yarayacağı zaman da tahmin edebileceğiniz gibi PDA cradle'de iken.

Ekteki dosyada dotPocket programının örnek bir görüntüsü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterdiver -- 2 Ekim 2006; 21:24:50 >

• Arkadaşlar bende Casper m600 var yani Eten M600 buna eten 230 rom u yüklenebilirmi bunu deneyipde kullanan arkadaşlar varmı ?
  • bildiğim kadarıyla yapılamıyor.
    casper ın ftp sitesi var ama adresi bilmiyorum. orda romlar olması gerek.

güncelleme: adresi buldum: ftp://213.194.123.227/Casper%20Hand%20Office/M%20600/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterx -- 3 Ekim 2006; 15:20:17 >
  • br oken sw ord sevenler ve bittorent kullanıp oyunu görmek isteyenler için link aşağıda;

http://rapidshare.de/files/35383274/Astraware_Broken_Sword_VGA_WM5_x-Demonoid.com-x_2276996.718.torrent
  • arkadaşlar pocked solution dan verdiğim siparişler geldi; araba için tutacak, 15 adet secreen protector ve araç şarj cihazı. Gümrükte didik aramışlar, ambalajlarını çıkarıp bakmışlar hep tutacak çok iyi değil gibi ama birde arabada kullanacağım yarın, vantuzlu bişi bide gümüş renginde olduğu için garip geldi, siyaha boyamayı düşünüyorum screen protectorlerin üzerinde m500 yazıyor ama sanırım m600 ile aynı ekrana sahip olduğu için ayrıca yazmamışlar; ekranla ölçtüm tam geldi. Yarın deneyeceğim...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.