< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 15 Aralık 2020; 2:26:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
E-Ticaret Alışverişinize 300TL Maxipuan (3. sayfa)
-
-
-
Hocam evet şartlar sonradan değişti fakat ben farklı günler yapmıştım şimdilik bana ve kimseye 300 luk kampanya puanı yatmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
200 ve 300 puanı yatan var mı arkadaşlar? -
ben aileme ait 4 kart ile, ayrı ayrı günlerde 1000er tl den 3000 tl attım cüzdana. hiçbirine yatmadı. 1200 tl zararım var yani.
-
Bir daha da sayaç olmayan kampanyaya asla girişmem büyük hayal kırıklığı oldu bu bende :(
-
Ayrı günlerde yapmama rağmen 300 tl yatmadı
-
benim 500 yatmış
-
Arkadaşlar panik yapmayın daha gün bitmedi zamanla yatabilir. Bazen geç yatabilşyor puanlar. Daha öncede başıma geldi. Beklemekte fayda var -
Hangi siteden alışveriş yaptınız?
-
inşallah dediğiniz gib olur.
-
10 bin e 500 vardı yattımı beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 bine 500 yapanlar yatmış hep
-
Arkadaşlar şaka mısınız 300 ler ve 200 lerde yatacak merak etmeyin. Asıl konu 2 veya 3 kampanya için ayrı ayrı işlem yapanların her kampanya için puanı yatacak mı asıl mesele bu
Ne sabırsız insanlarız. Bekleyin arkadaşlar daha önce akşam yatırdığı oldu bankanın. Sanki günü geçti. Herkes aynı yatmadı benim yatmadı benim..... -
quote:
Orijinalden alıntı: pascalizma10 bine 500 yapanlar yatmış hep
evet Yatmış hocam
Şartlar sonradan değişti. Ben de ayn gün harcama yapmıştım. Bunun için müşteri hizmetlerine form üzerinden ulaştım. Puanın yatacağı yönünde teyit mesajı geldi. Hatta yatmaz ise tekrar bize ulaşın yatıralım dediler. Puanlar bugün/bu gece yatar muhtemelen.
-
maaş mı la bu 12 yi 1 geçe yatsın. ki o bile gece 2 de yatıyor. işbank genelde puanları akşama dogru yatırıyor.
-
Sesli güldüm
Maxipara kart ile 3 defa farklı ngunlerde Trendyol yapmıştım. Daha gelmedi 300 TL. Maxipara dahil diyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X