Şimdi Ara

E-Ticaret Alışverişinize 300TL Maxipuan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
15
Favori
14.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizi yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla yanıtlayayim bankaların kampanya yasal metinlerinin altında puan yuklenebilmesi için puan yükleme tarihinde kartın kullanıma açık kalması lazımdır diye not düşerler siz ilk iki kampanyayi tamamlamissiniz fakat kartın puan yatma zamanından önce kartınızı kapattiginiz için puan gelmesi zor çünkü 500 Luk kampanyayı yapan arkadaşların puanı gelmiş sizin gelmemis yani üstte saydığım tezi doğruluyor fakat çağrı merkezini arayak ya da mail atarak puanlarınızı talep edin müşteri memnuniyeti adına yatırabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 15 Aralık 2020; 2:26:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda yazan açıklamada aynı gün şartı VS yok. Ama uygulamadan girip bakınca Faklı günlerde ya da aynı gün farklı iş yerlerinden yapılacak yazıyor. Konuda yazana uyarak aynı günde yapmışım 3 harcamayıda. Şartlar sonradan mı değişti? E-Ticaret Alışverişinize 300TL Maxipuan
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet şartlar sonradan değişti fakat ben farklı günler yapmıştım şimdilik bana ve kimseye 300 luk kampanya puanı yatmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 ve 300 puanı yatan var mı arkadaşlar?
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

ben aileme ait 4 kart ile, ayrı ayrı günlerde 1000er tl den 3000 tl attım cüzdana. hiçbirine yatmadı. 1200 tl zararım var yani.

• Bir daha da sayaç olmayan kampanyaya asla girişmem büyük hayal kırıklığı oldu bu bende :(

Ayrı günlerde yapmama rağmen 300 tl yatmadı

• benim 500 yatmış

• Arkadaşlar panik yapmayın daha gün bitmedi zamanla yatabilir. Bazen geç yatabilşyor puanlar. Daha öncede başıma geldi. Beklemekte fayda var
  • ilhanozan İ kullanıcısına yanıt

Hangi siteden alışveriş yaptınız?

• pascalizma P kullanıcısına yanıt

inşallah dediğiniz gib olur.

• 10 bin e 500 vardı yattımı beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt

10 bine 500 yapanlar yatmış hep

• Arkadaşlar şaka mısınız 300 ler ve 200 lerde yatacak merak etmeyin. Asıl konu 2 veya 3 kampanya için ayrı ayrı işlem yapanların her kampanya için puanı yatacak mı asıl mesele bu

• Ne sabırsız insanlarız. Bekleyin arkadaşlar daha önce akşam yatırdığı oldu bankanın. Sanki günü geçti. Herkes aynı yatmadı benim yatmadı benim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalizma

10 bine 500 yapanlar yatmış hep

evet Yatmış hocam

Şartlar sonradan değişti. Ben de ayn gün harcama yapmıştım. Bunun için müşteri hizmetlerine form üzerinden ulaştım. Puanın yatacağı yönünde teyit mesajı geldi. Hatta yatmaz ise tekrar bize ulaşın yatıralım dediler. Puanlar bugün/bu gece yatar muhtemelen.

• maaş mı la bu 12 yi 1 geçe yatsın. ki o bile gece 2 de yatıyor. işbank genelde puanları akşama dogru yatırıyor.

• merkep kullanıcısına yanıt

Sesli güldüm E-Ticaret Alışverişinize 300TL Maxipuan 

• Maxipara kart ile 3 defa farklı ngunlerde Trendyol yapmıştım. Daha gelmedi 300 TL. Maxipara dahil diyordu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.