< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E-Ticaret Alışverişinize 300TL Maxipuan (4. sayfa)
-
-
beklemedeyız.
500 yattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatan eden yok -
Benim ne 300 nede 200 yatmadı hala -
bir 10.000 bir 400 harcamam olmuştu, kurallara göre 540 değil 500 yatması gerekiyordu ve 500 yattı gece 1'de.
-
İkinci kampanyayı tamamlamanız gerekirdi sadece ilk işleme yatmaz.
Sisteme girilmiyor teknik hata uyarısı veriyor -
Puanları yüklüyorlar heralde :)
Bütün kampanyaları aynı güne yaparsan işcep ve Maximum mobil eşzamanlı çöker tabi. -
Zaten mesajimda bunu belirttim, farkındayım teşekkürler. Banka bence 500den fazla yatirmayacagi dusuncesi/tahmini ile diger kampanyalar ile ugrasmadim.
banka kartına puan veriliyormu -
Henüz Yüklememiş -
Puanları yüklelenen oldu mu -
Benim gelen giden yok hala -
Benimde yüklenmedi müşteri hizmetlerini arayıp herhangi bir bilgi alan oldu mu acaba ? -
genelde bu tarz işlemlerde 4-5 arası yükleme yapıyor maximum muhtemelen o saatte yüklemeler gelicektir
-
Gün sonuna kadar bekleyin aceleniz mi var anlamıyorum ki yatmazsa vardır sebebi yatacaksa da zaten yatacak gün içinde.
Banka senin keyfinin kahyası değil maaş bile saatinde yatmiyorken puanin hemen yatmasını bekliyorsun. Belliki puanlar senin maaşın olmuş. Git dışarı çık hava al biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 15 Aralık 2020; 14:21:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X