Şimdi Ara

E-Ticaret Fikir ve Tedarikçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 10 yıllık web tasarımcıyım daha önce e-ticarete bulamadım. hala e-ticaret sitesi isteyen müşterilerimi başka yerlere yönelendiriyorum. günde en az 15 saat pc başındayım. artık kendim için bir e-ticaret sitesi kurmaya ve kendimi bu alanda da uzamanlaştırmaya karar verdim.

neyin e-ticaretini yapacağımı düşünmedim fakat sistemin basitçe şu şekilde işlemesi gerektiğini düşünüyorum.

ben sitenin tüm işleri ile ilgilneceğim gelen siparişleri tedarikçi aracılığı ile adreslere göndereceğim. hesabıma geçen paradan payımı alıp tedarikçin parasını ödeyeceğim.

bu konuda herhangi bir fikri yada tavsiyesi olan her konuda yardımcı olabilecek olan arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum..

• Uzun uzun yıllar önce , ormanın derinliklerinde küçük mavi yaratıklar vardı.
    Onlar kendilerine şirinler derdi. Çok iyiydiler.
    Ve sonra korkunç büyücü Gargamel vardı.
    O kötüydü.

- Aaaah! Şirinlerden nefret ediyorum!
    Sizi yakaliycam, elbet bir gün hepinizi yakaliycam. O zaman, o zaman pişman olacaksınız.

Bir gün ormana yolunuz düşerse, etrafa kulak verin. Belki Gargamel’in çığlıklarını duyabilirsiniz ve eğer iyi bir çocuk olursanız, belki şirinleri bile görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sapiens3

Uzun uzun yıllar önce , ormanın derinliklerinde küçük mavi yaratıklar vardı.
    Onlar kendilerine şirinler derdi. Çok iyiydiler.
    Ve sonra korkunç büyücü Gargamel vardı.
    O kötüydü.

- Aaaah! Şirinlerden nefret ediyorum!
    Sizi yakaliycam, elbet bir gün hepinizi yakaliycam. O zaman, o zaman pişman olacaksınız.

Bir gün ormana yolunuz düşerse, etrafa kulak verin. Belki Gargamel’in çığlıklarını duyabilirsiniz ve eğer iyi bir çocuk olursanız, belki şirinleri bile görebilirsiniz.

kardeş inci sözlük üyeliğini kabul etmedi galiba
  • Aliexpressten telefon kapakları getir sat diyecem ama artık yapan çok var. İşin zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş iş boşuna uğraşma elindeki paradanda olursun.
  • Gelip bu sorunun cevabini konu disinda ariyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zor iş yani para kazanayım dersen en az birkaç milyon lira ile girişmelisin birde tedarikçi kendin olmazsan kazanamazsın zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben profosyonel web tasarımcı ve seoyum yani ypacağım site googleda 1 numara olacak o konuda sıkıntım yok tedarik ve ürün konusunda sıkıntım var. şirketimwww.exi9.com ayrıcawww.mototurkiye.net sahibiyim 100000 takipçili twitter ve facebook hesaplarım var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.