Şimdi Ara

E-ticaret Scripti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda yeni bir projeye başlama arifesindeyiz. Şuanda aktif olarak kullandığımız bir e-ticaret sitemiz var. Fakat scriptleri yeniden araştırma gereği duydum. Öncelikle internette rastladığım bir konuda ideasoft firmasını yerden yere vurmuşlar. 5000 ürünü veya 1000 ziyaretçiyi geçtikten sonra kapanmalar ve yavaşlıklar oluyor yönünde. Öncelikle ideasoft firmasını sormak istiyorum. Bu derece üst düzey kullanan var mı? Sorun yaşadınız mı? Daha sonra platinmarket, hemenal ve kobimaster firmaları hakkında yorumlarınızı almak istiyorum. Ben hepsinide araştırdım.

Platinmarket ile ciddi görüşmelerim oldu. Reform sürümleri oldukça iyi düşünülmüş özelliklerle donatılmış. Fakat benim şansımdan mıdır bilemiyorum. İnceleme yaptığım sıralarda göstermiş oldukları güçlü referanslarının sitelerine ulaşamadım. Bunu sorduğumda ise bir referansları ciddi bir pazarlama stratejisi ile satışa başladıklarını ve verdikleri güçlü referanslarında aynı serverda bulunmasından ötürü hatalar ve ulaşamama sorunları yaşadığımı söylediler. Fakat özellikle e-ticaret sitelerinde bu tarz şeylere tahammül yok.

Kobimaster sistemi oldukça iyi. Fakat hem karmaşık hemde pahalı. Çok tatminkar referansları var. Özellikle ereyon.com

Hemenal sistemi çok oturaklı. Kobimaster ve platin market kadar özellik yok. Fakat oldukça sağlam bir duruşları ve çok çok güçlü referansları var. (Atasay, sarar, fenerium vb.)

Şu aşamada kör düğüm olmuş vaziyetteyim. Görüşlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Özelliklede ideasoft ile ilgili.

Teşekkürler. Kolay Gelsin.

• Web Tasarım - Programlama kısmına açsan daha iyi olur gibi aslında
  • ideasoftun sıkıntılı olduğunu bende duydum,ama neticaret.net e bi bak derim, referanslarıda fena değil,bu aralar revaşta
  • Biz de önümüzdeki hafta içinde bir karar verip bir eticaret sistemi alacağız. Hemenal ve platinmartket arasında kaldım. Platin market reform sürümüyle çok güzel işler yapmış gibi. Çok beğendim.
  • Şuan kobimaster'ı inceliyorum. Onların scriptide önceki günlerde incelediğimden daha da detaylıymış.
  • summercart.com.tr

Yabancı Bir Marka. Türkiye'ye yeni geldi.bir görüş.
  • www.platinmarket.com ile bence devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbalkan -- 28 Mayıs 2013; 14:28:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.