Bildirim
e-ticaret sitesi açmak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ücretsiz bulabileceğini sanmıyorum(istediğin şeyi bulamazsın)
opencart ı araştır -
Proticaret i ucretsiz olarak kullabilirsin ancak daha stabil bisey olsun uzerinde bende bisiyler yapayim diyorsan opencart in izerine tanimam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Ticimax a bir göz at istersen çok güzel bir sistem, paneli de kullanışlı. -
opencart üzerinde araştırmalar yapıyorum çok mantıklı geldi ilk sıralar kapıda ödeme ile devam edip sonradan sanal pos eklemeyi düşünüyorum. -
teşekkür ederim araştırıyorum şimdilik kısa sürede açacam inşallah -
opencart kullanmayı düşünüyorum şuan araştırıyorum ama pek bilgim olduğu söylenemez ilerleyen zamanlarda yardımcı olurmusunuz -
Tabi yardimci oluruz sorun olmaz opencart acik kaynak en iyi ucretsiz eticaret sistemi bence mantikli bir karar vermisain istedgin gibi pos v.s ekleyebilirsin hatta bankalarin open cart icin pos modulleri bile bulunuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bu konuda size benimde bir süredir çalıştığım ve memnun olduğum bir iş modelinin detaylarını paylaşabilirim. Birebir sizin isteklerinizi karşılayan bir iş modeli. Sanal pos, stok yapmanıza gerek kalmadan hızlı satış vesaire...
Sistem oldukça basit. Sizin kendi aldığınız bir domain adı, kendi oluşturduğunuz logonuz ve markanız üzerine size ait bir Online Mağza kuruluyor.
Siz online mağzanızın tanıtımını yapıyorsunuz. Müşteriler buradan alışveriş yaptıklarında siz kendi komisyonunuzu alıyorsunuz. Fiyatlar piyasaya göre oldukça uygun olduğundan dolayı isterseniz kendi mağzanızdaki ürünleri gitti gidiyor, sanalpazar, sahibinden.com üzerinden ilan vererek de satabiliyorsunuz. Fiyatları incelerken özellikle hızlı gönderi ürünlerine bakabilirsiniz. Fiyatların ne kadar uygun olduğunu görebilirsiniz.
Örnek mağza olarak;
[Örnek Mağza Linkleri PM ile verilecektir]
Fiyatları ve mağza örneklerini inceleyebilirsiniz.
Sipariş geldiğinde ürün sizin mağza adınız ve logonuzla paketleniyor, faturası kesiliyor ve müşteriye gönderiliyor. Satış sonrası herhangi bir sorun yada dönüşte müşteri 0850'li müşteri numarasını arıyor sipariş numarasını tuşluyor ve Call Center'daki görevliler sizin mağza adınızla müşteriyi karşılıyor. Bu arada, üründe herhangi bir sıkıntıda iade hakkı müşteriye ait oluyor. Yani müşteri memnuniyetine çok önem veriliyor.
Yani bu iş modelinde siz sadece satış ve mağzanızı duyurmak ile ilgilenirsiniz.
Abanelik Ücreti var mı? Bu iş modeline katılırken tek seferlik ödeyeceğiniz bir ücret vardır. Ödediğiniz ücretin %75'i size hediye çekleri olarak geri veriliyor. %15'i mağzanıza özel broşür, kartvizit, kalem, stikker gibi reklam materyaller olarak veriliyor.
Ayrıca detaylı olarak sistemi öğrenmek için:
[Detaylı Sunum Linkleri PM ile verilecektir]
Daha kapsamlı bilgi ve sorularınız için PM'den ulaşabilirsiniz.
Sisteme katılmayı düşünürseniz görüşelim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X