DevEntegrasyon olarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştrmemiş olsak bile bu işi ileriye götüreceğimizi söylemeliyim. DevEntegrasyon bir e-ticaret yazılımıdır. E-ticaret sitesi, pazaryeri entegrasyonu (n11, gittigidiyor, hepsiburada vs.) ve muhasebe entegrasyonu yapıyoruz. Sitemiz ve entegrasyonlarımız tamamen kendi yazılımımızdır. Türkiye'de bu işi yapan bir çok şirket biliyorum fakat bizim avantajımız çok fazla. Örnek vermek gerekirse;
- Daha ucuz maliyet - Daha kolay kullanım - Hosting (tamamen kendi sunucumuz üzerinden) - Domain - Site Yönetimi - Ürün Yönetimi - Kategori Yönetimi - Marka Yönetimi - Nitelik Yönetimi - Toplu Mail - Sipariş İstatistikleri - Cihaz İstatistikleri - Ücretsiz Satılan Ürün İstatistikleri - İndirim / Kampanya Kuponu - Bayi Grupları Oluşturma - Personel Girişleri - 7/24 Destek - Marketing & Seo Araçları - %99.9 Service Uptime - Whatsapp Desteği - Video Eğitim Seti - Kargo Çıktısı - Tek Ekrandan Ürün ve Sipariş Yönetimi - Sınırsız Ürün Listeleyebilme - Stok Takibi ve Yönetimi - Sınırsız Tedarikçi Xml Entegrasyonu - Otomatik Sitemap Özelliği - Kredi kartı ile ödeme Entegrasyonu - 30 Farklı Tema Seçeneği - Mobil Uyumluluk - Ürün Yorum Yönetimi - N11, Gittigidiyor, Hepsiburada Entegrasyonu - Toplu Fiyat Güncelleme - Sosyal Medya Entegrasyonu - Muhasebe Programı Entegrasyonu - Özel Tasarım - Kargo Takip Entegrasyonu - Kartvizit Çalışması - Logo Çalışması - Uzaktan Destek - Yandex Reklam - Adwords Reklam - Seo Modülü
Gibi bir çok avantajımız var. Siz değerli arkadaşlarımın varsa sorularını cevaplayabilir ve istediği şekilde destek verebilirim. Dilerseniz buradan dilerseniz kerim@deventegrason.com mail adresi üzerinden benim ile iletişime geçebilirsiniz.