Gerçekten sadece %1 mi geleceğini düşünüyorsunuz? |
E-ticarete %1 ek vergi geldi: Tüm ürünler %1 oranında zamlanabilir (6. sayfa)
-
-
Bu kara günleri tarih elbet yazacak o gün gelince kime sorsan ben oy vermedim diyecek
-
Gerçekten b*kunu çıkardı hükümet.
-
Şahlaniyoruz diyenler vergilerle meşajı alıyor, aldıkça sesleri ohtan aha döndü
-
Tekneler 3 yıl önce nasibini zaten aldı .
5 metreden 7 metreye kadar olanlardan 3.500,00 TL
7 metreden 9 metreye kadar olanlardan 5.000,00 TL
9 metreden 12 metreye kadar olanlardan 7.500,00 TL
12 metreden 15 metreye kadar olanlardan 15.000,00 TL
15 metreden 20 metreye kadar olanlardan 25.000,00 TL
20 metreden 30 metreye kadar olanlardan 50.000,00 TL
30 metreden büyük olanlardan 100.000,00 TL
Bu rakamlar her yıl ödeniyor ve şuan %50 ye yakın zam yedi 2025 de o 100 bin olan rakam 150 bin oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazıp yazıp siliyorum tam bir rezillik. Nefes almayı yaşamak sananlar, siyasal islamcı türk düşmanlarına oy vermeye devam etsin. Aklını kiraya vermiş koca bir güruh yüzünden türk milletinin geleceği dincilerin sofrasına meze oluyor. Bu günleri mumla arayacağımız bir gelecek bizi bekliyor.
-
ben tatmin olmadım %1 ile biraz daha sokun daha derine 👉⭕
-
Sinekten yağ çıkarıyorlar , yazıklar olsun .
-
Sadece 1% ise bence mükemmel 10% u var en az uyanık mı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nefes alma vergisi tahminen ne zaman gelir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hakikaten de...
hangi elementten acaba?????? olsa olsa ateş olsa gerek... her düzenlemeyle yakıyor çünkü...
-
Erto86youtubecem yilmaz biz kebabi hergün yeriz, önce sizin isiniz görülsün instagram: e_r_t_o_ twitch: Ertoo86 kik: Ertoo86 tiktok: erto_86 youtube :Erto86https://www.youtube.com/watch?v=A1KLsP_lhI4&ab_channel=Erto86
biz alışverişi her zaman yaparız... önce sizin işiniz görülsün....
-
Yani bu alıştırma diye düşünüyorum peyder pey arttıracaklar yüzdeyi. O yüzden olsa olsa tahta diye olur 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamantafox -- 23 Aralık 2024; 8:52:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu da güzeldi...
-
torunlarımıza bu günlerden utanç içinde bahsedeceğiz.
-
Tepki çekmemek için bugün %1 olan şey seneye %5 olur sonra %15 olur öyle öyle gider.
-
Vatandaşa rahat ve refah yüzü göstermemeye yemin etmişler.
Yemek içmek kadar ihtiyaç olan telefonda özel tüketim vergisi ver.
Telefona taktığın hatta özel iletişim vergisi ver.
Araba verginin vergisiyle bir tane de devlete al.
Arabaya koyacağın yakıtta özel tüketim vergisi ver.
Yandaşlara türlü vergi muafiyeti ve teşvik verirler ama vatandaşın da ümüğüne çökerler.
Çanakkale köprüsü bile daha kısa yapılabilecekken sırf itibar için en büyüğü olsun diye fazladan milyar dolarlar harcayarak köprü yapıyorlar. Geçiş garantilerini saymıyorum bile.
Neyse ki bu kadar can sıkıcı şeylerin üstüne Dışişleri Bakanı Kasyun Dağında kahve içti de içim rahatladı.
-
Yüzde bir sadece gibisinden sakince şimdi ekleyip kısa süre içinde %3 sonra %5'e çıkaracaklar bak göreceksiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugün %1, yarın % bilmemkaç için hazırlanmış bir altyapı.
-
Hep söyledik hocam Siyasal İslam bu ülkenin başına gelebilecek en büyük felaketti.
Kazandıkça ilgili güruh "nasıl koyduk ama!" naraları atarken şimdi içlerine giren kazığın ucunu saç tellerine kadar hissederler umarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X