Merhaba arkadaşlar; gündelik işler için kullandığımız Acer e1-531 model laptoptaki 2 gb ddr 3 1333 mhz kingston kn2gb07006 ram'in yetersiz gelmesi sebebiyle yanına 4 gb ddr 3 1333 mhz Hi-level HLV-SOPC10600/4G taktım. laptopu ilk açtığımda sorunsuz açıldı fakat 10 - 15 dk sonra kendisini kapattı. windows 7'de (64 bit) yeniden açıldığında ise "hoş geldiniz" ibaresine kadar sıkıntısız ilerliyor sonra da restart atıyordu. daha sonra format attım ve windowsu yeniden kurdum. kurulum sorunsuz tamamlandı, driverları bir sıkıntı olmadan yükledim, yeniden başlattım fakat aynı sorun tekrarladı. windows 8.1 64 bit yüklemeyi denedim, sistem ve driverlar yine sorunsuz kuruldu fakat yeniden başlattığımda yine aynı sorunla karşılaştım. bu arada ramlarin slotlarını değiştirdim, 4 gb tek kullanmayı denedim sonuç hüsran. bu arada 2 gb tek takılıyken sorun yok. aldığım ram bozuk desem hiç çalıştırmaz, anakart desteklemez desem üzerindeki de 1333 mhz ve 8 gb a kadar destekliyormuş. artık ne yapacağımı şaşırdım, lütfen yardım edin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme