Şimdi Ara

[SATIŞ DURDU] UCUZA RENDER CANAVARI! E5-2697 v2 12 Çekirdek 24 Thread, 64 GB RAM, ASUS P9X79 PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 [SATIŞ DURDU] UCUZA RENDER CANAVARI! E5-2697 v2 12 Çekirdek 24 Thread, 64 GB RAM, ASUS P9X79 PRO

(Sisteme ihtiyaç olduğu için 1.5 ay süreliğine satış durdu)

Vay be yıllardan beri başlığa bunu yazmak istemiştim nasip oldu sonunda.

Render için kullandığım 6 sistemden birini satıyorum. Anakart ve CPU Birleşik Krallık'tan alınma, RAMler Çin'den.

Ucuza render, oyun sistemi, SLI veya sadece görev yöneticisinde çekirdeklere bakmak isteyenler için güzel sistem

SLI x16 tam olarak çalışıyor ayrıca istediğiniz kadar SATA SSD veya NVMe SSD adaptörleri ile NVMe SSD ekleyebilirsiniz. İşlemci 40 PCH 3.0 Lane veriyor.

İşlemcinin gücü Ryzen 3600x ile Ryzen 3700x arasında (multi core). İşlemci 3.0 GHZ all-core olunca Ryzen 3700x ile aynı güce geliyor. Tabi daha ucuza alıyorsunuz.

İşlemciyi tek satmıyorum ama 3000 TL diyorum (Tek satılmasın, toplu satılsın diye yazıyorum). Bu fiyat tek işlemciyi satmama ikna edebilir. Anakart ve RAM için aynısını diyorum.

İsteyene kargo gönderirim, elimden geldiğince baloncuklu paket ile korumalı sararım. Ama ona rağmen bir şey olursa sorumlusu ben olmam. O yüzden elden tavsiyem. Tuzla'da elden teslim olur.

Sistem özellikleri:

ASUS P9X79 PRO Anakart

Intel® Xeon® E5-2697 v2 12 Çekirdek 24 İzlek 30 MB Cache İşlemci

8x8 = 64 GB DDR3 1866 MHZ Klisre RAM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.