Arkadaşlar merhaba bende e1oo var ve telefonumun ekraninda oparator ismi olarak hala telsim yaziyor.bunu guncelleştirmem mumkunmudur.yapi olarak e1000 ile e398 ayni telefon bunu duzenleyebilecegim bir program veya oparatoru guncelleştirebilecegim bir eklenti varmidir.onemli bir konu olarak dusunuyorum ve bircok arkadaş bu sorunu yaşiyor.bazisi şebekesel ama motorla telefonlarda yazilimsal olarak oparator isimleri geliyor.çözüm önerilerinizi bekliyorum görüşmek üzere.
plmn_Text table.bin dosyasını p2k commander ile pc'ye kopyala ve op edit 1.3 isimli programla değiştirmeye çalış. e1000 yurtdışında bile nadir bulunan bi model olduğu için pek yorum yok hakkında. Gayet güzel telefondur.
bu dedigini denedim ama pc ile baglanti kurdugunda telefon şarj konumuna geçiyor ve kendini kapatip şarj ediyor.yabanci bir sitede bu anlattigin yontem yapiliyor ama telefonla iletişim kuramiyorum
Telefonla iletişim kurmak için p2k sürücülerini yüklemen gerekiyor. Diğer türlü telefonla kuracağın iletişim hafıza kartına erişimden öteye gitmez. P2K sürücüleri ve kurulumu için v3x topiği'nin ilk sayfasından yararlanabilirsin. Yanlız şunu da belirtmem lazım Opedit 1.3 isimli programın senin tel ile çalışacağından emin değilim. Zira 3g motorolalarla çalıştığını sanmıyorum. Benim iki 3g olan e770v ve v3x ile çalışmadığını gördüm. Sen genede dene kardeşim.