Şimdi Ara

Turkcell GSM geçmişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
54.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum şimdi benim kullandığım hat benim üstüme turkcell ben mahkeme falan olmadan ya da savcıya falan gitmeden bu numaradan hangi tarihte hangi numaralara mesaj atılmış bakabilir miyim acaba ? Yani içerik istemiyorum yanlızca şu tarihte şu numaralara mesaj atılmış şeklinde istiyorum bu mümkün müdür ? Eskiden sanki böyle birşey vardı diye hatırlıyorum fakat bulamadım yardımcı olursanız sevinirim ^^

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell GSM Geçmişi

Turkcell GSM, Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon sağlayıcılarından biridir. Müşterilerine geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır. Bu hizmetler arasında mobil iletişim, sabit hat, internet ve televizyon hizmetleri yer almaktadır.

Turkcell Kullanım Detayı ve Arama Geçmişi

Turkcell kullanıcıları, kullanım geçmişlerini ve arama dökümlerini görüntüleyebilirler. Bu bilgiler, fatura tutarlarını anlama, arama geçmişini kontrol etme ve gerekirse arama kayıtlarını alma gibi çeşitli amaçlarla kullanılabilir.

Turkcell kullanım detayı, yaptığın aramaların, gönderdiğin mesajların ve kullandığın internet verisinin ayrıntılı bir dökümünü içerir. Arama geçmişi dökümü ise yaptığın tüm aramaların bir listesini gösterir.

Turkcell Konuşma Geçmişi

Turkcell müşterileri aynı zamanda konuşma geçmişlerine de erişebilirler. Konuşma geçmişi, yapılan ve alınan tüm aramaların ayrıntılı bir dökümünü içerir. Bu bilgiler, aramaların tarihini, saatini, süresini ve aradığın numaraları görmeni sağlar.

Turkcell, müşterilerinin gizliliğini korumayı taahhüt eder. Kullanım geçmişi ve arama dökümleri yalnızca müşterinin kendisi tarafından görüntülenebilir. Bu bilgiler üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.

Turkcell kullanım detayı, arama geçmişi dökümü ve konuşma geçmişine Turkcell'in web sitesi, mobil uygulaması veya müşteri hizmetleri hattı üzerinden erişebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Online işlem merkezinden
    Faturalı ise Faturalarım > Faturalarım > Fatura detayı...
    Kontorlu ise TL işlemlerim > Kullanım Detayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet buldum ama maaleef numaranın sonunu göremiyorum görsem ne olurdu sanki ya. Birşeye üye olmam gerekiyormuş falan filan onunla uğraşacağım şimdi bide :) Neyse yine de çok teşekkür ederim :)
  • Musteri hitmetlerinden kullanim detayi talep ederseniz (son 6 ay saklaniyor) gonderilen kullanim detayi raporunde numaranin tamami gorunuyor.

• Hayır sildirmiyorlarmış sordum ben onu :) yasa dışı bir işe mi karıştın yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: mad157

hayir yasa disi bir olay deilde cinayetle sonuclanabilecek yada benzeri bir durum soz konusu sonu bilinmez kestiremiyorum hic kestirmiyoruz

Onu silmiyorlar,
    Savcılık kararı gerekir diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninde bi tanıdığın olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tam olarak bu dökümanda neler gözüküyor benim hattm başkasının üzerine gidip bu numaranın dökümanını aldığında neleri görebilir

• aysenur9 A kullanıcısına yanıt
    Kiminle konuşmuşsun, kiminle mesajlaşmışsın ve ne zaman İnternet'e girmişsin vs. şeyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinoLexTazy

Evet buldum ama maaleef numaranın sonunu göremiyorum görsem ne olurdu sanki ya. Birşeye üye olmam gerekiyormuş falan filan onunla uğraşacağım şimdi bide :) Neyse yine de çok teşekkür ederim :)
    Aranan numaralarin son 4 hanesi gizli bunu gormemim bir yolu yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: enes947

Aranan numaralarin son 4 hanesi gizli bunu gormemim bir yolu yok mu?

Alıntıları Göster
    Hesabım uygulaması canlı destekten konuş numaranın tamamını görmek istiyorum de açıyorlar.

Müşteri hizmetlerini de arayabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.