Şimdi Ara

Türk Telekom İş’te Mobil Wifi Tarifeleri (Kurumsal Türk Telekom Data Hatlarına Özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom İş’te Mobil Wifi Tarifeleri (Kurumsal Türk Telekom Data Hatlarına Özel)

kurumsal.turktelekom.com.tr
    İş’te Mobil Wifi Tarifeleri 10GB | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler/iste-mobil-wifi-tarifeleri-10gb

İş’te Mobil Wifi Tarifeleri 20GB | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/ses-tarifeleri

İş’te Mobil Wifi Tarifeleri 50GB | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler/iste-mobil-wifi-tarifeleri-50gb

İş’te Mobil Wifi Tarifeleri 100GB | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil

İş’te Mobil Wifi Tarifeleri 250GB | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler/iste-mobil-wifi-tarifeleri-250gb

İş’te Mobil Wifi Tarifeleri 500GB | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler/iste-mobil-wifi-tarifeleri-500gb

İşte Mobil Wi-Fi Modemli 10GB Tarifesi | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler/iste-mobil-wi-fi-modemli-10gb-tarifesi

İşte Mobil Wi-Fi Modemli 20GB Tarifesi | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler/iste-mobil-wi-fi-modemli-20gb-tarifesi

İşte Mobil Wi-Fi Modemli 50GB Tarifesi | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler/iste-mobil-wi-fi-modemli-50gb-tarifesi

İşte Mobil Wi-Fi Modemli 100GB Tarifesi | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler/iste-mobil-wi-fi-modemli-100gb-tarifesi

İşte Mobil Wi-Fi Modemli 250GB Tarifesi | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler/iste-mobil-wi-fi-modemli-250gb-tarifesi

İşte Mobil Wi-Fi Modemli 500GB Tarifesi | Türk Telekom
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler/iste-mobil-wi-fi-modemli-500gb-tarifesi

Taahhütsüz Aylık Ücret:

İşte Mobil Wi-Fi 10GB Tarifesi 39,8 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 20GB Tarifesi 50,00 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 50GB Tarifesi 80,6 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 100GB Tarifesi 183 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 250GB Tarifesi 295 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 500GB Tarifesi 546 TL

İşte Mobil Wi-Fi Modemli 10GB Tarifesi 79,00 TL
    İşte Mobil Wi-Fi Modemli 20GB Tarifesi 89,00 TL
    İşte Mo​bil Wi-Fi Modemli 50GB Tarifesi 120,00 TL
    İşte Mobil Wi-Fi Modemli 100GB Tarifesi 205,00 TL
    İşte Mobil Wi-Fi Modemli 250GB Tarifesi 317,00 TL
    İşte Mobil Wi-Fi Modemli 500GB Tarifesi 568,00 TL

24 Ay Taahhütlü Aylık Ücret:

İşte Mobil Wi-Fi 10GB Tarifesi 19,4 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 20GB Tarifesi 29,6 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 50GB Tarifesi 60,2 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 100GB Tarifesi 123 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 250GB Tarifesi 235 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 500GB Tarifesi 485 TL

İşte Mobil Wi-Fi Modemli 10GB Tarifesi 69,00 TL
    İşte Mobil Wi-Fi Modemli 20GB Tarifesi 79,00 TL
    İşte Mo​bil Wi-Fi Modemli 50GB Tarifesi 110,00 TL
    İşte Mobil Wi-Fi Modemli 100GB Tarifesi 184,00 TL
    İşte Mobil Wi-Fi Modemli 250GB Tarifesi 296,00 TL
    İşte Mobil Wi-Fi Modemli 500GB Tarifesi 546,00 TL

12 ay Taahhütlü Aylık Ücret:

İşte Mobil Wi-Fi 100GB Tarifesi 148 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 250GB Tarifesi 260 TL
    İşte Mobil Wi-Fi 500GB Tarifesi 510 TL

1. Bu tarifeler, bireysel olmayan kamu data tarifeleri. Fakat kendimden örnek vermek gerekirse; bireysel Turkcell data hattımı, 24 ay taahhütlü, modemsiz, aylık 235 Lira ücretli olan "İş’te Mobil Wifi Tarifeleri 250GB" isimli Türk Telekom Mobil data tarifesine taşıdım. Taşıma işlemini bayiden değil de Türk Telekom Müdürlüğünden yaptım. Tarifelerin bireysel değil de kurumsal olmasına rağmen sadece kimliğim yeterli oldu. Ekstra bir belge istemediler. Hattım başvurudan 2 gün sonra açıldı.

Ben android telefonumda internet için ikinci hat olarak bu hattı kullanıyorum. Tarifelerin 12 aylık olanları da var sayfada. Sayfadan "Paket ve Ücretlendirme" başlığı altında 12 aylık ve 24 aylık tarife ücretleri toplu halde gözüküyor.

Tarifelerin Geçerlilik Kapsamından da kısaca bahsedeyim (Bu kısımda yazdıklarım, başvuru için gittiğim Türk Telekom Müdürlüğü çalışanı tarafından bana teyit edilmiştir); tarifelere benim gibi diğer operatörlerden hattınızı taşıyarak da geçiş yapabildiğiniz gibi, yeni hat alarak veya bireysel Türk Telekom hattınızla da bu tarifelere başvuru yapabilirsiniz. Fakat şunu da belirtmiş olayım; içeriden yani Türk Telekom hattınızla bu tarifelere geçiş yaparsanız tarife fiyatları bir miktar artıyor (net bilgiyi müdürlükten alabilirsiniz).

2. Tarifelerin hiçbirinde aşım yok. Gerekirse bu tarifelere (İş’te Mobil Wifi Tarifeleri) özel olan 10gb veya 30gb ek paketler, kurumsal müşteri hizmetleri numarası olan 4445444 nolu numara aranmak suretiyle alınabiliyor. Ek paketler için tarife açıklaması ise şu; İlgili ek data paketi kapsamında 10GB ve 30GB data hakkı sunulacak olup, paket ücreti 10GB data paketinin fiyatı KDV ve ÖİV dâhil 15.30 TL ve 30GB data paketinin fiyatı. KDV ve ÖİV dâhil 40.80 TL'dir.

3. İstenirse 24 ay, istenirse 12 ay taahhütle İş’te Mobil Wifi Tarifeleri alınabiliyor.

4. İş’te Mobil Wifi Tarifelerinin taahhütlü ve taahhütsüz fiyat farkı, diğer operatörler de dahil olmak üzere baktığım tüm tarifelere nazaran çok düşük. O nedenle herhangi bir cayma durumunda cayma cezası daha düşük çıkacaktır.

5. Tarife kapsamında kalan internet hakkını öğrenmek için; INTERNET yazıp 5555 'e SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Bu servis, internet için 2 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir. 5555 numarasına gönderilen ve gelen SMS ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Mart 2023; 7:50:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İşletmeler İçin Türk Telekom Mobil WiFi Tarifeleri

İşletmeniz için güvenilir ve esnek bir mobil internet çözümü mü arıyorsunuz? Türk Telekom İş'te Mobil Wifi tarifeleri, Türk Telekom Data Hatları'na özel tasarlanmıştır.

Mobil WiFi Tarifelerinin Avantajları

• Esneklik: Mobil WiFi cihazınızla iş yerinizden bağımsız olarak internet erişimine sahip olun.
    • Verimli Çalışma: Hızlı ve kesintisiz internet bağlantısı ile iş verimliliğinizi artırın.
    • Uygun Maliyet: Data hatlarınıza özel tasarlanmış uygun fiyatlı tarifelerden yararlanın.

Mobil WiFi Tarifeleri

Türk Telekom İş'te Mobil WiFi tarifeleri, farklı ihtiyaçlara uygun çeşitli seçenekler sunmaktadır:

• Limitsiz Data Tarifesi: Sınırsız internet kullanımının keyfini çıkarın.
    • GB'lık Tarifeler: Belirli bir veri kotasıyla daha uygun fiyatlı seçenekler.
    • Süperbox Tarifeleri: Mobil WiFi cihazı ve Superbox ev interneti paketini içeren avantajlı çözümler.

İşletmeniz İçin En İyisini Seçin

İhtiyaçlarınıza en uygun mobil WiFi tarifesi için Türk Telekom İş'in yetkili bir bayisiyle iletişime geçebilirsiniz. Uzman ekipleri, işletmenize özel önerilerde bulunarak en verimli çözümü belirlemenize yardımcı olacaktır.

Önemli Notlar

• Mobil WiFi cihazları ayrıca satın alınabilir veya kiralanabilir.
    • Tarifeler, kullanım koşullarına ve kapsama alanına göre değişiklik gösterebilir.
    • Daha fazla bilgi ve en güncel tarifeler için Türk Telekom İş'in resmi web sitesini ziyaret etmeniz önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konu için teşekkürler hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar çok iyi…

• Merhaba halen devam etmektemidir ? Ayrıca bireysel olarak başvurmada sorun yaşarmıyız. Son durum nedır bilgi sahibi olan varmı ?

Superbox tahadüt bitmekte. Fiyatları x2 yaptılar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi kontrol ettim devam ediyor. Tarifedeki her paketin linkini ayrı ayrı konuya ekledim şimdi. Sayfa başından kontrol edebilirsiniz.

• Fiyatlar çok iyi bireysel abonelerde , geçebiliyor sanırım kurumsal hat alarak.Hayret Türk Telekom raydan çıkarak herkesi mahdur etmeye başlamıştı.

• Bugün telefonda müşteri hizmetleri ile görüştüm. 100gb için aylık 200tl dediler. Değişti mi acaba? Bu fiyatlara vergi eklenecek olabilir mi?

Edit: hattım bireysel. Kurumsal mı yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niketnac -- 31 Mart 2023; 14:47:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bireysel Data hattımı kurumsal iştewifi 250gb tarıfesıne bireysel olarak taşıdım. Herhangı bır sorun çıkmadı. Bizzat müdürlükten kurumsal hatlar bölümünden başvuruda bulunabılırsınız . Başvurmak isteyen arkadaşlara bilgi olsun bugun itibari ilede hat devir işlemi tamamlandı.

Şuanki tek sorunum Turkcellden 100mgb hız alırken Turktelekomdan bulundugum konumda 10mgb den fazla alamamaktayım :) bu hayal kırıklıgı oldu. Umarım çözume kavuşur degılse geçişin bir anlamı olmadı benım adıma. Hat taşıma yapıcaklar bolgenın hız testlerini yapsınlar.

• temhemkarub kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızdan kurumsal hat süreçleri ile ilgili evraklar istenmeden direk geçiş yapıldı gibi anlaşılıyor, normalde vergi dairesi vergi numarası imza sirküleri fln verilmeli, şirketi olmayanları geçirmiyorlar değil mi

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Sadece kimlik ile birlikte kurumsal hat açtırabilirsiniz.Bireysel olarak kullanılabilir ancak bu fiyatlara güven olmaz .Türktelekom artık sabaha kalmadan zam yapıyor.

• Sadece kimlik ile bu tarıfelere gecıs yapabılmektesınız. Kurumsal tarıfe olarak lanse edılmıs lakın bireysel kullanıma izin verilmekte.

• Ben bireysel olarak kurumsal hatlara tt ve turkcell de geçiş yapamıyorum kabul etmediler

Kaç kişiye sordum, vergi levhası isteriz diyorlar Türk Telekom İş’te Mobil Wifi Tarifeleri (Kurumsal Türk Telekom Data Hatlarına Özel) 

• Blur kullanıcısına yanıt

Bireysel olarak tanımlayın dedıgınızde paket tanımlanıyor. Bir problem cıkartmadılar bana . Hat tasıması yaptım .

Muhakkak dediğiniz gibidir ama bayilerin deneyeceğini ya da yapmak isteyeceklerini sanmam.

• Bana bireysel geçiş işi biraz sallamasyon geldi, Vodafone yaptı bir kere böyle bir mallik hatayla sonra herseyi bir birine karıştırdılar tt de ve turkcell de böyle tuhaf bir olay olacağına inanamıyorum

• Blur kullanıcısına yanıt

Bayii yapmamakta. Turk Telekom Mudurluklerınden Kurumsal bolume sıra alıp musterı temsılcısı ıle gorusuyorsunuz. Kurumsal iştewifi paketını bireysel olarak almak istediginizi söylediğinizde işlemi yapmakta temsilci.

Türk Telekom İş’te Mobil Wifi Tarifeleri (Kurumsal Türk Telekom Data Hatlarına Özel)

Hocam üniversite öğrencisiyim, yararlanabilir miyim bundan? Farklı bir operatöre ait bir hat kullanıyorum, ayriyeten yanına bunu çıkartsam taahhütsüz olarak kullanabilir miyim? Bir de deneyimleriniz nasıl, hız sınırlaması oluyor mu?

TT Müdürlükten bu şekilde başka işlem yapmayı deneyen oldu mu arkadaşlar? Sonuç olumluysa biz de yapalım. Müdürlük bana uzak ve de vaktim yok, bir günümü ayırıp, boşa gitmiş olmak istemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.