Şimdi Ara

E180 mi? E250 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
11.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yaksamlar bende e180 alma arifesinden dondum. Ben araci test ettim gecen hafta arac nasil deyim normal bir arac ne hizli ne yavas ama biraz nazlaniyor elde 170 lira butce varsa e180 ile 520i hemen elerim s320 den inmis bir adama en az 2.0 motor olmali benim sahsi gorusum benzinli olmasini det etmeyeceksiniz gidin sifir bir e250 alin yok dizel olsun dersenir a6 alin. A6 nin soyle bir avantaji var 2. El de o fiyata hem on ve arka koltuklarda isitma vakumlu kapi navigasyon falan bukunabiliyor.
    Bence 520d almayin mercedes suspansiyonundan sonra 60 yasinda babaniza spor gelebilir suspansiyon.
    A6 ile e250 arasinda secim yapin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 MB S 350 L

İkinci elde Murat'ı bul sana bir kolaylık sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praetor -- 13 Ağustos 2013; 0:03:21 >
  • e250 derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

Hocam yaksamlar bende e180 alma arifesinden dondum. Ben araci test ettim gecen hafta arac nasil deyim normal bir arac ne hizli ne yavas ama biraz nazlaniyor elde 170 lira butce varsa e180 ile 520i hemen elerim s320 den inmis bir adama en az 2.0 motor olmali benim sahsi gorusum benzinli olmasini det etmeyeceksiniz gidin sifir bir e250 alin yok dizel olsun dersenir a6 alin. A6 nin soyle bir avantaji var 2. El de o fiyata hem on ve arka koltuklarda isitma vakumlu kapi navigasyon falan bukunabiliyor.
    Bence 520d almayin mercedes suspansiyonundan sonra 60 yasinda babaniza spor gelebilir suspansiyon.

dizelle işimiz yok zaten senede taş çatlasa 15bin yapan biri babam. bizde e250 istiyoruz premium donanım 190 bin gibi birşey yapıyor ama araba yok sanırım ellerinde bende henüz sormadım ama 1-2 ay süre verirler gibime geliyor veya sormus biri varsa bilgilendirirse çok iyi olur. a6 dediğiniz gibi donanımlara daha yüksek oluyor. bakalım e250 olmazsa A6 yı göstericem babama. bmw zaten düşünmüyoruz fiyatlar çok uçuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: ste1n

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Praetor

Yıldızdan inilip, böbrekliye binilmez. Böbrekliden inilip yıldızlıya binilir...

avantgarde elegance farkından mı bahsediyorsunuz :)

S den sonra E ye binmek zaten o konulara girmiyorum bence bugun kü E lerde hala 12 yıllık bir S class ın konforu yok. gönül isterdi yeni kasa S siparişi vermek ama zira 600bin lira oludugu için biraz zor =) allah herkese daha iyilerini nasip etsin.

Siz en fazla ne kadar ödersiniz bir söyleyin

belki 200bin olabilir maksimum

ayrıca elegance ne bilim ya cok sade sanki avantgarde daki çift krom egzos ucları bile yeter :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-s-320-benz-siyah-127716981/detay
    Bunu düşünün
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ulucan-dan-2008-mercedes-s320-cdi-long-133208064/detay

valla bana kalsa bende 2008-2009 S class a yada CLS ye yönelirdim ama babamı ikna edemem eski araç istemiyor yoksa gerçekten alıp bi 12 yıl daha binilecek araçlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-zumrut-otomotiv-2011-model-s-350-cdi-l-bluetec-amg-132063069/detay
    Biraz daha para biriktirip bunu da alabilirsiniz

abi naptın bi 75bin euro daha nasıl birikecek :) ama S class özleticek işte kendini.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

Hocam yaksamlar bende e180 alma arifesinden dondum. Ben araci test ettim gecen hafta arac nasil deyim normal bir arac ne hizli ne yavas ama biraz nazlaniyor elde 170 lira butce varsa e180 ile 520i hemen elerim s320 den inmis bir adama en az 2.0 motor olmali benim sahsi gorusum benzinli olmasini det etmeyeceksiniz gidin sifir bir e250 alin yok dizel olsun dersenir a6 alin. A6 nin soyle bir avantaji var 2. El de o fiyata hem on ve arka koltuklarda isitma vakumlu kapi navigasyon falan bukunabiliyor.

dizelle işimiz yok zaten senede taş çatlasa 15bin yapan biri babam. bizde e250 istiyoruz premium donanım 190 bin gibi birşey yapıyor ama araba yok sanırım ellerinde bende henüz sormadım ama 1-2 ay süre verirler gibime geliyor veya sormus biri varsa bilgilendirirse çok iyi olur. a6 dediğiniz gibi donanımlara daha yüksek oluyor. bakalım e250 olmazsa A6 yı göstericem babama. bmw zaten düşünmüyoruz fiyatlar çok uçuyor.

Ben 1 ay once e180 icin gulsoy ve mengerlere sormustum hem e250 hemde e180 elimizde yok 2.5 ay sonra gelecek demisti ortalama boyle oluyor. Ellerinde hazir arac varsa durum degisiyor ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

O 72.000 euro luk araca grey yada agır hasarı yoksa bende cagrı degılım o kadar net konusuyorum

a6 dan mı bahsediyorsunuz?

evet
  • Sizin araciniz 520i bence.

• Trakya Mengerler'de 1 adet dolu paket E 180 var hazırda. 165bin TL. İlgilenenlerin bilgisine. (Yalnız Mesut aracı trakya dışına satmaya pek hevesli değil gibi. Servise de bize gelsin diye, o yüzden aracı alacaksanız edirne veya kırklareli diye adres belirtin, plak çıkmadan önce istediğiniz şehrin plakası ile çıkarmak için bir bahane bulun..
  • a6 nın standart hali diğer markalardan daha doludur bilginize.

• quote:

Trakya Mengerler'de 1 adet dolu paket E 180 var hazırda. 165bin TL. İlgilenenlerin bilgisine. (Yalnız Mesut aracı trakya dışına satmaya pek hevesli değil gibi. Servise de bize gelsin diye, o yüzden aracı alacaksanız edirne veya kırklareli diye adres belirtin, plak çıkmadan önce istediğiniz şehrin plakası ile çıkarmak için bir bahane bulun..

edirneliyim yardımcı olayım hatta edirnede mercedes varken ki müdür arkadaşımın babasıydı merso taşındı diye çorluya taşınmıştı onlarda şaka bir yana halen müdür sanırım en son viano'nun yeni kasasını kullanıyordu heralde.. ama o arkadaşla uzun zamandır görüşmüyoruz

• quote:

Trakya Mengerler'de 1 adet dolu paket E 180 var hazırda. 165bin TL. İlgilenenlerin bilgisine. (Yalnız Mesut aracı trakya dışına satmaya pek hevesli değil gibi. Servise de bize gelsin diye, o yüzden aracı alacaksanız edirne veya kırklareli diye adres belirtin, plak çıkmadan önce istediğiniz şehrin plakası ile çıkarmak için bir bahane bulun..

Iyiymis fakat ben dizel arac bakiyorum e180 ile artik ilgilenmiyorum. Bende 1 ay once istoc has otomotive gitmistim oradakide elimde dolu bir e180 var fakat 160 milyar demisti ama elden cikardilar mi bilmiyorum

• A6 al bence 2 lik motor yeter

• bugün e180 gidip bakmaya gittim .... 140 mı 160 deyince ... ne oldu ben malmıyım dedim oradaki çalışana ....
    tamam araba güzelde ... 160 mümkün değil etmez ... daha sonra alırsanız vs. 2014 de alırsınız deyince ... milleti ayakta öptüklerini anladım ve çıktım ..
  • E 180'de artık senle ilgilenmiyor zaten küsmüş işte
  • S320'den sonra Bmw,Audi filan kesmez Babanızı.
    E180'de stock hali ile kesmez.Ya da güç yükseltilmeli,ya da boş E250 Cgi alınmalı.Makyajsız almayın,sonra Makyajlı görünce iç geçirerek bakıp aracınızdan soğursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2007-model-mercedes-benz-cls-320-cdi-bayii-cikisli-133786879/detay

araba budur hem buda f segmentidir. S320 den sonra bu araba daha güzel bile gelebilir daha hoş bir tasarımı var düşünün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2007-model-mercedes-benz-cls-320-cdi-bayii-cikisli-133786879/detay

araba budur hem buda f segmentidir. S320 den sonra bu araba daha güzel bile gelebilir daha hoş bir tasarımı var düşünün derim

Hocam bu kasa eski kasa kendisinin bu araci tercih etmesini istemem bulabilirse yeni kasa ama fiyat kriterlerinde yeni kasa bulamaz

• S den sonra zaten S olmayan hiçbir araba kesmicek zaten baştan kabullendik onu e bütçede belli zaten =) en fazla 20bin km de falan 2. el e250 bakıyoruz o da 2012 model eğer bayilerde makyajlı e250 bulamazsak.

şu araçlar fena değil ama sonucta yüzü eskimiş bir araç olucak RutkayErg inde dediği yolda her makyajlı kasa gordugumuzde aractan sogucaz

e250 amghttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-e-250-amg..panaromik,sogutma-isitma-keylesgo,bayi-cikisli-133814445/detay/

e350 cdi 4 matic ama 230bin lira :(http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e-350-cdi-amg-paket-9000-km-sifir-ayarinda-133103986/detay

1210 km dehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ss-motors-dan-2012-mercedes-e-250-avantgarde-amg-bayi-cikisli-133158642/detay

e350 cdi 4 matic ama buda bütçeyi aşıyor maalesefhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-e350-cdi-4matic-mengerler-cikisli-f1-sanz.cam-tavan-133884958/detay

aslında aradığımız araç bu bayide şunun amg olmayanı hazır olsa hemen alıcaz ama ancak yarın bayileri dolaşıcaz ve olacagınıda sanmıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e250-cgi-2013-premium-amg-paket-133761963/detay

• İlandaki audi çok güzel geldi donanımı çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.