Şimdi Ara

E200 LPG Uyumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

94 -95 model 300D yada e200 almayı düşünüyorum.Benim gönlüm 300TD diyor ama temiz bir 300 TD bulmak zor gibi. e200 benzinlinin LPG uyumu nasıldır acaba ? sürekli problem yada kronik problemleri varmıdır ?

Birde bu 8 tuş klima önemli bir farkmı çoğu ilanda onu görüyorum ?

Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.

Teşekkür ederim.

• ben temiz benzinli bir E200 öneririm. temiz dizel bulmak çok zor.temiz bulsanız da çok pahalı olacaktır. hem benzinlilerin bakımı ve parçaları ucuz olacaktır. 4 yıldır E200 kullanıyorum. lpg uyumu mükemmeldir. iyi bir marka ve iyi bir yerde montaj edildiyse, aracın kendi motor problemi de yoksa sorun çıkmayacaktır. mümkünse lpg takılmamış bir araç alın ve lpg montajını kendiniz yaptırın. kronik problemleri yok ama motor elektrik kabloları, pms beyni, kelebek kontrol edilmeli. özellikle araç lpg li ise. ayrıca çürüme çok olabiliyor. kontrol edin. en önemlisi anlayan iyi bir ustaya aracı mutlaka gösterin.
    8 tuş klima tercih edilir. kullanımı kolaydır. ama bence klima olsun yeter. satarken de çok önemlidir. klima, deri döşeme, sunroof mutlaka olmalı. inşallah istediğiniz gibi araç bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resselote

ben temiz benzinli bir E200 öneririm. temiz dizel bulmak çok zor.temiz bulsanız da çok pahalı olacaktır. hem benzinlilerin bakımı ve parçaları ucuz olacaktır. 4 yıldır E200 kullanıyorum. lpg uyumu mükemmeldir. iyi bir marka ve iyi bir yerde montaj edildiyse, aracın kendi motor problemi de yoksa sorun çıkmayacaktır. mümkünse lpg takılmamış bir araç alın ve lpg montajını kendiniz yaptırın. kronik problemleri yok ama motor elektrik kabloları, pms beyni, kelebek kontrol edilmeli. özellikle araç lpg li ise. ayrıca çürüme çok olabiliyor. kontrol edin. en önemlisi anlayan iyi bir ustaya aracı mutlaka gösterin.
    8 tuş klima tercih edilir. kullanımı kolaydır. ama bence klima olsun yeter. satarken de çok önemlidir. klima, deri döşeme, sunroof mutlaka olmalı. inşallah istediğiniz gibi araç bulursunuz.

Tşk ederim.Benzinli araç tercihim olacak inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwergis

Merhaba arkadaşlar.

94 -95 model 300D yada e200 almayı düşünüyorum.Benim gönlüm 300TD diyor ama temiz bir 300 TD bulmak zor gibi. e200 benzinlinin LPG uyumu nasıldır acaba ? sürekli problem yada kronik problemleri varmıdır ?

Birde bu 8 tuş klima önemli bir farkmı çoğu ilanda onu görüyorum ?

Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum.

Teşekkür ederim.

8 tuş klima dijital klimadır. Yani evdeki klimalar gibi derecesi ayarlanır. Sağa sola farklı üfleme özelliği vardır. Alırken 8 tuş klima olmasına dikkat etmeli ve onu almalısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avensis 2.0 lpg uyumu?
    14 yıl önce açıldı
    Ford Focus Ti-VCT motor LPG uyumu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.