Şimdi Ara

CLA 200 AMG Yakıt tüketimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
9.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun uzun bakmama rağmen böyle bir konu bulamadım. Cla200 Amg almayi planlıyorum ama yakıt tüketimlerini tam olarak öğrenemedim. Kullananlar paylaşırsa sevinirim. Simdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracım 3500 km Istanbul içi ortalamam 9.1 genelde sakin kullanım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska kullanicilar yok sanırım :)

• Çok. Gazlı kullanımda çok rahat 15-16'yı görüyorsun. Trafik varsa 10-11'in altına inemezsin. Boş yolda Cruise Control ile inersin 10'un altına. Benim yakıt ortalamam 14küsür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meert.

Çok. Gazlı kullanımda çok rahat 15-16'yı görüyorsun. Trafik varsa 10-11'in altına inemezsin. Boş yolda Cruise Control ile inersin 10'un altına. Benim yakıt ortalamam 14küsür.

Siz bu rakamlari veren ilk kişisiniz. 15-16 çok ciddi rakamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aoguzhan34

quote:

Çok. Gazlı kullanımda çok rahat 15-16'yı görüyorsun. Trafik varsa 10-11'in altına inemezsin. Boş yolda Cruise Control ile inersin 10'un altına. Benim yakıt ortalamam 14küsür.

Biraz trafiğe girince araç anında 10 litreleri görüyor 14-15 hayal değil maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle76

quote:

Orijinalden alıntı: aoguzhan34

quote:

Biraz trafiğe girince araç anında 10 litreleri görüyor 14-15 hayal değil maalesef

Ben hep 9 litre civarnda rakamlar duymuştum. Aracı almadan önce bir yerden kiralayp daha detaylı bakmak lazım o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trafik olmadığı zaman E5'te en düşük 6.9 yaktım, ortalama trafik olmadığında 7.5 civarı. Trafiğe kaldığın zaman maksimum 13-14, ortalama ise 10 falan diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arminius -- 26 Aralık 2015; 11:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arminius

Trafik olmadığı zaman E5'te en düşük 6.9 yaktım, ortalama trafik olmadığında 7.5 civarı. Trafiğe kaldığın zaman maksimum 13-14, ortalama ise 10 falan diyebilirim.

Ortalama 10 civari makul bir rakam, teşekkürler bilgi için

• arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 yıldır a3 140 hp kullanıyorum. cla 200 amg almayı düşünüyorum 1-2 ay içerisinde. kullandığım aracın yaklasış 15000 km lik ortalaması 6.7 lt.yakıt ve performans olarak çok memnunum açıkçası. cla nın yakıt ortalaması kafamda büyük bir soru işareti. bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
  • halit1453 H kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bende CLA200 AMG kullanıcısıyım, 17000 km ortalaması 7.7. Mümkün olduğunca trafik olmayan saatlerde çıkıp, otoban kullanarak, ev-iş arası 50 km gittiğim için İstanbuldaki diğer arkadaşlara göre ortalamam daha düşük olabilir. Aman az yaksın tarzında bir sürüşüm yok, genelde spor modda kullanırım
  • nissan_juke N kullanıcısına yanıt
    Ben de 35 km yol gidiyorum cevre yolu kullaniyorum arada bi aksam trafigi iste. İstanbulda yaklasik olarak 20000 km kullandim aracimi 7.2 lt ortalamasi vardi. Memlekete donunce ortalama dusmeye basladi iste.Baktigimizda 1lt civari bi fark o da arabanin durusuna deger diye dusunuyorum

• C 180lerin alayı tüplüdür. Motor aynı motor olduğuna göre sanayi de bir operasyon yakıt tüketimini yarıdan daha aza çeker!!! Evet evet; tüp taktırın tüp üzerine nos yazdırırsınız piskolojik olarak rahatsız da etmez hem on numara olur.

• Meert. kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geldi bana tüketimleriniz,
    Araçta bir sorun yoktur umarım,
    Yada biraz devirli kullanıyoruz.

• nissan_juke N kullanıcısına yanıt
    Lpg kiti varmı araçta , yakıt ortalamalarınız kıskanılacak düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malzemec -- 29 Şubat 2016; 20:56:48 >
  • Arminius kullanıcısına yanıt
    E5 de ki ortalama hızınız kaç km/ saat ti acaba?
    İnebildiğiniz en alt tüketim 6 lt ler civarı anladığım...

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

E5 de ki ortalama hızınız kaç km/ saat ti acaba?
    İnebildiğiniz en alt tüketim 6 lt ler civarı anladığım...

Dürüst olmam gerekirse hatırlamıyorum ancak gaz ayarıyla gidildiğinde açık trafikte aracın dinamik anlık yakıt göstergesine bakıldığındada görebilirsiniz maksimum 7-8 olur ancak trafiğe kaldığınızda yani dur kalka girdiğiniz zaman bu ortalamayı çok etkiliyor. Ben düzenli kullanıyorum depoyu doldurmam 8 9 günde bir ancak diğer benzinli araçlara göre tahminimce çokta bi farkı yok. Sakin kullanımda ve açık trafikte sıkıntı çekmezsiniz yakıt anlamımda ama trafikten kaçın tabi.

• malzemec kullanıcısına yanıt
    Yok, açıkcası yakıt kaygım olsa dizel alırdım, trafikte beklemek çok yıpratıcı olduğu için iş saatlerimi trafik olmayan saatlere ayarlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.