Şimdi Ara

E250 TEMA (((YARIDMM)))!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya gizli kodlar her bişey çıktı ama tema çıkmadı bilen var mıdırr??
  • Telde bulunan siyah ve beyaz temalardan baska yesil ve pembe temalarıda mevcutmus. Telin içinde varmış bunlar ama gizli kodlarla cıkıyolarmıs. Ben sinir oldum bu gizli kod olaylarına yaa. Madem var böyle seyler telin hafızasında adam gibi koysalar ya menüye, ulasssın millet. Anlamak mümkün degil bunları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: amusmusa

bn oyun yükledim samsung E 250 telefonuma ama oyun bi türlü çalışmadı bunun hakkında da bilgin varmı?varsa sölermsn ??

OYUN BOYUTUNUN 128x160 piksel) OLMASI GEREKİR OYUNU NASIL YÜKLEDİN USB KABLO İLEMİ YOKSA GPRS TEN Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Şubat 2007; 16:49:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocker_boy

Telde bulunan siyah ve beyaz temalardan baska yesil ve pembe temalarıda mevcutmus. Telin içinde varmış bunlar ama gizli kodlarla cıkıyolarmıs. Ben sinir oldum bu gizli kod olaylarına yaa. Madem var böyle seyler telin hafızasında adam gibi koysalar ya menüye, ulasssın millet. Anlamak mümkün degil bunları..

yeşil güzel olabilir pembede bayanalrı cezbeder çeşitlilik iiydir bunlara ulaşabilirsek güzel olur
  • uff ya ne cılelı telefonmus:D:D:D herseyı gızlı mubarek ben ısterdım pemne olsun:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: amusmusa

bn oyun yükledim samsung E 250 telefonuma ama oyun bi türlü çalışmadı bunun hakkında da bilgin varmı?varsa sölermsn ??

OYUN BOYUTUNUN 128x160 piksel) OLMASI GEREKİR OYUNU NASIL YÜKLEDİN USB KABLO İLEMİ YOKSA GPRS TEN Mİ

Bluetooth ile yükledim ????*
  • oyun yükleyebilirsiniz arkadaşlar gprs'ten.ben yükledim çalışıyo.bedava bir wap sitesi var deneyin. sekerwap.com ancak uygun ekran boyutuna eşdeğer samsung telefon modeli seçip yükleyin yoksa ekran tam olarak görünmüyo ve oyunu oynamanız çok zor oluyo..
  • çözüme kavusmadı heralde tema olayı ???
  • e250 nin gizli kodlarını hala bulamadım gizli kodlarını verirmisiniz türkçe açıklaması olursa sevinirim
  • arkadaslar bende temayukleyemiyorum ama tabi ki sebebi bu telefonun tema ozelligi yokü
  • Tema özelliği yok malesef.
  • ya arkadaslar teme yuklenmez bu telefona yukleyen olursa bana haber versin(selo_baba_0018@hotmail.com)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.