Şimdi Ara

E250 TEMA (((YARIDMM)))!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben E250 cep telefonu aldım ama bir türlü tema yükleyemiyorum bilen veya uygulayan arkadaşlardan varsa bana söyleyebilir mi? TŞKRLR..

• bilen yok galiba?
  • Aynen bende arkadaşlar yardım yaa..
  • arkadaşlar tema olayı yok ama duvarkağıdı nı değiştirebilirsiniz...
  • tema sadece d900 de var o da nokia daki kavramda değil tam olrak.
  • tşkrlr arkadaşım
  • ya bi de çok soru sordum ama bu telefona hiç oyun yükleyemicek miyim ben?
  • çok araştıdım ama şuanlık oyun ve tema yok bu telefonun yeni çıkmış olmasındanda olabilir

biraz beklememiz gerekecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: amusmusa

Arkadaşlar ben E250 cep telefonu aldım ama bir türlü tema yükleyemiyorum bilen veya uygulayan arkadaşlardan varsa bana söyleyebilir mi? TŞKRLR..

imzamda e 250 için duvar kağıtları mevcut
  • tmm saol arkadaşım da ben tema istiyorum tşkrlr
  • quote:

Orjinalden alıntı: amusmusa

tmm saol arkadaşım da ben tema istiyorum tşkrlr

tema yok arkadaşım ne yazıkki
  • farukk kardes, benim e250 de senin duvarkagıtlarını uyumsuz dosya formatı diyo. lütfen yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocker_boy

farukk kardes, benim e250 de senin duvarkagıtlarını uyumsuz dosya formatı diyo. lütfen yardım.

Arkadaşım eğer ki bmp falansa yüklemez, jpeg veya gif olmalı. Eğer sadece bmp olarak download ediyorsa bir de sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet" dediğimizde normal jpeg veya gif olarak kaydedebiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocker_boy

farukk kardes, benim e250 de senin duvarkagıtlarını uyumsuz dosya formatı diyo. lütfen yardım.

İMZAMDAKİLER UYUMLU RESMİN ÜSTÜNE GEL HEDEFİ FARKLI KAYDET YAP
  • Tamamdır, sorun çözülmüştür...
  • valla kendi temasıda iyide daha iyisi neden olmasın bence yüklenmeli
  • Bence ilerki zamanlarda SAMSUNG E250nin temaları çıkacak arkadaşlar biraz sabır bende sabırsızlık yapmışım herhalde biraz sabredelim o zmn çıkacaktır
  • eger kastettiginiz nokia, se, siemens gibi markalardaki gibi temalarsa, maalesef oyle bir imkaniniz yok dostlar..cunku samsung un Z serisi haricinde, baska hicbir serisine ait modellerde tema destegi bulunmuyor..ama oyun ve uygulama yukleyebilirsiniz..E250 uyumlu olmasi da gerekmiyor, daha once piyasaya cikan ve ayni ekran coz.ne (128x160 piksel) sahip X160, X210, X640, X660 gibi modellerin oyun ve uygulamalari bu telde de sorunsuz calisacaktir..aklinizda olsun..
  • bn oyun yükledim samsung E 250 telefonuma ama oyun bi türlü çalışmadı bunun hakkında da bilgin varmı?varsa sölermsn ??
  • UPP!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.