Bildirim
e251 alınırmı?
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
19 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Renk Sayısı : 65536
Ekran Çözünürlüğü : 128 x 160 px
E250'den pek bir farkı yok 65K çözünürlüklü ekranlar mozaikli(hafif bulanık) gösteriyor.ben şahsen almam.onun yerine 2.el W810i alırım ekranıyla,müziğiyle,kamerasıyla tercih edilen bir model. yinede karar senin. -
pek alınıcak bi telefon değil bence .. -
mecbur kalınmadıkça alınmaz 100 ytl daha koy d900i al u600 al ne biliyim k750i falan al ama e251 tavsiye etmem -
ark.lar tabi başta beklentilerimi yazmadım müzik ve kamera beklentim pek yok.. normal kullanım için alıcam.. mp3 çalar ve kameram olduğum için onlar fazlasıyla iş görüyor. -
e250 al o zaman
şu sıralar 160 ytl 1000 kontör,1 aylık internet felan var -
ekran kalitesi kötü öbür özellikleri geçtim ama ekrn bence önemli sen bilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
ekran kalitesi kötü öbür özellikleri geçtim ama ekrn bence önemli sen bilirsin
ozaman L760 alayım ekranı güzel 176*220 kamera 2.0 mp pek önemli diil ama yinede + bir değer -
evet L760 olabilir ekranı idare eder şık bir telefon ama ona 350 ytl verdikten sonra u600 e950 ye bir bak derim daha şık telefonlar -
quote:
evet L760 olabilir ekranı idare eder şık bir telefon ama ona 350 ytl verdikten sonra u600 e950 ye bir bak derim daha şık telefonlar
teknosada şuan 299 ytl L760 -
L760 alınabilir .. ama arkadaşın dediği gibi o fiyata l760 ın alternatifleri var .. daha fazla araştır bence.. -
e950 339 ytl ve özellikleri süper dokunmatik sanırım videosunu inceliyorum şimdi -
u600 daha iyi ona karar verdim -
u600 incecik çok şık bir telefon kamerasıda kaliteli hayırlı olsun -
quote:
u600 incecik çok şık bir telefon kamerasıda kaliteli hayırlı olsun
evet gerçekten öyle sağol kardeşim -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0221C174A -- 19 Temmuz 2011; 8:20:06 > -
quote:
Orjinalden alıntı: puskass
u600 daha iyi ona karar verdim
http://www.koysepete.com/ShowProduct.aspx?id=59168&ref=akakce&v=1.21.3 Buradaki fiyat 310 ytl çok para değil. kredi kartlı daha cazip yinede takdir senin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: allüş76
quote:
Orjinalden alıntı: puskass
u600 daha iyi ona karar verdim
http://www.koysepete.com/ShowProduct.aspx?id=59168&ref=akakce&v=1.21.3 Buradaki fiyat 310 ytl çok para değil. kredi kartlı daha cazip yinede takdir senin.
tşk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X