Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık: Nokia 5800 XpressMusic 220TL Satın Al 10 Eylül 2012 20:02 1 1 Satılık: Nokia 5800 XpressMusic 220TL Arkadaşlar yaklaşık 2sene önce aldığım telefonumu satıyorum.Telefonun yanındaki aksesuarlar tamdır,ancak kutusu pert durumdadır.Garantisi sanıyorum bitti.Ekranın ortasında çizikler var bozuk paradan dolayı.Ama kullanıma mani değil ekran ışığında görünmüyor bile.Kalemi kayıp en son dişimi kurcalıyordum Antalya içi elden teslim edebilirim.Diğer illere sıkıca paketlenip alıcı ödemeli gönderilir.Fiyat:220Tl dir.Pazarlık sünnettir. Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK:IPHONE 6 16GB GUMUS SIFIR AYARINDA TEMIZ PS4 Satılık: PS4 Sıfır 900TL (Yurtdışı) Satilik:Playstation3 500GB(SuperSlim) Oyunlar ile