valla sony psp go'ya java script ve flash özelliği eklemediyse hala bir getiri yok gibime geliyor. daha siteleri doğru düzgün açamıyor. internet hızıda çok yavaş. ürünü kötülemek istemem ama eşeğe altın semer vursan eşek yine aynı eşek. ama bu benim kişisel görüşümdür arkadaşlar. yani işime yaramayan özellikleri benim için bir getiri ifade etmiyor. elbette ilerleme kaydediyordur ama bana getirisi olmakdıktan sonra neye yarar...
FFXIII videosu tek kelimeyle muhteşem.
Bu yilki E3 harika gecti gercekten.
quote:
Orjinalden alıntı: ereneren
Psp Go da psp mi gibi patlayacak ve bu neslin en büyük hayal kırıklığı olacak gibi gözüküyor
eren gene sen yaa.senden kaçış ykmu?Böle abidik gubidik mesajlar yazıyon.
quote:
Psp Go da psp mi gibi patlayacak ve bu neslin en büyük hayal kırıklığı olacak gibi gözüküyor
Halo 3 onu da tokatlar dimi Hey Allah'ım sen büyüksün...
Nintendo DsLite kullanıyorum fakat psp go yu çok beğendim eğer el konsollarına düşkün biri olsaydım kesinlikle alırdım.
quote:
küçükken topun SONY inşaatına falanmı kactı senin? nedir bu anti-sony'cilik...?
artık b.kunu cıkardın bu işlerin harbiden
quote:
Klasik bir "marka" yaratma çabasıyla atılan olumsuz mesajlar Nedir bu kendimi bir şekilde forumda hatırlatayım sevdası anlamış değilim
E3'e gelince bugün Lakers-Orlando maçını izlerken Murat Kosava'nın da söylediği gibi oldukça heyecanlandırıcı projeler açıklandı bence gerçekten verimli geçti özellikle sony için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme