Şimdi Ara

E3 2015|PLAYSTATİON ANA KONU| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gow3 Re den daha ne gosterecekler anlamis değilim. oyun 5 sene once cikti zaten.Bence sirf bu Remastered la ugrastiklari icin 4. Oyunun reklamini cok yapmiyorlar. Bugun gow3 cikar yarin unc2 remastered ta gelir. Bu satislar olduğu surece adamlar ortaligi bu Remastered dan geçirmeyecekler. Yeni nesil zaten hic olmadi ki? Bloodborne'u ve order'i kazayla cikardilar heralde.Drive club ta patlamis el bombasiydi onumuze attilar bizde en kazdan dikdikleniyoruz tabiri caizse. Halbuki ben bu nesilde yeni bir Gow4 beklerdim belki bu e3 te gelir kim bilir. Artik last of us ta kesmiyor beni cunku oyunun hikayesi tipik amerikan survival diziler gibi. Tamam zamaninda (2013) guzeldi ve ps3 icin cikan en iyi oyunlardan bir tanesi oldu ama the last of us 2 yada yan oyunu artik ne olacaksa bir gram heyecan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Nedense içimden Last of Us 2 duyurulacakmış gibi geliyor.

Imkansız adamlar Uncharted 4 ile uğraşıyorlar hala...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabirli olmak gerek bi oyun kolay yapilmiyor.ben 2016 cikacak Unc4 den sonra Naughty Dog'un bos duracagani sanmam :) keza mutlaka bi exc uzerinde calisacaklar .TLOUS2 de olabilir veya baska bisey.gow mutlaka gelecektir.bemce sony kratos dan cok ekmek yedi tuttuda zaten.Burda santa monica nimda bos duracagini sanmiyorum ama onumuzdeki 1-2 yil icinde bu tahminlerim.Ve tabi Rockstar GTA 6 yi simdiden sabirsizlikla bekliyorum oda buyuk bi ihtimal 2017-de cikacaktir.

• 2K GAMES YENİ TRİPLE-A OYUN DUYURMAYA HAZIRLANIYOR

Take Two'nun finansal raporlarını açıklamasıyla beraber firmanın yakın gelecekteki planları da paylaşılmaya başlandı. 2K Games ve Rockstar Games gibi güçlü firmalara sahip olan Take Two, 2K Games kanadından bir müjdenin ön haberini verdi.

Yapılan açıklamalara göre Take Two, 2K Games kanadından gelecek AAA bütçeli bir oyun duyurusunu çok yakında gerçekleştirecek. Belirtilenlere göre yeni duyurudaki oyunun çıkışı önümüzdeki Mart ayından önce yapılacak. Bu bilgi verilmesine rağmen yine de oyunla ilgili daha fazla bir detay paylaşılmış değil.

Oyun dünyasından haberleri takip edenlerin bileceği üzere Mafia 3, geçtiğimiz aylarda temeli sağlam kaynaklarla beraber söylenti haberleriyle karşımıza çıkmıştı. Bu haberin Mafia 3'le ilgisi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 19 Mayıs 2015; 0:38:24 >

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 1 sene var ve E3 ile alakasız mı yoksa eski bir haber mi? Eskiyse benim aklıma da Mafia 3 geldi ama Bioshock'u da düşünmedim değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim yarım saat önce duyuruldu muhtemel E3'de duyurulacak bu oyun,eski bir haber olsa burda paylaşmam zaten.
    Benimde aklımdan geçen Bioshock 3 ama bakalım Mafia 3 yada RDR 2 söylentisi hakim.
  • Horizon ve gow4 gelsin 2016 ya adam akıllı exc görmek istiyorum artık yoksa pc ile devam ederdim excler için alıyoruz makineyi

• RDR 2
    gelmesini isterdim

• Yeni IPler olsun GOW4'ler olsun derken beklentiler çok büyük aslında. Bense belkide kimsenin aklından bile geçmemiş bir oyun bekliyorum açıkcası
    Halo: The Master Chief Collection misali Sony'den de bir Killzone paketi gelse çok çok iyi olurdu benim için. Killzone 2'nin multiplayerında aldığım zevki başka hiç bir oyundan alamadım şuana kadar. Tekrar o günlere dönmek çok güzel olurdu
  • Konsollarda sadece PS4'e özel olarak gelecek olan Hellblade'in,ilk Gameplay görüntülerinin 10 Haziran'da geleceği duyuruldu.

E3 2015|PLAYSTATİON ANA KONU|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 20 Mayıs 2015; 1:56:13 >
  • Until down nasi beyler? Sanirim ps4 exc olarak gelecek.

• PlayStation E3 Experience: LIVE in Theaters June 15

• konu çok sessiz kalmış.

• Triple a oyunlar oldukca fazla revacta olacak e3 2015 te

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Bölüm kuralları 29. maddede açıkça belirtildiği üzere, 6 ay öncesinde fuar, tanıtım, oyun etkinliği gibi konuların açılması yasak.

29) ­Fuar, tanıtım, oyun etkinliği gibi konuları etkinliğin yapılacağı tarihten 6 ay önce açılması yasaktır.

Bölüm kuralları için;http://forum.donanimhaber.com/m_34757048/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.