Şimdi Ara

E3 2015|PLAYSTATİON ANA KONU| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gran Turismo 7 pek konuşulmamış ama duyurusu yapılmazsa büyük ayıp ederler.

GRAN TURİSMO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Sony gamescom a da katılmıyor bu sene demek ki baya exc. oyun duyuracak gibi geliyor bana.Heyecanla bekliyorum

Ekstra yeni bir oyun duyurusu beklemiyorum ben beklenen oyunlardan yeni oyun içi görüntüler olacaktır sadece tahminin.

şimdiye kadar hep e3 lerde yeni oyunlar duyurmuş sony ign de daha yeni yayınlanan 1995 ten günümüze sony nin e3 te duyurusunu yaptığı oyunlar ve donanımların konusu var.Ben quantic dream,santa Monica ve Guerilla games ten yeni oyunlar bekliyorum bu e3 te.
    Edit:http://www.ign.com/wikis/e3/Sony_at_E3 konusu da burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 16 Mayıs 2015; 14:13:29 >

• Tabloda E3'te hangi gün saat kaçta kimin konferans yapacağı yazıyor. Türkiye saati Helsinki ile aynı.

E3 2015|PLAYSTATİON ANA KONU|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 16 Mayıs 2015; 14:42:47 >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Çok fazla oyundan ziyade oyun olmadığı için olabilir mi? Uncharted gameplayi ve bir tane daha exclusive oyun göstereceklerdir. Santa Monica'dan yine umudum yok 5 senedir Kratos'a ne oldu diye düşünüyoruz. Multiplatformu dayayıp altına da zibilyon tane indy oyunu verecekler ve o oyunlarla eğlenen aileleri ve arkadaşları dostane bir biçimde gösterip kullanıcılarına yalan söylemeye devam edecekler.

Bunlar hep grafik grafik diye bayılıp oyun maliyetlerini arttırmanın sonucu oldu. Adam gibi konusu oynanışı olan exclusive gelmiyor artık.
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Bakalım göreceğiz ne olacağını ama indie oyunlarla tüm e3 doldurmaz inşallah artık gerçekten kabak tadı vermeye başladılar.Ben en az 2 tane exc. oyun bekliyorum bu e3 ten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    +1 hocam elinize sağlık çok doğru bir yorum bende sizin gibi düşünüyorum.
    3-4 sene önceki E3 leri özetle izledim ve Sony nin ne kadar geriye gittiğini gordum.
    Bu senelerdeki yıllarda Sony %90 gibi kendi yapimlarina yönelip tanıtım yaparken,özellikle son 2 senede Sony oyunlarına verilen sure inanılmaz derece azalıp,3.parti ve indie oyunları inanılmaz süre tanilmis.
    Sony oyunları trailer ile gecilirken,3.parti oyunlar gameplay ile gösteriliyor...
    Artık bu bir geçiştirme işimi bu sene netleşecek bence.
    Playstation artik bir PC alternatifi yolunda ilerliyor,exclusive gelmeyecekse bizi hiç ugrastirmasinlar.
    Gecen sene hadi yeni çıktı konsollar ses çıkarmadık ama bu sene sonu nedir öyle koskoca Sony nin 1 tane oyunu yok.
    Yıl sonuna oyun koyacağız demislerde Teeraway gelecek deniyor oda PS3 oyunu malesef...
    Umarım hep hayal ettiğimiz su fantastik E3 fuarini goruruz,gerçekten bu neslin kaderi bu E3 e bagli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Microsoft'tan sony'nin bitişine kadar uyanabilirsem izleyeceğim

• GT7 açık dünya gelebilir mı?

• Ben bu sene e3'ten fazka bir şey beklemiyorum tüm ağır topları playstation experience'de paylaştılar zaten ama umarım şaşırırız
  • plus üyelerine e3'te driveclub verilecekmiş

@Doctor Strange imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 18 Mayıs 2015; 9:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

plus üyelerine e3'te driveclub verilecekmiş

@Doctor Strange imkansız.

PS tarafında adam akıllı (Horizon 2 gibi) bir oyun çıkmayacak mı?

• E3 2015'e sayılı günler kala, oyun dünyasının önemli markalarından biri olan Sony fuarda tanıtacağı oyunların listesini açıkladı. İşte Sony'nin merakla beklenen oyun listesiOyun dünyasının en büyük organizasyonlarından biri olan E3'e sayılı günler kala, fuara katılacak olan firmalarda etkinlik takvimlerini açıklamaya başladı.

PlayStation 4 ile rakibi Microsoft'u yeni nesilde bozguna uğratanSony, takipçilerini daha fazla meraklandırmadan E3 2015'te tanıtımını yapacağı oyunları açıkladı. İşte Sony'nin E3 2015'te tanıtacağı yapımlar;

Drawn to Death
    God of War III: Remastered
    Gran Turismo 7
    Hellblade
    Ratchet & Clank
    Rime
    Tearaway Unfolded
    Until Dawn
    The Witness
    Uncharted 4: A Thief's End

Sony'nin listesine baktığımızda öyle çok büyük bir sürprizle karşılaşmadığımızı söylemek mümkün. Tabi şunu da unutmamak gerekir ki, hemen hemen hiç bir oyun firması E3'te duyuracağı hit bir oyuna etkinlik takviminde yer vermiyor. Bu nedenle Sony'nin hoş bir sürprizle PlayStation 4 ilk duyurulduğundan bugüne kadar oyuncuların merakla beklediği God of War 4'ü duyurması bizleri pek şaşırtmayacaktır.

Kaynak.http://shiftdelete.net/iste-sonynin-e3-2015-oyun-listesi-60606

• Nedense Ratchet & Clank'ı gördüğümde çok sevindim.

• God Of War 3 Resmastered boşuna duyurulmadı bence. Ticari bir hamle olsa PS3'ün son dönemlerinde çıkan God Of War Ascension'ı remastered şeklinde getirirlerdi. Ama 3'ü getiriyorlarsa E3'te GOW4 duyurusu gelebilir. Uncharted 4'ten gameplay, Gow 4 duyurusu ve Quantic Dream'den yeni bir oyun gelirse benim için Sony konferansı gayet tatmin edici olur
  • Sony bu her şey beklenir. Remasteredı yeni bir oyunmuş gibi duyurmaları her ne kadar 4. oyun için olmayan umutlarımı dip yapsa da ps experienceta önce sf 4 remasteredı dduyurmaları ardından sf5 gameplayi gostermeleri ancak sonynin yapacağı türden bir iş. Olursa önce 4. oyunu tanitirlar ardindansa merak etmeyin God of War 3 2016 marta kadar sizinle olacak diyebilirler.

• Sony den sağlam bir Forza Horizon 2 rakibi bekliyorum. Project Cars açık dünya olsa bile kurtarır bu seneyi

• Bomba bir oyun geliyor gibi,paylaşım içinde teşekkürler
  • Nedense içimden Last of Us 2 duyurulacakmış gibi geliyor.
  • Last of us ve uncharted kiyamete kadar ciksin oynarim.hic bikmam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.