Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım sallama bir haber değildir.
  • Aynen hocam benimde bugünlerde hep aklımda God Of War 4 gelecek mi sorusu var,ben söylenti olarak gündemde olmamasına bağlıyorum bu durumu malesef...
  • Neogafda ulasdim bilgilere.

Tabiki istediğiniz gibi paylasabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamespot programında var. Büyük ihtimalle Ubisoft konferansı öncesi bir video gelecek ya da Gamepsot editörleri oyun hakkında detaylı bir konuşma yapabilir. Ama dediğim gibi, bildiğim kadarıyla listede yazan o içeriklerin hepsi yeni videoları veya bilgilerin geleceğini gösteriyor.
  • Bu gece 04:00'de değil mi arkadaşlar ilk yayın?

PS4 üzerinden izleyecek olanlar nasıl izleyecek acaba?
  • Evil Within2 falan duyurulmasın oyun resmen old gen mekaniklerinde çıkmıştı. (old genden kastım ps2) yine şaşalı efektli trailer ile oyuncuları kandırırlar. sonucu çöp
    Dört gözle Fight Night bekliyoruz ama olacak gibi değil
    Uncharted4 zaten biliyoruz duyurulması surpriz değil

hiç ümidim yok bu konfernstan

asıl bomba Gow4 ya da last of us 2 olur ama dediğim gibi ümitli değilim. boş bir konferans olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 14 Haziran 2015; 19:20:46 >
  • Bethesda bu sabah mı?

• Yeni God of War oyunu zaten aylar önce onaylanmamış mıydı?
  • hayır yok öyle bir şey gow3 remastered ile karıştırmış olabilirsin
  • E3 ü playstation cihazlarından izleyebilecek miyiz ?

• french press kullanıcısına yanıt
    Cory Barlog aylar önce Playstation Experience'da bunu duyurmuştu...

http://www.ign.com/articles/2014/12/06/next-god-of-war-officially-confirmed-to-be-in-development
  • Sony bu yıl Gamescom'a katılmayacağı için elinde ne var ne yoksa E3'te tanıtacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

E3 ü playstation cihazlarından izleyebilecek miyiz ?

PS4'de E3 uygulaması mevcut. İzlenebilinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

E3 ü playstation cihazlarından izleyebilecek miyiz ?

PS4'de E3 uygulaması mevcut. İzlenebilinir.

ps3 için izleme imkanı yok o zmana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Niye kimse God of War 4 den bahsetmiyor? Ne haberleri çıkıyor ne de forumda konuşuluyor. Bence duyurulması gereken oyunlar listesinde birinci sırada. Veya desinlerki biz bu seriye nokta koyduk millette beklemesin boşuna.

En çok bu duyuru için heyecanlanıyorum şahsen.Umarım hayal kırıklığına uğramayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Niye kimse God of War 4 den bahsetmiyor? Ne haberleri çıkıyor ne de forumda konuşuluyor. Bence duyurulması gereken oyunlar listesinde birinci sırada. Veya desinlerki biz bu seriye nokta koyduk millette beklemesin boşuna.

PS3 te bir dönem vardı, herkes bu God of War tarzı vur-kır-parçala oyunlarına yönelmişti, oyun şirketleri de bunu kullandı o dönem birsürü bu tarz oyun çıkarıldı,

Dantes Inferno, Castlavenia gibi popüler olanlar da oldu bu yolda, ama inan bir Uncharted duyurusu daha geniş kitleye hitab ediyor, yeni GoW serisi de illaki gelcektir ama bence bu E3 daha önemli oyunlar var, yeni exclusive ler söz konusu, sanmıyorum henüz yeni GoW serisi, 2010 daki oyunu ısıtıp 104 liraya store a koymuşlar hayranları için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Sony bu yıl Gamescom'a katılmayacağı için elinde ne var ne yoksa E3'te tanıtacaktır.

/>
  • Yoksa Shenmue'mu duyuruluyor???

http://metro.co.uk/2015/05/20/shenmue-3-planning-e3-reveal-from-sega-and-square-enix-claim-rumours-5206998/

Habere göre 1 ve 2. oyunun remastered'ı ve 3. oyunun duyurusu gelebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Haziran 2015; 21:40:02 >
  • Saniyorum ps4 uzerinden sasece sony ve 3. Parti firmalarin konferanslari izlenecektir. Tutup microsoftu canli vermezler heralde

• Neden E 3

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.