Bildirim
★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (72. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Shenmue 3 için 2 milyonu geçti yardımlar. şöyle 4 milyon filan olursa daha iyi şeyler yapabilirler diye düyşünüyorum. keşke 4 lazım deselerde belki 8 toplanırdı :) -
Oyunların verdiği keyif farklı bir konu kimisi piksel piksel oyundan zevk alır kimisi başka; ancak bu E3 ile birlikte Sony, grafik anlamında rakibinden epey bir önde olduğunu açıkça gösterdi. -
Sony de gt7 kozu var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
Shenmue 3 için 2 milyonu geçti yardımlar. şöyle 4 milyon filan olursa daha iyi şeyler yapabilirler diye düyşünüyorum. keşke 4 lazım deselerde belki 8 toplanırdı :)
3 Milyonu geçmiş durumda şu an.
https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3 -
-
-
Bu ne ya gülmekten öldüm -
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
GT7 trailerini alsan ne yapacaksın o oyun bu sene çıkacak mı sanıyorsunuz ki ? İki cümlen birbirini tutmuyor. İlk ileriki oyunlar diyip bu seneki oyunlara bakın diyorsun sonrada tam tersini söylüyorsun.Sony kendiside söyledi bu sene çok oyunumuz yok diye.O yüzden COD,StarWars hepsine ek içerik almışlar.
Uncharted bu sene çıksın tamamlanmadan bozuk şekilde mi istiyorsunuz?
SF5,FF7 pc'ye çıkacak diyip PS4'e çıkacak tomb raideri yazmakta daha garip.
SF5 FF7 PC'ye çıkacak olabilir ama Xbox One'nin yanından bile geçmeyecek. Burası konsol forumu doğal olarak konsolda oynayabileceğimiz oyunları tartışıyoruz PC'nin bir işi yok burada.
FF7 kesin gelecekmi pc'ye bilginiz varmı? -
Hocam benzer eleştiriler getirmiş biri olarak belki bir noktada düzelme yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Baktığımız vakit Microsoft cephesi yılın yarısına kadar cazibesi olan herhangi bir oyun çıkarmadı. Sony ise en azından Bloodborne ve her ne kadar tam bir facia olsa da The Order ı (belki lbp3 de dahil edilebilir) çıkardı.Bence Sony burada zamanlama hatası yaptı, en fazla oyun sattığı dönemi es geçerek. Daha doğrusu insanlar üzerinde en fazla etki bırakan bir konferansı boş geçerek insanların ilgisini rakip konsola çevirmelerine neden oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
Shenmue 3 için 2 milyonu geçti yardımlar. şöyle 4 milyon filan olursa daha iyi şeyler yapabilirler diye düyşünüyorum. keşke 4 lazım deselerde belki 8 toplanırdı :)
daha 29 gün var her türlü 5 milyonu geçer -
-
asus n551jw modelini almayı düşünüyorum, acil cevap verebilirseniz sevinirim saat 17:00 ye kadar almam lazım, önerirmisiniz arkadaşlar. kronik sıkıntısı varmı bu bilgisayarın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X