Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam 15.000 küsür mesaj atmış forumda lakin doğru düzgün jpeg bile yükleyemiyor, dağıttı sayfayı
    God of War 4 burada gösterilmedi ama kesin gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

TR PS4'E çıkacak mı?

Oyun çıktıktan 1 yıl sonra falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

TR PS4'E çıkacak mı?

Fiyat düşük olması lazım o zaman
  • Sony ah bir god of war 4 duyurucaktı kı en saglam mıcrosoft fan boyu bıle sonynın bu konferansta daha ıyı oldugunu soylerdi Mıcrosoft un konferansını tam ızlemedım ama acıkladıgı oyunlara baktım iyi bir konferans olmusa benzıyor.Ben sonyden baya umutluydum ama benı tatmın etmedı bu konferans Ama horizan güzel bi oyuna benzıyor klasik bir konsept'e farklı bır acıdan yaklasmıs.Uncharted 4 zaten konusmaya gerek yok o cıktıgı an bütün oyunlar susucak o konusucak

• TheDC kullanıcısına yanıt
    Xbox exc diye tanıtıldı timed exc.denmedi ama ne olacak belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

SONY KONFERANSININ REAKSİYONU,

http://www.twitch.tv/gametrailers/v/6205951?t=9h47m38s

Yok böyle bir şey yemin ediyorum yok. Aynı tepkileri verdik.

Harika ya

Her iki oyunu da hayatında hiç duymamış adama bile direk ön sipariş verdirtir bu tepkiler

ben anca gow 4 duyurulsaydı bu tepkiyi verirdim ama bu iki oyunuda hiç oynamadım neden bu kadar tepki verdiler açıklarmısınız ?

• E3 2015 için gösterilen tüm oyunları kaldırın çöpe atın hatta üzerine biraz daha çöp atın. Nier 2 geliyor ps4 exclusive, ilk defa aga bu konsolu alırım dedim şimdi. Oynayıp bitirenler iyi bilir ps3 jenerasyonunun açık ara en iyi oyunuydu, tek eksiği combat sistemiydi ki onu da Platinium üstlenmiş
  •  ★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★

Xbox holiday

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 16 Haziran 2015; 20:54:56 >
  • Prince of Persia oynamayalı uzun süre oldu.
    4.oyun neydi öyle.
    5.oyun idare ederdi.

nerede o eski 3'lü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

SquareEnix

saçlar yakıyor
     ★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★

Aga öldüm gülmekten

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

hitman de agent 47 bana biraz genç göründü absolution'a göre.

eski zamanlarda mı geçecek oyun var mı detay ?

ben öyle düşünüyorum Diana olduğuna göre eski zamana dönüyor
  • jigsaw79 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Bir second son 2, bir kz4, gow4, gt7 eskilerden eight days,getaway, syphone filter falan gösterilseydi sony yıktı geçti ortalığı derdim.Şimdi bakıyorum(kendi açımdan) Horizon(rpg hayatta oynamam + guerillanın yapamayacağına inanıyorum,oyun çıkınca görüşürüz.),last guardian teknik animasyon grafik olarak çok geride ps3 yada ps2ye çıkmalıydı bence(soc hastasıyım).Shenmuenun düştüğü duruma çok üzüldüm,param olsa yayıncısı olur kickstarterlara bulaştırmazdım koskoca efsaneyi,ff7 rpg hayatta işim olmaz,geriye tek Uncharted 4 kalıyor,o gelene kadar ps4 tozlanmaya devam etsin...

Xbox'ım olsaydı;Forza 6ya çok sevinir 1080p 60fps olmasından dolayı Anti aliasing olmayacağını anlar dertlenirdim,tomb raidera bayılır gearsı ve tgs'de gösterilecekleri beklerdim...
    PS4 satıp Xbox alacak mıyım;Hayır!Umut fakirin ekmeği,durmak yok beklemeye ve remasteredlardan tiksinmeye devam...

Boşver hocam anlayamazlar yeni nesil makineler neyse şimdiki nesilde öyle son yıllarda yenilik namına kaydadeğer oyuncuları şaşırtacak hiçbişey yok gözboya sat oyunu (zaten neyapsalar satılıyor) doldur cebi içerik konu bomboş genel anlamda extra dlc satışı buda bu tuzağın büyük parçası . Benim konsolda genellikle yatıyor zaman buldukça takp etmeye çalışıyorum listelere store'a bakıyorum yok hala yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

TR PS4'E çıkacak mı?

Max 6 ay sonra bence.

• Square Enix çok iyidi ya çok sıkıcı başladı çok güzel oldu. Kingdom Hearts 3'ü çok beğendim, Deus Ex çok iyidi, Just Cause 3'e sıcak bakmıyordum ama artık bunu almalıyım diyorum, Hitman çok iyi duruyor. Rise of Tomb Raider'ı Microsoft'u gördüğümüz için ilgimi çekmedi FF 7 İOS'a da gelecekmiş.

8/10

Başarı sırası :

Bethesda > Sony > Square Enix > Microsoft > Ubisoft > EA

Herkese göre değişir tabi.
  • Yanlış hatırlamıyorsam geçen seneki fuarın adı E3'tü, bu sene E4 olması gerekmiyor muydu? E2 de olabilir geçen seneki, tam şaapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

Yanlış hatırlamıyorsam geçen seneki fuarın adı E3'tü, bu sene E4 olması gerekmiyor muydu? E2 de olabilir geçen seneki, tam şaapamadım.

Bundan önceki e3 6 yıl öncek ise e-2 fuarı oluyor o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam geçen seneki fuarın adı E3'tü, bu sene E4 olması gerekmiyor muydu? E2 de olabilir geçen seneki, tam şaapamadım.

Bundan önceki e3 6 yıl öncek ise e-2 fuarı oluyor o zaman.

İki musluk bir havuzu beraber 6 saatte dolduruyor. Musluklardan biri diğerinin 2 katı su akıttığına göre, fazla su akıtan musluk bu havuzu tek başına kaç saatte doldurur?

Dalga geçme hınzır şurda bilgi alıyoruz.
  • No Man Sky çıkış tarihini bekliyorduk o kadar

• quote:

Geçen seneki E4tü E10dan başladı geriye doğru gidiyor.
    E1 son fuar olacak ve daha da oyun çıkmayacak. Playstationlar çökecek

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.