Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3'ün galibi tartışmasız sony'dir. Yıktı, yaktı ortalığı, tek hayal kırıklığım gran turismo 7 oldu.Demek oyun tam hazır olmadan göstermek istemediler.Önümüzdeki e3'te gösterilip 2016 sonu gibi tarih verilir diye düşünüyorum.
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Two_Souls_ile_Heavy_Rain_PS4e_Geliyor-79157.htm

Şunu dün açıklasaydılarda boşuna uyumadım diye üzülmeseydim keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Ya şu foruma tc kimlikle kayıt olunmalı ve herkesin yaşı gözükmeli, çoluk çocuk dolmuş foruma, 10 mesaj okuyorsam 8'i absürd..

Millet hayali ex'ler görüyor resmen . Sene sonuna kadar time exte olsa tomb rider'ın, halo 5'in, geow remaster'ın, forza 6'nın ve fable'ın karşısına ne koydu sony ?? Bana bir diyiverin belki ben kaçırmışımdır.. Xbox batsa sony şimdikinden daha beter rehavete kapılır, akıllı olup birşeyi körü körüne savunmamak lazım ..

Bende ps4 sahibiyim ama su sony fanboylarindan gina geldi artik. Sony sahneye cikti sadece last guardian'i gosterdi aninda millet yazmaya basladi ooo sony ezdi , ooo xbox bitti... Bu kadarda fanboy olmayin allah askina.

Mesut cevik 2si1 programinin birinde bunu ozetlemisti , herkes sony'nin cep telefonlarini savunuyor kral ilan ediyor ama hangi buyuk sirkete sorsa satilmiyor diyormus. Bu kadar fanboy olmanin alemi yok , ben eski nesilde 360 kullaniyordum iyi oldugunu dusunuyordum simdi baktim ps4 onde goturuyor ve bu nesilde ps4'u tercih ettim. E3'te de aradigimi pek bulamadim. Sunumu kardesimle beraber dort gozle bekledik ama su uzay oyunundan sonra cocuk sıkıntıdan uyuya kaldi. No man sky , cod , dreams , ac cok gereksizdi , sunumda bu kadar buyuk yer almasi o anda izleyen bir cok kisinin sinirine dokundu... Bence guzel bir sunum degildi , guzel olan oyunlarin bile sunumu adam akilli yapilamadi , en buyuk show uc4'teydi onda da takildi yeniden basladi rezil ettiler onuda. Gerci ne kadar rezil etselerde sunumda ki en heyecanli video uc4'e aitti , heycanla kendini izletti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 16 Haziran 2015; 17:39:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

E3'ün galibi tartışmasız sony'dir. Yıktı, yaktı ortalığı, tek hayal kırıklığım gran turismo 7 oldu.Demek oyun tam hazır olmadan göstermek istemediler.Önümüzdeki e3'te gösterilip 2016 sonu gibi tarih verilir diye düşünüyorum.

Yok hocam Tokyo Game Show'da göstereceklerdir büyük ihtimal.

GoW4 ise Playstation Experience'da gösterilir.

Bu arada;Ben Sci-Fi delisiyim. Acaba şu Sony adam akıllı Exc. (Horizon yetmez ) duyurur mu

• Yanlış anladınız herhalde hocam karşılaştırma yapmadım ama ms oyunu sahiplenmis resmen 6 ay sonra da ps çıkmayacak mi yani sonuçta ne bu sahiplenme ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Yanlış anladınız herhalde hocam karşılaştırma yapmadım ama ms oyunu sahiplenmis resmen 6 ay sonra da ps çıkmayacak mi yani sonuçta ne bu sahiplenme ?

Yok hocam sizin için demedim ben onu. Konuyu Xboxçılar basmış orada koskoca SONY ANA KONU yazıyor lafım onlara. Microsoft bastırmış parayı yılların Tomb Raider'ı belli bir süreliğine exclusive olmuş Uncharted ile karşılaştırıyorlar pes doğrusu.
  • tek hayal kırıklığım god of war 4 ün tanıtılmaması oldu. onun dışında

horizon
    the last guardian
    final fantasy 7
    uncharted 4
    hitman
    shenmue 3

duyuruları konferansı yıktı. ah god of war 4 olsaydı fatality yapacaktı Sony.
  • Shenmue 3 için bir ana konu açılmalı bence.Kickstarter'de 2.5 milyona dolara yaklaşmış şimdiden.Bu oyun serisini bilmiyorum ama çok merake ettim.Hikayesini falan ogrenmek ıcın netten ızlıcem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Yanlış anladınız herhalde hocam karşılaştırma yapmadım ama ms oyunu sahiplenmis resmen 6 ay sonra da ps çıkmayacak mi yani sonuçta ne bu sahiplenme ?

Yok hocam sizin için demedim ben onu. Konuyu Xboxçılar basmış orada koskoca SONY ANA KONU yazıyor lafım onlara. Microsoft bastırmış parayı yılların Tomb Raider'ı belli bir süreliğine exclusive olmuş Uncharted ile karşılaştırıyorlar pes doğrusu.

tomb raider'ın Uncharted ile yarışabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım. onlarda Naughty Dog yok.
  • abi o değilde keşke Tomb Raider da bize çıksaydıson çıkan tomb raider gibi full aksiyonlu olsaydı üzülmezdim ama bu eski havasında be
  • quote:

E3'ün galibi tartışmasız sony'dir. Yıktı, yaktı ortalığı, tek hayal kırıklığım gran turismo 7 oldu.Demek oyun tam hazır olmadan göstermek istemediler.Önümüzdeki e3'te gösterilip 2016 sonu gibi tarih verilir diye düşünüyorum.

GT7 ve GoW4'ten gameplay olmasa bile ufak bir trailer görseydik çok daha bomba olacaktı.
  • last guarrdian - eh, 2024 gibi çıkar inş.
    horizon - patlak
    hitman - patlak
    dreams - rezalet, kapayın artık bu hipster ordusunu
    cod - bildiğimiz cod yine kendini bi şekilde oynatacak ne yazıkki rakipsiz
    destiniy - rezillik
    no man's sky - büyük balon
    star wars - klasik nerd işi filmine gidene oyununuda okuturlar
    ıngıl cıngıl küçük oyunlar - bırakın artık bu işleri
    shenmue - en fazla yeni grim fandango rimeyk olur
    ff 7 - en çok buna güldüm çığlık falan atıyolar bide çok güldüm hahaha
    uncharted - klasik uncharted aksiyon ve patlamalar üst seviye grafikler iyi konferansta gösterilen codla beraber alınacak tek oyun
  • quote:

quote:

GT7 ve GoW4'ten gameplay olmasa bile ufak bir trailer görseydik çok daha bomba olacaktı.

God of War 4 2015 Aralığa kadar gösterilmeyecek.Geçen seneden beri yazıyorlar bunu. GT7'yi bilemiyorum ne olur
  • xboxfanboylar bu konudan çıkamadıklarına göre var birşeyler. kıskançlıklarından çatır çatır çatlıyo hepsi. şu vine videosu misali hepsi şuan.

https://vine.co/v/MY5mEWMDBYg
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

last guarrdian - eh, 2024 gibi çıkar inş.
    horizon - patlak
    hitman - patlak
    dreams - rezalet, kapayın artık bu hipster ordusunu
    cod - bildiğimiz cod yine kendini bi şekilde oynatacak ne yazıkki rakipsiz
    destiniy - rezillik
    no man's sky - büyük balon
    star wars - klasik nerd işi filmine gidene oyununuda okuturlar
    shenmue - en fazla yeni grim fandango rimeyk olur
    ff 7 - en çok buna güldüm çığlık falan atıyolar bide çok güldüm hahaha
    uncharted - klasik uncharted aksiyon ve patlamalar üst seviye grafikler iyi konferansta gösterilen codla beraber alınacak tek oyun

İki dakikada tüm oyunları çöp etti adam

Ben de bu yetenekten istiyorum

• halo 5 - rezalet
    tomb raider - uncharted copy paste time exc.
    forza 6 - patlak
    dark souls 3 - bildiğimiz dark souls 3 yine kendini bi şekilde oynatacak ne yazıkki rakipsiz
    fable - rezillik
    the division - downgraded by exboxvan
    gears of war - klasik gears of war aksiyon ve patlamalar üst seviye grafikler iyi konferansta gösterilen dark souls 3le beraber alınacak tek oyun

#korayserting
  • Sony, animeci otaku kardeşlerimiz için yeni bir Project morpheus oyunu gösterdi. Arada biz de bakarız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 16 Haziran 2015; 19:16:59 >
  • quote:

quote:

Bir abi yukarıda demişti ki FF7'nin ve Shenmeu 3'ün yapacağı etkinin altında kalırlardı diye duyurmadılar yönündeydi.

Bence Sony'den Çok büyük bir atak gelecek. Heleki adamlar zor durumda zaten Kesinlikle paçayı kurtarmak için çok güzel oyunlar duyurulacaktır.

Xbox ONE almayı düşündüm Fakat Sony'den gelecek olan o atak beni Xbox aldırdığıma pişman eder diye biraz bekleyeceğim.

Ve Sony'ye yalvarıyorum lütfen Elite gibi bir kontrollcü duyurun!!

• hitman de agent 47 bana biraz genç göründü absolution'a göre.

eski zamanlarda mı geçecek oyun var mı detay ?
  • https://www.facebook.com/bolumsonucanavari/videos/vb.123143494391215/904256026279954/?type=2&theater

Shenmue neymiş böyle bilmiyorum fakat şu videoyu görünce, oyunun büyüklüğünü anladım.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.