Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konferansta beğenmediğim şeyler vardı örneğin Until Dawn'ın tanıtılmaması. Niye göstermediler anlamadım büyük ihtimal o kadar hype yaratamadı oyun ama bekleyen çok yinede. Birde God of War 4 yoktu ya bari keşke o olsaydı galiba daha tanıtmak için çok erken. Quantic Dream'in hala oyununu göremedik zaten. Onun haricinde çok iyi bir konferanstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

abi o değilde keşke Tomb Raider da bize çıksaydıson çıkan tomb raider gibi full aksiyonlu olsaydı üzülmezdim ama bu eski havasında be

harbi tomb raider baya iyi gözukuyor ps4 gelmeyecek mı bu öyleyse çok şey kaçırıcaz..
  • Aynen abi sonyden çok xbox var konuda . Xbox hakkında yazıların yani sıra bunlar bide toplu takılıyor birbirlerini like liyorlar bende diyorum kim eksi atıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

E3'ün galibi tartışmasız sony'dir. Yıktı, yaktı ortalığı, tek hayal kırıklığım gran turismo 7 oldu.Demek oyun tam hazır olmadan göstermek istemediler.Önümüzdeki e3'te gösterilip 2016 sonu gibi tarih verilir diye düşünüyorum.

GT7 ve GoW4'ten gameplay olmasa bile ufak bir trailer görseydik çok daha bomba olacaktı.

Bir abi yukarıda demişti ki FF7'nin ve Shenmeu 3'ün yapacağı etkinin altında kalırlardı diye duyurmadılar yönündeydi.

Bence Sony'den Çok büyük bir atak gelecek. Heleki adamlar zor durumda zaten Kesinlikle paçayı kurtarmak için çok güzel oyunlar duyurulacaktır.

Xbox ONE almayı düşündüm Fakat Sony'den gelecek olan o atak beni Xbox aldırdığıma pişman eder diye biraz bekleyeceğim.

Ve Sony'ye yalvarıyorum lütfen Elite gibi bir kontrollcü duyurun!!

FF7 Remake bence buyuk bir olay degil zaten basarili oyunlardan Remake, Remastered vs. yapilmayani kalmayacak yakinda. Shenmue 3 PS exclusive olarak gelirse iste o zaman olay olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

The Last Guardian ve horizonun birebir karşılığı yok ama insan utanır last guardianı ps3ede çıkarırdı.Horizon ise shadow of colossusdaki yaratığın zayıf yerini bul ve öldür mantığını hatırlattı bana.Diğer tarafta Halo5 ve adı şuan aklıma gelmeyen(Boşa Sony bekleyip uykusuz kalmaktan) exc oyunlar da var.Ben Ps4üme uncharted beklerken xboxı olan adam 6 ayda 5 exc oynayacak, gamescomda da scalebound, crackdown ve quantum theory görecek.Of of...

bi tutturmuşsun 5 exc oynayacak diye. sen de the order oynadın, shadow fall oynadın, infamous, drive club, bloodborne oynadın, until dawn oynayacaksın, horizon, last guardian oynayacaksin, uncharted oynayacaksın? 30 yaşında adamsın bir de attığın yorumlara bak. blok zamanın geldi senin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patient93 -- 16 Haziran 2015; 19:45:20 >
  • 10 dakika sonra Square Enix başlıyor

https://www.youtube.com/watch?v=aQwlJzROy38
  • Bir second son 2, bir kz4, gow4, gt7 eskilerden eight days,getaway, syphone filter falan gösterilseydi sony yıktı geçti ortalığı derdim.Şimdi bakıyorum(kendi açımdan) Horizon(rpg hayatta oynamam + guerillanın yapamayacağına inanıyorum,oyun çıkınca görüşürüz.),last guardian teknik animasyon grafik olarak çok geride ps3 yada ps2ye çıkmalıydı bence(soc hastasıyım).Shenmuenun düştüğü duruma çok üzüldüm,param olsa yayıncısı olur kickstarterlara bulaştırmazdım koskoca efsaneyi,ff7 rpg hayatta işim olmaz,geriye tek Uncharted 4 kalıyor,o gelene kadar ps4 tozlanmaya devam etsin...

Xbox'ım olsaydı;Forza 6ya çok sevinir 1080p 60fps olmasından dolayı Anti aliasing olmayacağını anlar dertlenirdim,tomb raidera bayılır gearsı ve tgs'de gösterilecekleri beklerdim...
    PS4 satıp Xbox alacak mıyım;Hayır!Umut fakirin ekmeği,durmak yok beklemeye ve remasteredlardan tiksinmeye devam...
  • ygultekin82 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yanlış yerdesiniz bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

The Last Guardian ve horizonun birebir karşılığı yok ama insan utanır last guardianı ps3ede çıkarırdı.Horizon ise shadow of colossusdaki yaratığın zayıf yerini bul ve öldür mantığını hatırlattı bana.Diğer tarafta Halo5 ve adı şuan aklıma gelmeyen(Boşa Sony bekleyip uykusuz kalmaktan) exc oyunlar da var.Ben Ps4üme uncharted beklerken xboxı olan adam 6 ayda 5 exc oynayacak, gamescomda da scalebound, crackdown ve quantum theory görecek.Of of...

bi tutturmuşsun 5 exc oynayacak diye. sen de the order oynadın, shadow fall oynadın, infamous, drive club, bloodborne oynadın, until dawn oynayacaksın, horizon, last guardian oynayacaksin, uncharted oynayacaksın? 30 yaşında adamsın bir de attığın yorumlara bak. blok zamanın geldi senin de.

Kaç yaşındasın bilmiyorum(nickinden 93lü olman muhtemel)Yazdıklarına bakıyorum sanırım her oyunu oynayacak kadar vaktin bol.Ben her oyunu oynamam.O kadar işsiz değilim.Sony severim ama satışlarda önde olduklarından yan gelip yattıklarının remasteredlarla cebimize saldırdıklarının farkındayım.Sana özel mesaj atacaktım kabul etmiyormuşsun,burdan yazmak zorunda kaldım.Rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim.Senide rahatsız ettiysem blokla gitsin.Kal sağlıcakla.

• Onu bunu brakin asil Nintendo epic fail oldu, facia bir sunum yapti adamlar cok enteresan.
  • Sony xbox ile aradaki farkın kapanmasını bekliyor galiba

• Nintendo iyi bir konsol çıkarmadıkça fail olmaya devam eder.

• MiQelangelo kullanıcısına yanıt
    Nintendo zaten wii u çıkardığı gün üzerine toprağı attılar.

• Square Enix başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufaltay34

BEYLER BIRSEY SORUCAM BILGISI OLAN VARMI CALL OF DUTY WORLD AT WAR2 CIKICAKTI ONUN YERINE BLACK OP2 YIMI CIKARDILAR

bo3 çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

bence E3 ün yıldızı Ubisoft'tu,Microsoft'un yeni kolu güzelde 150 $ verip alacak var mı ?

Ben

• Şu shenmue 3 ve last guardian için ağlayıp, yerlerde yuvarlanıp da, çıktıktan sonra almayacaklar sağlam bir dayağı hakediyor olacak. Shenmue 2, 99 da 70 milyon dolar bütçeyle yapıldı, malesef dreamcast ve xboxta satmadığı için 15 senedir devamı yapılamıyordu ve sonunda kickstarterlara kadar düştü.

Oley, shenmue 3 diyenlerden kaçı kickstarter kampanyasına destek verdi acaba, cidden merak ediyorum. Ben bir pc ci ve konsolcu, kısacası "oyuncu" olarak destekledim.

Oyunlar çıktığında göreceğiz, shenmue 4 için, last guardian 2 için bi 10 yıl daha bekleyecek miyiz yoksa hemen yapımlarına başlanacak mı?
  • sheriat kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisiniz ama adamlar 5-6 saatte hedefledikleri parayi aldilar zaten.
    Yapımcılar bence hedefine de ulaşacaktır

• SquareEnix

saçlar yakıyor
     ★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★
  • TR PS4'E çıkacak mı?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.