Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

Yanlış hatırlamıyorsam geçen seneki fuarın adı E3'tü, bu sene E4 olması gerekmiyor muydu? E2 de olabilir geçen seneki, tam şaapamadım.

Bundan önceki e3 6 yıl öncek ise e-2 fuarı oluyor o zaman.

İki musluk bir havuzu beraber 6 saatte dolduruyor. Musluklardan biri diğerinin 2 katı su akıttığına göre, fazla su akıtan musluk bu havuzu tek başına kaç saatte doldurur?

Dalga geçme hınzır şurda bilgi alıyoruz.

Efsanesin abi ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence biz playstation sahipleri kendimizi avutmamalıyız. Sony'nin ortalığı yıktığı falan yok. Playstation'ı playstation yapan en önemli oyunlarda GoW ve GT tanıtılmadı ve konsolun 2. yılını tamamlamaya az kaldı...

Artık gerçekçiliğini filan geçelim oyun olsun da o efsaneleri yaşayalım artık yeter ya bu ne. xboxta adamlar halo 5'i tanıttı daha ne olsun. zaten ps ve xbox kitlesi en önemli oyunları alıyor...
  • E3 ile alakasi yok ama populer konu diye yaziyorum. Game of Thrones 1. bolum US PSN'de ucretsiz olmus ekledim kisitli sure mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Bence biz playstation sahipleri kendimizi avutmamalıyız. Sony'nin ortalığı yıktığı falan yok. Playstation'ı playstation yapan en önemli oyunlarda GoW ve GT tanıtılmadı ve konsolun 2. yılını tamamlamaya az kaldı...

Artık gerçekçiliğini filan geçelim oyun olsun da o efsaneleri yaşayalım artık yeter ya bu ne. xboxta adamlar halo 5'i tanıttı daha ne olsun. zaten ps ve xbox kitlesi en önemli oyunları alıyor...

Şunu sanırım anlayamayacaksınız, Microsoft bütün kartlarını açtı. Halo, Geow, Forza konsolu işte, fazlası yok aletin. Geçen neslin aynısı, yine oyunsuzluktan süründürecek. Ha Halo, Geow, Forza benim oyunlarım diyen gitsin alsın. Halo'dan da, Geow'dan da nefret ediyorum. Benlik sorun yok. İşin enteresan yanı Xbox'ı Xbox yapan bu oyunlardan ikisi farklı ellerde. Zaten Geow'dan bir cacık olmayacağı, karanlık atmosfer kasıp, grafiği kamufle etmelerinden anlaşıldı. La alkış almadı Geow!

• Pc game show u beklemeye değermi, neler olacak. Konsollara birçok exc oyun duyuruluyor pc ler üvey evlat muamelesi görüyor. Şöyle sağlam bir pc exc oyun duyursalar süper olur.

• Until Dawn neden tanıtılmadı acaba

• Sony konferansı büyük bir hayal kırıklığı oldu. Hem az oyun tanıttılar hem de yetmezmiş gibi tanıttıkları oyunların çıkış tarihini dahi belirtmediler ki bu 2016 dan önce çıkmayacaklarının göstergesi. Last Guardian yaşıyormuş? arkadaş üstünden yıllar geçti bari çıkış aralığını söyleyin. GT7yi duyurmaları için kaç sene geçmesi lazım, Xboxone da kaçıncı araba yarışı çıktı hepsi de çok yüksek puanlar aldı. Bu stüdyo bu kadar mı beceriksiz olur. 2013 te tanıttıkları bazı oyunlar vardı, 2 yıl geçecek bırak çıkış tarihini isimleri bile anılmıyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergiyak

evimde 4k 1500hz televizyon var. ps4 alsammi? zevkli olur mu? oyunlari torrent indirebilirmiyim ve usb den kurulum yapabilirmiyim?

4k tv de tabiki çok iyi gösterir ps4
    Ikinci soruna cevap olarak öyle birşey ps bu pc değil

• Ben ne GOW tanıtımı bekliyorum nede GT tanıtımı. GT için 2017 demişlerdi daha var.

Artık yeniliklerin gelmesi lazım Gow mow nereye kadar. Misal Horizon ve For Honor beni müthiş etkiledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .... Sony, kendi ayağına sıkmıstır beyler. Microsoftun yanında çok sönük kaldı hep aynı şeyler. Gran Turismo 7 nin bi lafı geçseydi bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 17 Haziran 2015; 0:05:42 >
  • Yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz ama benim gibi hiç konsolda oyun oynamamış ve hep pc de takılan insanlar için tanıtılan ya da remake olarak gösterilen oyunlar hosuma gidiyor. Ps4 aldım ve eski nesilin oyunuda olsa oynamadığım için beni cezbedebiliyor. Ps3 ilk çıktığında da benzer şeyler olmuştu. En güzel exc oyunlar son 2-3 senede geldi. Elbet ps4 de güzel oyunlarla tanışacaktır.

• Bende büyük bir heyecanla gow 4 ve gt7 bekledim ama maalesef

• Sergiyak S kullanıcısına yanıt
    İşiniz gücünüz korsan.

• EA Games diyenler +

Steam / Valve diyenler -

(+ ları izleyin şimdi)

• Açmalı tabii ki sony neden açmıyor ben anlamıyorum. zaten kartlarını açacak ki oyuncular gidip alsın hocam. tut tut birkaç yıl sonra al sana gt desin sony ve bekleneni vermesin, o zaman asıl kötü bomba patlar sony için.

zaten iki konsolu da konsol yapan onlarla özdeşleşmiş oyun sayısı 10u geçmez gerçek anlamda. onlar da artık duyurulsun yahu 2 yıl oldu olacak. sony'yi savunmamalıyız ta ki bu en önemli iki exc. duyurulana kadar. kaç yıl oldu yahu yuh artık dedirtiyor hocam.
  • arkadaşlar kolay gelsin,konuyu gördüm öyle bir selam vereyim dedim. kendinize iyi bakin.

• MK nın haberine göre Uncharted 1 ve 2 de Türkçe Dublaj ile geliyormuş . Umarım doğrudur zira RYSE da da böyle bir haber yapmışlardı sonra haber alamadık elemanlardan ...
  • Sergiyak S kullanıcısına yanıt
    4k 1500hz tv luk para var ama 50 liralık oyun parası yok öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

MK nın haberine göre Uncharted 1 ve 2 de Türkçe Dublaj ile geliyormuş . Umarım doğrudur zira RYSE da da böyle bir haber yapmışlardı sonra haber alamadık elemanlardan ...

Bende okudum, doğru ise benim için harika bir haber gerçekten.

• EA GAMES OYUN DÜNYASINDA Kİ EN İYİ ŞİRKETTİR

BANA KATILANLAR + LASIN

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.