Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TURABI

EA GAMES OYUN DÜNYASINDA Kİ EN İYİ ŞİRKETTİR

BANA KATILANLAR + LASIN

hocam konu disi az ilerde burasi oyun bolumu
  • quote:

EA Games şirketini beğenenler + lasın

Burayıda Facebook a çevirdiniz sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'in neler gösterdiğini merak edenlere kısa bir özet.

• Sony'nin bu e3 konferansını canlı izleyenler gerçekten şanslı, ister salonda olsun ister ekran başında.Böyle konferans 10 yılda bir olur..Gt sunucularının dediği gibi ''Every dreams has come true''..
  • Hitmani bekliyordum ama Star Wars süpriz oldu. Star Wars için bu oyun geç bile kalmıştı. Diğerlerini oynayacağımı sanmıyorum.
  • No Man's Sky PC ve PS4'e aynı anda çıkacakmış galiba. Ya da çıkış tarihlerini aynı anda duyuracaklar tam anlamadım bir şey aynı anda dedi ama :)

Edit: Bir kaç yerde baktım da aynı gün yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 17 Haziran 2015; 6:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

.... Sony, kendi ayağına sıkmıstır beyler. Microsoftun yanında çok sönük kaldı hep aynı şeyler. Gran Turismo 7 nin bi lafı geçseydi bari.

Hala gt7 diyor ya adamlar zaten gt7'nin 2016'da çıkacağını söyledi ne bekliyorsun içi boş bir cgi trailer mi? Ff7,shenmue3,horizon,the last guardian duyurulmuş konuştuğunuz lafa bakın
    Türkiyedeki oyun kültürü god of war ve gran turismo dan ibaret çok yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 17 Haziran 2015; 9:12:24 >
  • fifa 16
  • Abartmayı ne kadar seviyorsunuz

Oyunları güncel olarak takip edenler için genel olarak çok iyi yapımlar gösterilse de olaydan habersiz kişiler için U4 dışında konsol aldıracak bir oyun yoktu. Zaten Ps4'te genel olarak 3 tane konsol sattıracak oyun var. Biri duyuruldu, geriye ikisi kaldı.
  • Bana göre asıl bomba FF7 remake haberiydi. Shenmue 3'de mutlu etti.

• Gayet güzel bir konferanstı bence. Tabii oyun kültürü amaçsız saçma sapan aksiyon ve yarış oyunlarından ibaret olanlar için güzel bir konferans olmamıştır. Uncharted 4, Hitman, The Last Guardian gibi oyunlar yer almışken hala nasıl "kötü bir konferanstı" diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: RubyMoka

Gayet güzel bir konferanstı bence. Tabii oyun kültürü amaçsız saçma sapan aksiyon ve yarış oyunlarından ibaret olanlar için güzel bir konferans olmamıştır. Uncharted 4, Hitman, The Last Guardian gibi oyunlar yer almışken hala nasıl "kötü bir konferanstı" diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Yazık.

Gow ve Gt saçma sapan aksiyon ve yarış oyunları mı ? :)
  • quote:

EA GAMES OYUN DÜNYASINDA Kİ EN İYİ ŞİRKETTİR

BANA KATILANLAR + LASIN

Kardeşim en iyi demeyelim ama EA çok iyi bir firma

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Sony'in neler gösterdiğini merak edenlere kısa bir özet.

/>

gif'in videosu var mı? :)
  • E3 genel anlamda oyuncular adına çok iyi geçti neredeyse tüm firmalar oyunlarına odaklandı diyebiliriz. Hatırlarsınız bundan 3-4 sene önce neslin sonuna gelindiğinden de kaynaklı konferanslar acayip sıkıcı geçiyordu uyumamak için zor dayanıyorduk

Bazı arkadaşlar neden yeni God of War, GT7 duyurulmamış diye biraz sitemli ve de hayal kırıklığı var ama bence burada üzülmemiz gereken son şey bunlar. Yani GOW ve GT Playstation'ı Playstation yapan oyunlardır elbet duyurulacak elbet çıkacak ve başyapıtlar olacak. Bunlardan şüpheniz olmasın ki bence bu iki oyunda bu sene içinde duyurulur hatta şanslıysak oyun içi bile görebiliriz.

Ama gelelim asıl üzülmemiz gereken veya hayal kırıklığına uğramamız gereken kısıma. Elimizdeki makineler oyun konsolları ve oyun oynamak için aldık haliyle. Fakat bu konsolların asıl cazibesi kendilerine ait özel oyunlar olduğunu unutmayalım yani ben konsol alıp her oyuna 200 lira para veriyorsam, Sony'e Microsoft'a para kazandırmak yerine donanıma para yatırıp PC toplayıp AMD'ye Nvidia'ya para kazandırmak gibi bir harekette bulunmuyorsam bunun sebebi Sony ve Microsoft'un bana sağladıkları kolaylıklar, avantajlar ve başka yerde tecrübe edemeyeceğim deneyimlerdir ki bunlarda konsola özel oyunlardır.
    2015 senesi içerisinde konsola özel oyunlara baktığımızda Sony cephesinde önümüz bomboş. Hatırladıklarımı sayarsam Until Dawn var ama büyük bir kitleye hitap edecek oynanışı ne yazık ki yok. God of War 3 Remastered var açıkcası ben çıktığı gibi almayı planlıyorum ama tek bir oyunu cilalayıp sunmaları çok acımasız olmuş ve genel olarak tepkileride topladı. Bu senenin benim adıma en iyisi Uncharted: The Nathan Drake Collection var ki herhalde herkesin en çok beklediği paketlerden birisiydi. Şimdi hal böyle olunca E3 2015'de 2015 içerisinde çıkacak 1-2 kaliteli yapım görmeyi beklerken aksine bildiğiniz ''biz 2015'i boş geçeceğiz'' deyip 2016 sonlarında çıkacak oyunları gösterdiler. Zaten konferansta da pek bir oyun duyurulmadı ama şimdi rakip firmaya bakıyoruz Microsoft kendi oyuncularına dolu dolu bir 2015 senesi vaat ederken Sony'nin böyle sessiz kalması tek bir şeyi ifade ediyor Sony hala daha E3 2013 zaferinin sarhoşluğunda, 20 bilmem kaç küsür satmış olduğu PS4'üne aşırı güvenmekte.

Biz oyuncular saf insanlar değiliz fanatikliği bırakıp gerçekleri de görebiliriz umalım Sony kendisinin adına kötü geçen bu senenin ardından eski günlerine döner ve bize bol bol oyunla buluşturur ama eğerki durum böyle devam ederse Xbox ile arasında ki satış farkı da git gide azalır, neslin başındaki liderliğini kaybeder.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış yönlendirmek istemem ancak isterseniz 16k tv alın input lag süresi yüksekse can sıkar. Lütfen almadan araştırın almadan önce bu değeri.
  • E3 ün özleti
    PS yeni kartlarını öne sürdü ve daha kartları var elinde.

xbox eski kartlarını yeni gibi öne sürdü ve elinde kart kalmadı.

Bende bu GT ve GOW fanatiklerini birtürlü anlamıyorum.
  • ya microsoft ne yaparsa yapsın, PS 4 konsol gücüne yetişemez, yetişemeyecektir.
    bütün kartlarını açtı Microsoft ok açsın, PS 4 için acele etmesine gerek yok.
    Adam GT7 tanıtmadılar diye SONY'e ana avrat küfür ediyor, MS kral oldu diyor.
    bi gidin öte bayılın.
    herşeyden önce MS gitsin ram taksın alete
  • En karlı PC çıktı yalan yok. Ne çıkıyorsa PC'ye de çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mizyaz

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

En karlı PC çıktı yalan yok. Ne çıkıyorsa PC'ye de çıkıyor

Horizon?the last guardian?uncharted 4?bide çıkan ama pc ye gelmeyen bloodborne var

2 konferans arasında çoğu oyun PC'ye de duyuruldu. Elbette hepsi değil yoksa konsolların cazibesi kalır mı hiç ?

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.