Şimdi Ara

★★★ E3 2015 (SONY ANA KONU) ★★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
6
Favori
28.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Openworld türü, okyanuslarda gemi savaşları ve savaş sonrası ganimeti ele geçirme tarzı korsan temalı oyunlar vardı ps2de. Yeni nesilde başarılı bişeyler olsa bu türde güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes 2016 da gösterilecek. merakla bekliyorum
  • Deep down vardı bir ara ne oldu ona ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Deep down vardı bir ara ne oldu ona ya

Oyun en baştan yeniden yapılıyor. Seyrettiğiniz tüm videoları unutun. Free to play olmayacak çok yüksek ihtimal, ayrıca Bloodborne'dan sonra o türde bir çok mekanik köklü olarak değişti. Buna uyum sağlayacaklardır. Oyunun yapımcısı Ono, uzun süre haber beklemeyin dedi.
  • Beyler bir de korku oyunu vardı, ps4 exc olan. Evde tek başına bir kadın falan vardı kaciyordu maskeli adamdan, o oyunun adını bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Beyler bir de korku oyunu vardı, ps4 exc olan. Evde tek başına bir kadın falan vardı kaciyordu maskeli adamdan, o oyunun adını bilen var mı?

Until Dawn ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Beyler bir de korku oyunu vardı, ps4 exc olan. Evde tek başına bir kadın falan vardı kaciyordu maskeli adamdan, o oyunun adını bilen var mı?

Until Dawn ?

Aynen hocam, teşekkürler. Oyun çok sağlam duruyor, ne zaman cikacak acaba.

• quote:

quote:

quote:

Until Dawn ?

26 Ağustos 2015
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Until Dawn ?

26 Ağustos 2015

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Oyun en baştan yeniden yapılıyor. Seyrettiğiniz tüm videoları unutun. Free to play olmayacak çok yüksek ihtimal, ayrıca Bloodborne'dan sonra o türde bir çok mekanik köklü olarak değişti. Buna uyum sağlayacaklardır. Oyunun yapımcısı Ono, uzun süre haber beklemeyin dedi.

Capcom su siralar remastered manyagi oldugu icin bayagi bekleyecegiz galiba ayrica f2p olmamasi daha iyi oynanis acisindan cok ustun koru oluyor genelde f2p'lerde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Capcom su siralar remastered manyagi oldugu icin bayagi bekleyecegiz galiba ayrica f2p olmamasi daha iyi oynanis acisindan cok ustun koru oluyor genelde f2p'lerde

Kesinlikle, F2P olsaydı oynamazdım oyunu zaten. F2P oyunu gitsinler mobile çıkartsınlar. Ben paşa paşa 60 TL verir, Pimary hakkımı alırım.

• O değil de, kimse Shenmue'nun PS4'e yapılması ihtimali üzerinde konuşmuyor. E3'te bununla ilgili çok süpriz gelişmeler olabilir Marc Cernie ile Yu Suzuki'nin beraber yemek yedikleri resim karesi hala aklımızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

O değil de, kimse Shenmue'nun PS4'e yapılması ihtimali üzerinde konuşmuyor. E3'te bununla ilgili çok süpriz gelişmeler olabilir Marc Cernie ile Yu Suzuki'nin beraber yemek yedikleri resim karesi hala aklımızda.

Abi Suzuki araba markası değil mi? Suzukiyle görüşürlerse az önce ne dedin Şemmamme mi ne karın ağrısıysa, onu nasıl yapacaklar?
  • Yeni gow gösterilsin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

O değil de, kimse Shenmue'nun PS4'e yapılması ihtimali üzerinde konuşmuyor. E3'te bununla ilgili çok süpriz gelişmeler olabilir Marc Cernie ile Yu Suzuki'nin beraber yemek yedikleri resim karesi hala aklımızda.

Shenmue çöp oyundur. Çıkmasın.

• mesajım bulunsun merakla bekliyorum
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Uğur Abi çok büyük ihtimal başka bir amaç için yazdın bu kelimeleri fakat şunu söyleyeyim Shenmue çevre ile etkileşim temasını getiren ilk oyunlardandır hatta ilk oyun diyebilirim bu yüzden çöp demek büyük haksızlık oyuna,
    2005 yılında tesadüfen yeni bir açılan kafede Xbox'da oynamıştım Shenmue 2'yi,oyunu oynadıktan sonra 1.oyunu nerde var diye aramıştım uzun bir süre
    Ne güzel günlerdi...MK:Shaolin Monks,God Of War,POP:Two Thrones say say bitmez o yılı...Neyse...

Mehmet Abi öncelikle şu soruyu sormak lazım;bu oyunu bilen eski oyunculardan kaç kişi şuan oyun oynuyor ve yeni yetme oyunculardan kaç kişi Shenmue'yi biliyor ?
    Birde şuan ki firmaların kapitalizm çerçevesi,Shenmue 3'e izin verir mi ?
    SEGA,geçen hafta Alien:İsolation 2.5 Milyon sattığı için ağlıyordu diye biliyorum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 31 Mayıs 2015; 3:44:00 >

• Yu Suzuki oyun dunyasinin duayenlerindendir. Boyle bir ihtimal dahi beni heyecanlandiriyor.

Su ana yapilan tum duyurulardan daha fazla heyecanladiriyor bu oyun beni.

• Shenmue yillardir yapılamadı gitti. Yu Suzuki çok yaslandı zaten oyunu yaparken kalpten gitmezse iyi.

Yıllardır bekliye bekliye her gecen sene ümidimi biraz daha kaybettim.

Gelmez, imkânsız.

Totem.

• Uncharted 4 tahminimce kasımın başında gelir, öyle bi his var bende. O tarihten önce belki yakın zamanda bu trilogy muhabbeti olabilir, güzel de olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.