Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kubillian

quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Oyuncu neden karşı konsola bok atar ki ? Xbox cephesi güçlense arada rekabet ortamı oluşacak. Rekabet ortamı da bize daha iyi oyunları sağlamış olacak.

Bir kızılderili atasözü var duymuşsunuzdur belki. 'Düşmanımı güçlü kıl ki elde edeceğim zafer onur versin' diye. Ben kesinlikle xbox cephesinin de güçlenmesini istiyorum. Ellerinde çok güzel IP ler var. Gears of war gibi, halo ve forza gibi şaheserler sizin o yerden yere vurduğunuz microsoft'tan çıkma. Söyleyin bana 7. jenerasyonda gears of war'un karşısına çıkabilecek benzer kalibrede bir oyun yapabildi mi sony ? Killzone mu ? güldürmeyin beni.

Gerçekten insanları asla anlamayacağım galiba. Fanatiklik kadar nefret ettiğim bir kafa yapısı yok.

kötü oyunların içinden sıyrılıp iyi mertebesine ulaşmış 3 tane fena olmayan oyuna (geow, halo,forza) şaheser demişsin

sidik yarıştırmıyorum, gerçeği yazıyorum

xbox'ın hiçbir zaman playstation'ın tarihindeki exclusive'leri gibi 1 tane bile exclusive'i olamadı

bundan sonra olur mu bilinmez ama konsolun tarihinde yok

yahu playstation'ın kaliteli exclusive'lerini metrobüs yoluna koysa beylikdüzü'nden zincirlikuyu'ya kadar gider

xbox'ınkileri koysam beylikdüzündeki you bırak üst geçite varamaz

kimse kimseyi kandırmasın boşuna

Fena olmayan ?Ben konuşmayayım metacritic konuşsun.

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/gears-of-war

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/gears-of-war-2

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/gears-of-war-3

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/forza-motorsport-3

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/halo-3

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/halo-reach

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/forza-horizon

Senin gibi çevresindekilerin oyun bilgisi dağarcığından çıkamamış, kendi görüşü ve beğenisi başkalarına bağlı kişiler zaten bu oyunların zamanında dünyada çıktığı zamanki yarattığı dalgaya asla giremediler. Sizin için sadece god of war falan vardı o zamanlar.

Bundan sonra saçmalarken verilecek cevabı tahmin ederek saçmalarsın. Belki karşı argüman sunarsın bana.

Ayrıca kimseyi kandırmıyorum. Sadece hiç bir konsolun fanatiği değilim. Daha çok playstation kullanıyorum bu beni fanatik yapmıyor.

Şimdi arkana bakarak yürüyebilirsin.

bak bak şovlara bak :) bana yaftalamaya çalıştığın şeyler üslubundan belli, üzerinden yerlere akıyor maaşallah şapır şapır

kaldı ki benim hangi konsollara sahip olduğumu, ne iş yaptığımı, kaç yıldır oyun oynadığımı nereden biliyorsun?

gerçi üzüldüm 3 tane oyun sayabilmişsin saçmasapan ve ergen bir şekilde. ben sayamam. playstation 1 devrinde başlamam lazım, üzülürsün, arkana bakarak ağlarsın.

bana "konsol fanatiği" derken aynı hataya kendin düşmüşsün.

ne yazmışım önceki mesajımda?

"sidik yarıştırmıyorum, gerçeği yazıyorum, xbox'ın hiçbir zaman playstation'ın tarihindeki exclusive'leri gibi 1 tane bile exclusive'i olamadı"

bunu anlamak için herhangi bir konsolun fanatiği olmaya gerek yok. gerçek bu. nintendo fanatiklerinin de, xbox fanatiklerinin de, playstation fanatiklerinin de değiştiremeyeceği bir gerçek.

okumaman gereken yerlerinle okuyorsun galiba. O 3 oyundan bahsettik diye onları paylaştım.

Bir derdin mi var senin anlayamadım ? Playstation ı mı kötüledim zoruna giden nedir gerçekten çözemedim. Arkadaş bu konsolda exc olarak halo benzeri zengin içerikli eski quake benzeri haritalara, hızlı bir oynanışa sahip bir fps var mı ? YOK ! cod mod bi sürü multiplatform oyun var. Exc olarak yok. Var mı gösterebileceğin ?.

reach'te 100 lerce saat gömdüm. Hala daha özlerim o atmosferi.

Geow ve killzone. Biri fps biri tps ama aynı yolda ilerleyen iki ayrı oyun bunlar. Bunda da geow daha zengin içerikli, hikayesi daha ayakları yere basan bir oyun. mekanikleri çok daha güzel. oynamadıysan senin sorunun. O kadar ps exc oyunu oynadım. Her biri birbirinden güzeldi. Ama 360 daki geow 2 den aldığım tadı 7. jenerasyonda hiç bir konsol bana vermedi. Bilmiyorum geçmedi bana o his.

Forza konusuna gelince. Bana hep gran turismo dan daha avrupai daha batılı gelmiştir. Bilmiyorum tarz meselesi.

Overall da tabi ki ps önde, böyle bir iddaada bulunmuyorum. Ama şöyle geriye dönüp baktığımda kritik noktaların bazılarında microsoft bir şekilde öne geçmeyi başarabilmiş. Bırakın da bunu bari söyleyebilelim.

Bence at gözlüğüyle bakıyorsun. Ve kusura bakma fanlığın da dik alasını asıl sen yapıyorsun. İlk yazdığımı tekrar oku istersen. Ben güzele güzel kötüye kötü derim.

Ayrıca yaptığın işin falan konumuzla ne alakası var sorması ayıp ? ha sidik yarıştırmamak tabi böyle bi şey olsa gerek ?

"sidik yarıştırmıyorum, gerçeği yazıyorum, xbox'ın hiçbir zaman playstation'ın tarihindeki exclusive'leri gibi 1 tane bile exclusive'i olamadı"

iyi forumlar

• Canlı olarak izleyebilecegimiz linkler paylaşılacak mı yayın saatinde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyoruz hadi az kaldı

• Xboxi övüceksem exc oyunlar son durak olur. Ea access, controllerı falan daha iyi bence bir tek onun dışındada pcden bi fark yaratamayınca konsol olarak bi esprisi kalmıyo benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Canlı olarak izleyebilecegimiz linkler paylaşılacak mı yayın saatinde ?

konu sahibi twitch-youtube vs link ekler zaten, eklemese bile yorumlara kaç defa atılır
  • Konumuz Xbox/Ps4 tartışma konusu değildir. Dikkat edelim.
  • Yerimizi alalım şimdiden
  • E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!
  • Kratos'un ve Ellie'nin rakiplerine diz çöktüreceği bir SONY organizasyonu olacak.

• ya xbox ı falan geçin kullanmasak ne olduğunu bilmeyecegız sanki burada şurada yok forza yok geow dıyenlerede itimat etmeyin. forza desen daha iyisi gt var zaten sony de yakında çıkıyor az bekleyin. geow desen yahu geow dediğin oyun öyle ahım şahım birşey değil oynamasak birşey sanacağız. Hani bunlar konsol tercih ettirecek oyun değiller zaten artık exclusıve değiller..

o yüzden bunları geçin 2017 de hangi exclusıveler çıkar onların tahmininde bulunalım benim adaylarım gow 4, gt sport, detroit. gerçi detroitten şüpheliyim ama bilemiyorum. Bir sürpriz days gone da gelebilir sene sonu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 8 Haziran 2017; 13:9:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

dark souls 1 remake + demon's souls remake.

tek paket.

Uygar arada başka birşey oyna,Dark Souls zehirlenmesi geçireceksin

:D vazgecemiyorum :p
  • E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!

E3 Sonrası Temsili

Akrep:Malum konsol

İğneler:PS4 özel oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 8 Haziran 2017; 13:40:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!

E3 sonrası

Akrep malum konsol

İğneler PS4 özel oyunları

• quote:

E3 Sonrası Temsili

Pinky'nin E3 sonrası hali

• quote:

Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

quote:

E3 Sonrası Temsili

Pinky'nin E3 sonrası hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 8 Haziran 2017; 13:49:26 >

• Aman iksbokscular gelmeden 👀

• Olmaz olsaydı böyle E3 demeleri kuvvetle muhtemel xbox cepbesinin :)

• Xbox ve Microsoft 1. parti studyolara yatirim yapip exc ip ler cikarmaktansa multiplatform oyunlarda avantaji saglamayi tercih etti. EA Access, Fifa Legends, timed exclusiveler vs. ile. Kolay olanı yapti ama Kuzay Amerika'daki kitlesini bile kaybetti. Neredeyse 10 senedir GeOW, Forza ve HALO'nun üstüne bi şey koyamadı, konsolu alanlar da hala o oyunların hatrina aliyor. Sony belki daha zahmetli ve masrafli olani yapti ama her sene konsolunu yeni ve kaliteli exclusivelerle destekliyor. Artik bana sorarsanız Microsoft da o kulvarin Sony'ye ait olduğunu kabul etti, diğer kulvarlardan yarışı sürdürme gayretinde (multiplatformlarda avantaj ve oyun dışı eğlence servisleri). Şimdi Sony ile o yarışa girmesi zaten çok zor artık o seviyeye gelebilmesi için çok kaynak kullanması lazım. Açıkçası ben bu E3'te de Microsoft'tan sürpriz beklemiyorum, bana kalırsa sunumları yine 3. parti geliştiricilerden oluşacak umarım bizi yanıltır.

Ek olarak da Sony ve Microsoft'a bakıldığında bana kalırsa Sony'nin oyun konsolu PS firma içinde daha merkezi bir yere sahip, kamuoyunda daha çok ilgi gösterildiği kanısı oluşuyor. Sony dediğimizde insanın aklına ilk gelenlerden bir tanesi PS oluyor fakat Microsoft'ta durum aynı değil.

• Sony'nin tuttuğu alanın diğer bütün firmaların toplam alanına eşit olduğu falan söyleniyor. Hatta daha fazla...

Deli gibi excler, 1. parti stüdyolar.

Benim için çok daha iyi oldu Xbox'ın pc politikası nitekim 2. bir konsol almadan çatır çatır tüm oyunları oynuyorum ama yinede insanın içi acıyor. Nerede o xbx360.

Microsoft'ta bal gibi biliyor exculisive olmadan bu işin olmayacağını. Sadece daha önceki raporların da söylediği gibi Xbox'ı pc ye yedirme yoluna gidip stratejik hamleler ile PC'yi ele geçirmeye çalışıyorlar.

Hatırlayın Bill'in neler söylediğini. Yazık oluyor tabi ki, konsol mantalitesini ve kültürünü öldürüyorlar.

Umarım scorpio ile beraber politikaları değişir, yoksa Xbox markasının sadece Windows 10 içindeki bir uygulama olarak kaldığı günleri asla görmek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 8 Haziran 2017; 16:5:3 >
  • Focus Home'un yeni oyunu Vampyr baya güzel görünüyor. E3'de oynanışı göstericekler galiba.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.