Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu e3 yi live.playstation üzerinden izleyince hediye verecekmiş limitli olaraktan. Dişe dokunur bir şey verir mi ? Bir de tr de geçerli mi? us.playstation com da north amerikada geçerli diyor ama kendi siteleri hani tr üzerinde de olacak mı?

ekleme: görevler ve ödüller olacakmış giriş yapınca panelde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 199kewell -- 8 Haziran 2017; 17:35:31 >
  • e3 ü iple çekiyordum death stranding için kojima olmayacak dedi 2020 tokyo ve 2019 akira olimpiyat oyunlarından önce cıkacak diyordu 2018 de çıksa bari death stranding'i göremeyeceğiz bari god of war'dan uzunca bir oynanış gösterseler bu arada zannediyorum detroit 3 yıldır geliştiriliyor bu yıl çıksa bari ek olarak;
    Dominator'unda her zaman yazdıgı gibi;
    "Ne yapsalar boş göklerden gelen sony exclusive oyunları vardır"
    micrsoft scorpio ile ugraşaracagına adam gibi 2-3 tane exclusive oyun tanıtsaydı kendi fişini çekmemiş olurdu
  • E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ!

Tamda sony hangi tarih saatte sunuma ckiyor arkadaslar dye mesaj aticakdim bunu gordum.saol Usta :)

Gece sahur + Konferans :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 8 Haziran 2017; 18:44:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Ps3 ün üretimi durdulacakmış. Benim alet bana hala yeni son teknoloji gibi geliyor oysa.

Ben daha yeni aliyorum.

Bu arada Detroit: Become Human'i bekleyen tek insan evladi ben miyim yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Ps3 ün üretimi durdulacakmış. Benim alet bana hala yeni son teknoloji gibi geliyor oysa.

Ben daha yeni aliyorum.

Bu arada Detroit: Become Human'i bekleyen tek insan evladi ben miyim yahu?

bende varım 2.olalım

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    3 olduk galiba :))

• Ne demek kardeşim,elimden geldiğince türkçe yayınları paylaşacağım burdan.

Arkadaşlar E3 başlamadan önce ana sayfayı düzenleyeceğim .İGN,GAMESPOT,PLAYSTATİON gibi canlı yayınları da ana sayfaya ekleyeceğim şimdiden duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Videonun bazı yerlerinde aklıma direk The Order geldi . Sağlama benziyor oyun .
  • E3 Yaklaştıkça, içim kıpır kıpır oluyor, en son böyle peder doğum günümde ilk okul yıllarımda çok sevdiğim bir hediye almıştı. O gece hiç uyumamıştım sanırım aynısı şimdi oluyor. Ufak şeylerden her zaman mutlu olan insanız, umarım bu mutluluğumuz daim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 8 Haziran 2017; 19:54:49 >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    3.30da konferans mi basliyor yoksa konsolussunun programi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: çağrışş

3 olduk galiba :))

4 yapalım biz onu ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

E3 Yaklaştıkça, içim kıpır kıpır oluyor, en son böyle peder doğum günümde ilk okul yıllarımda çok sevdiğim bir hediye almıştı. O gece hiç uyumamıştım sanırım aynısı şimdi oluyor. Ufak şeylerden her zaman mutlu olan insanız, umarım bu mutluluğumuz daim olur.

Şu hayatta E3 izlemek kadar keyif aldığım başka bir şey yok. Her sene aynı ciddiyet ve heyecan ile takip ederim.

Mesela E3 2015 Sony konferansı başlamadan 15 dakika önce internetim kesilmişti. Saat 3:45 civarı şansın böylesi... Müşteri hizmetlerini falan aramıştım arıza kaydı oluşturmuşlardı. Ama yayına 15 dakikadan kısa süre var, bende acele edin falan diye yalvarıyordum :D Halbuki düzelmesi imkansız.

Neyse sonradan farkettim ki köyde internet komple gitmiş. Arkadaşları aradım hiç birinde yoktu. Ve yine şans eseri o saatte rahatsız edebileceğim hiç bir arkadaşımda mobil veri paketi de mevcut değildi. Tüm umutlarım tükenmek üzereyken Amasya'dan yeni gelmiş sınıf öğretmeni kuzenim aklıma geldi. Kendisi yol yorgunuydu bu saatte horul horul uyuyordu. Ama koşa koşa evlerine gittiğimi bilirim :) Onun telefonunda E3 'ü izlemiştim. Evde herkes uyuyor ben kulaklık ile E3 izliyordum

Böyle gereksiz ve ilginç bir anım var. Sonrasında bu çabam arkadaşlarım tarafından çokça kez konuşuldu ve dalga geçildi (doğal olarak)

• quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

E3 Yaklaştıkça, içim kıpır kıpır oluyor, en son böyle peder doğum günümde ilk okul yıllarımda çok sevdiğim bir hediye almıştı. O gece hiç uyumamıştım sanırım aynısı şimdi oluyor. Ufak şeylerden her zaman mutlu olan insanız, umarım bu mutluluğumuz daim olur.

Şu hayatta E3 izlemek kadar keyif aldığım başka bir şey yok. Her sene aynı ciddiyet ve heyecan ile takip ederim.

Mesela E3 2015 Sony konferansı başlamadan 15 dakika önce internetim kesilmişti. Saat 3:45 civarı şansın böylesi... Müşteri hizmetlerini falan aramıştım arıza kaydı oluşturmuşlardı. Ama yayına 15 dakikadan kısa süre var, bende acele edin falan diye yalvarıyordum :D Halbuki düzelmesi imkansız.

Neyse sonradan farkettim ki köyde internet komple gitmiş. Arkadaşları aradım hiç birinde yoktu. Ve yine şans eseri o saatte rahatsız edebileceğim hiç bir arkadaşımda mobil veri paketi de mevcut değildi. Tüm umutlarım tükenmek üzereyken Amasya'dan yeni gelmiş sınıf öğretmeni kuzenim aklıma geldi. Kendisi yol yorgunuydu bu saatte horul horul uyuyordu. Ama koşa koşa evlerine gittiğimi bilirim :) Onun telefonunda E3 'ü izlemiştim. Evde herkes uyuyor ben kulaklık ile E3 izliyordum

Böyle gereksiz ve ilginç bir anım var. Sonrasında bu çabam arkadaşlarım tarafından çokça kez konuşuldu ve dalga geçildi (doğal olarak)

bende ipad ile izliyorum ayakları uzatıyorum, elimde Carlsberg (normalde içki içmem ama o gece acayip mutluluktan içmiştim), fındık-kaju-fıstık çerez tabağı yapmıştım. Geçen sene Sony'i öyle izlemiştim, gecenin bir vakti güzel oluyor, ertesi gün akşama kadar yatıyorum tabi. TLOU 2 haberini alınca, valla kaç gün konuştuk şu forumda hatırlamıyorum sanırım sabaha kadardı, gözler kanlanmıştı artık. Evlensem bu kadar sevinmem her halde acayip bir duygu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 8 Haziran 2017; 21:49:35 >

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Death stranding ps4 neslinin son ex oyunlarından olacak. O değil de gran turismo az daha zorlasa ps tarihine geçecek neredeyse ps4 e çıkamadan ps5 e gelecek gibi arada bir nesil gt olmadan kaynayacak sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 8 Haziran 2017; 21:57:5 >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Konsol Üssü önceden yayına giriyor,normalde konferans 4'te.

• Microsoft Scorpio ve one denilen konsollarına yeni 5 veya 4 tane çöp oyunlar duyurur ve konsolu biraz uzun sürede tanıtır.Açıkçası Pro almayı planladığım dan dolayı Microsoft konferansında Scorpio'nun fiyatını merak ediyorum,çünkü Scorpio ne kadar düşük çıkarsa Pro'da fiyatı o kadar düşer. Sony yine bu E3 konferansında 2,3 tane yeni IP duyurabileceğini tahmin ediyorum.
  • Scorpio 500 dolar olarak çıkacak.

Aşağısını beklemiyorum şahsen.

Tr fiyatıda 2499 TL olarak öngörüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Haziran 2017; 0:28:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Scorpio 500 dolar olarak çıkacak.

Aşağısını beklemiyorum şahsen.

Tr fiyatıda 2499 TL olarak öngörüyorum.

scorpionun fiyatı tr de 3000 den aşşağıda beklemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.