Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Allah belanı versin EA 2 yeni ip mi saymazsak rezalet bir lansman oluyor 30dk dır Staw Wars oynuyor adamlar bu kadar zamana oynanmaz arkadaş.

EA ne çıkaracak birader başka? Zaten EA'ya dair beklentilerini düşük tutacaksın ki oyunları seni tatmin etsin. Bu şekilde oynadığım Fifa 17 gerçekten çok iyiydi, PES denen saçmalıktan çoğu arkadaşımı alıp kurtarmamı sağladı. EA klasik showunu yapıyor şuana kadar. Ne böyle etkileyici ne de sıkıcı. Klasik EA.

Ne mi çıkartacak? Yıllardır duyurmadıkları;

FIFA Street nerede?
    NBA Street nerede?
    Skate nerede?
    Fight Night nerede?
    Tenis oyunu duyur vs başka spor mu yok dünya da? Tutturmuşlar fifa nba nfl aynı tas aynı hamam her yıl. EA den bir halt olmaz bilader bu böyle biline.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Bende bu bayanın ismini merak ediyordum.Youtube'dan bende abone oluyum bu güzelim kıza

Butun konsollarin ve yeni urunlerin drone telefon nintendo ps xbox vs vs kutu acilisini yapiyor..Ama cok sexy

ijustine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EyvAllah beyler bilgilendirme için
  • Bravo EA. Battlefront u mahvetmişsin helal olsun. Resmen battlefield e çevirmiş oyunu. Arkadas elinde var ayni oyun neden böyle yapıyorsun. İlk oyun ile ne alakası var bunun. Koca sistemi değiştirmişler.

• emmre129 E kullanıcısına yanıt
    NFS hariç diğer iki oyunu bende merak ediyorum.
  • Ramazan foruma yaramamış dışarı çıkın bir hava alın beyler.
  • Elinde Star Wars gibi bir evren var,Bioware gibi KOTOR serisini çıkarmış bir yapımcı var ve sen gidip sıradan bir aksiyon oyunu yapıyorsun,aksiyon RPG yapmak yerine.Tam EA'den beklenecek bir hareket.
  • Gozlukluuuuu ismini isteyen varmi

• Battlefront'u oynamadım hikaye modu yok diye. 2.oyunu oynayacağım. Need For Speed'de hoşuma gitti, onun da hikaye modunu oynarım. Anthen PS4'e gelirse onu da kesin oynarım, A Way Out zaten Ama ellerinde çok materyal olmadıkları belli. Uzattıkça uzattılar. Birkaç detay haricinde boştu. Microsoftu da sırf bu Anthen yüzünden izleyeceğim Sony haricinde çok beklentim yok diğer konferanslardan; Ubisoft'u da merak ediyorum.
  • Battlefront 2'yi bekleyen yok gibi bir tek ben bekliyordum sanki. Kim ne derse desin bence oyun ilk oyuna göre daha fazla içerikle gelecek ve bu yeterliydi ilk oyunun en büyük sıkıntılarından birisi de buydu zaten oynayacak bir şey yoktu. O yüzden ilk oyunu daha yeni 30 tlye Ultimate edition aldım. Bunu alacağım sanırım baya ilgimi çekti.
  • ea access ps4 e geliyormuş iyidir iyi.
  • En beğendiğim açık ara NFS oldu, Anthemi de çok merak ediyorum bioware kötü oyun yapmaz, Ms konferansını bekleyeceğiz artık çok az kaldı.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Anthem gelicektir PS getirmemek bence saçmalık olur.
  • quote:

quote:

quote:

Allah belanı versin EA 2 yeni ip mi saymazsak rezalet bir lansman oluyor 30dk dır Staw Wars oynuyor adamlar bu kadar zamana oynanmaz arkadaş.

EA ne çıkaracak birader başka? Zaten EA'ya dair beklentilerini düşük tutacaksın ki oyunları seni tatmin etsin. Bu şekilde oynadığım Fifa 17 gerçekten çok iyiydi, PES denen saçmalıktan çoğu arkadaşımı alıp kurtarmamı sağladı. EA klasik showunu yapıyor şuana kadar. Ne böyle etkileyici ne de sıkıcı. Klasik EA.

FIFA Street nerede?
    NBA Street nerede?
    Skate nerede?
    Fight Night nerede?
    Tenis oyunu duyur vs başka spor mu yok dünya da? Tutturmuşlar fifa nba nfl aynı tas aynı hamam her yıl. EA den bir halt olmaz bilader bu böyle biline.

Adamlar artık klasikleşmiş ipleri varken neden riskli işlere girsinler ki? Zaten basketbol oyunu beklemek boşa. O cephede 2k tekel olma yoluna gidiyor, football manager gibi. Tutmuş ve ona para kazandılar serilerine devam edecekler. Yeni NFS oyunu duyurmaları bile enteresan geliyor. Yoksa ben de isterim yeni Fight Night, Crysis, Dead Space oyunu falan.

Fifa 18 duyurusu gelmedi sanırım daha? Onu bekliyorum hala.

• EA konferansı SW2,Away Out,Anthem harici çok sıkıcı bir konferans oluyor,şimdide NFS Payback özelliklerini,sürekli oyunu tanıttıklarından itibaren modifiye diye söyleyip duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 10 Haziran 2017; 23:29:25 >
  • NFS oynanış geldi, doluşun.
  • Teşekkürler ve evet çok sexy çok tatlı hatun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

FIFA Street nerede?
    NBA Street nerede?
    Skate nerede?
    Fight Night nerede?

Adamlar artık klasikleşmiş ipleri varken neden riskli işlere girsinler ki? Zaten basketbol oyunu beklemek boşa. O cephede 2k tekel olma yoluna gidiyor, football manager gibi. Tutmuş ve ona para kazandılar serilerine devam edecekler. Yeni NFS oyunu duyurmaları bile enteresan geliyor. Yoksa ben de isterim yeni Fight Night, Crysis, Dead Space oyunu falan.

Fifa 18 duyurusu gelmedi sanırım daha? Onu bekliyorum hala.

Fifa 18 duyurusu geleli 3-4 gün oluyor

• kızlar iyiydi ea konferansından aklımda kalan bu oldu sıra mıcroda yarın gece 00 da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nfs bildiğin klasik araba yarışı üstüne koyamamışlar
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.