Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nfs most wanted da kaldım ben sonrasında hiç bi oyununu oynamadm bundada durum değişmez muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TTumen

ea access ps4e mi geliyor?

Öyle olduğu söyleniyor ama sadece free trialler demiş diğer arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 10 Haziran 2017; 23:39:27 >
  • EA'e exclusive oyun yaptiramazsin zaten adamlar asla oyun pazarinin yarisindan vazgecmezler oyle bi para yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modifiye sistemi de fena değil NFS.
  • Star Wars BF 2 bence çok daha iyi olmuş ilk oyuna göre. Bu sefer hikaye modu da olduğu için almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

1-2 oyun dışında her şey boştu. EA Access ps4'e geliyor artık bu iyi oldu.

Gelmiyor, free trialler gelecek sadece ps4'e, sony istemiyor o sistemi.

Öyle mi hocam, izlediğim yayında sunumdan çok twitch yayıncılarının sesi baskındı onlar da üstüne basa basa bundan bahsettiler yanlış mı anladılar acaba. Free trial neler var ki ea access içerisinde?
  • quote:

quote:

quote:

Öyle mi hocam, izlediğim yayında sunumdan çok twitch yayıncılarının sesi baskındı onlar da üstüne basa basa bundan bahsettiler yanlış mı anladılar acaba. Free trial neler var ki ea access içerisinde?

Madden 17, FIFA 17, Titanfall 2, UFC 2 and Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

• Baska bisey göstermicekler sanirim ben kapatiyorum

• Madden 18, Fifa 17 çakması mı olmuş (story) yoksa bana mı öyle geldi?
  • Kötü bir oyunsa değişen bir şey olmaz. Malumunuz BioWare'in yaptığı son oyunlar çok da iyi değildi. Bir fragman vardı sadece ortalıkta. Aynısı Mass Effect Andromeda içinde vardı sonucu göstermeye elim bile varmıyor yani
  • quote:

quote:

quote:

eanin orada bahsettigi.ea access ve origin access bu hafta ücretsiz ps4dede ayrı deneme sürümleri gelicek dendi.sony ea access sistemine karşı çıktıgı için gelmiyor ps4e

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an microsoft un sitesinde 12 aylık 65 lira. Eğer yılda 65 lira ödeyip bu oyunları sınırsız oynayabileceksek, ben elimdekileri çıkartıp ea access'e geçeyim hocam. Yine de iyi bence

• Arkadaşlar var mı bilgi acaba Star Wars Battlefront II Türkçe gelme şansı yüksek mi?
  • EA Access hakkında:
    EAPLAY E3 Kapsamında yapılan konferansta çeviri hatası nedeniyle Twitch Yayıncıları "EA Access PS4'e geliyor" demiştir.
    Maalesef EA Access PS4'e gelmiyor. Asıl haber, EA Acess 1 hafta boyunca Pc ve XB1'a ücretsiz, ve EA oyunları ise PS4 üzerinde ücretsiz denemeye açılacak. (kısa süreli)

Kaynak:http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-10-ea-access-origin-access-and-various-ea-playstation-4-trials-free-for-a-week
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an microsoft un sitesinde 12 aylık 65 lira. Eğer yılda 65 lira ödeyip bu oyunları sınırsız oynayabileceksek, ben elimdekileri çıkartıp ea access'e geçeyim hocam. Yine de iyi bence

Bence de güzel sistemi sürekli de oyun ekleniyor, psye gelmemesi üzücü.

• Microsoft'tan gram ümidim yok herkese iyi geceler :) Salı günü görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Ah hocam ya haklısınız da Bioware'de güven olmuyor ellerinde Old Republic gibi MMO bir oyun var çok mu iyi durumu adını bile unuttu millet.

KOTOR benzeri bir oyun çıksa keşke ama hiç ümidim yok nedense.

Battlefront 2 o kadar da sıradan gibi gelmedi bana ilk oyuna göre sistem değiştirilmiş. Hatta baya garip olmuş betada göreceğiz artık...

Sıradan bir aksiyon oyunundan kastım sadece aksiyon barındırıyor olması yoksa Battlefront 2 güzel görünüyor bence de.Oyunun isminde Star Wars olunca sadece aksiyon değil aynı zamanda devasa bir galakside özgürce gezip keşfedeceğin derin bir hikaye de bekliyorsun,dile kolay onlarca kitabı,yüzlerce çizgi romanı olan bir evren Star Wars evreni her ne kadar hepsi Canon olmasa da.Bioware dediğiniz gibi ön görülemeyen bir yapımcı ama KOTOR serisinde iyi bir iş çıkardılar.Star Wars dendiğinde insan ister istemez RPG bekliyor,o kadar büyük bir evreni ancak aksiyon RPG türünde iyi işleyebilirsin bence.

• talewords ne zaman bilen var mı beyler?Bannerlord'u canlı izlemek istiyorumda :)
  • quote:

EA Access hakkında:
    EAPLAY E3 Kapsamında yapılan konferansta çeviri hatası nedeniyle Twitch Yayıncıları "EA Access PS4'e geliyor" demiştir.
    Maalesef EA Access PS4'e gelmiyor. Asıl haber, EA Acess 1 hafta boyunca Pc ve XB1'a ücretsiz, ve EA oyunları ise PS4 üzerinde ücretsiz denemeye açılacak. (kısa süreli)

Kaynak:http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-10-ea-access-origin-access-and-various-ea-playstation-4-trials-free-for-a-week

ea access pc'de var mı ki hocam ya? benim bildiğim sadece xbox da vardı?

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    PC Gaming Show'da Bannerlord gösterilecek dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.