Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

way out neydi öyle ya Arkadaşla oynanabilecek en iyi oyun olur.

Şimdi benim anlamadığım aynı ps4 üzerinden ekranı 2ye bölüp splitscreen yapılacak mı yoksa yalnızca online coop mu olacak oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

ulan beyler kaç sayfadır bakıyorum şu sayfalara birinizde o sarışın kızın ss'lerini falan atmamış.Forum bitmiş beeee

ben attımya hocam ismini kanalını

showda ki halini merak ettim
  • quote:

Aynen böyle oyunlar gelsin zevkli oluyor

Need for speed de güzel aksiyonu bol bir oyun gibi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam NFS konusunda belli olmaz sonradan fragmanda gösterdikleri yer oyunun tek aksiyonlu yeri olmasın da
    Yarış oyunlarını çok severim ama yeni NFS'den beklentim çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 11 Haziran 2017; 0:14:9 >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Bence online olur. Çünkü diğer türlü sadece biribirini tanıyan kişiler almak zorunda kalır. Bu da satışları etkiler ama yine de kesinlikle arkadaş ile oynanmlı bu oyun. Tanımadığın kişiyle zevksiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 11 Haziran 2017; 0:17:25 >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    GTA 5 halen deli gibi para kazandırırken R*'a ciddi ciddi 6'nın geleceğini düşünüyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

EA ÜCRETSİZ DENEME OYUNLARI TR PSN'E GELMİŞ

FİFA 17, NFL 17, PLANTS ZOMBİES GW2 VE UFC 2

Hocam try demo olarak indiriyoruz değil mi oyunları? Birde Star Wars Battlefront'ta deneme sürümüne girecekti diye biliyorum o girmemiş daha bir bilginiz var mı?
  • Konferansta bahsedilmedi ama nfsde geniş bir açık dünya ve en çok merak ettiğim kokpit kamerası olacak mı acaba. Bunlar olsa tadından yenmezdi.

Pcdeki son nfs 2016da bir ufak programla kokpit kameraya geçiş yapmışlardı yakın zamanda. Youtubeda videoları da var hatta.
    Ben beceremedim ama izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla kokpit kamera açısı, araçların iç tasarımı muazzam. Diğer kokpit kamerası bulunan yarış simulasyonlarından aşağı kalır yanı yok.

Herşey hazır bulunuyor ama ısrarla yıllardır kokpit kamera açısı eklemiyorlar ne yazık ki. Umarım bu sefer bir güzellik yapılır.
  • Gta6 Ps5'e gelir. Yani 5 yılı var daha
  • A Way Out'da neden tekli mod yok ya keşke olsaydı. Başkalarıyla oynamak sıkıntılı olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

EA ÜCRETSİZ DENEME OYUNLARI TR PSN'E GELMİŞ

FİFA 17, NFL 17, PLANTS ZOMBİES GW2 VE UFC 2

Hocam try demo olarak indiriyoruz değil mi oyunları? Birde Star Wars Battlefront'ta deneme sürümüne girecekti diye biliyorum o girmemiş daha bir bilginiz var mı?

Star Wars'da sadece ana oyuna sahip olanlar, dlc haritalarını oynayabilecek.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Demoyu mu indiriyoruz?
  • fight night duyurusu gelmemiş yazıklar olsun ea geber
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

quote:

Şimdi benim anlamadığım aynı ps4 üzerinden ekranı 2ye bölüp splitscreen yapılacak mı yoksa yalnızca online coop mu olacak oyun?

Videoda anlatıyordu adam hem online hem de offline yani splitscreen coop var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

GTA 5 halen deli gibi para kazandırırken R*'a ciddi ciddi 6'nın geleceğini düşünüyor musunuz?

Gelecek hocam o da gelecek. Ama en az duyurusunun bile 2 yılı var orası kesin. Rockstar çünkü yaa bu oyun tuttu burdan para kazanıyoruz biz seriyi burda durduralım diyecek bi firma değil. En fazla şu an yaptığını bi kaç sene daha devam ettirir ardından mecburen getirecek 6'yı.
  • Geceye dair aklımda kalan tek şey;

SW evrenini sevmememe rağmen beni bile heyecanlandırdı biraz.
  • Anthem'i de merak ettim. Yarın için heyecanlıyım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

quote:

Videoda anlatıyordu adam hem online hem de offline yani splitscreen coop var.

İşte bu çok iyi haber hocam, ağabey-kardeş, baba-oğul, arkadaş-ps sahibi kişilerin yan yana sıkılmadan oynayacağı bi kaç saatlerini gerekirse onlarca saatini alacak düzgün bir oyun lazım.

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi çok geniş Star Wars EU.

Jakku Savaşı'nın 1000 yıl veya ondan dahi daha öncesi var. Acayip bir şey . Tabi Disney legends iptal etti şimdi sadece Canon kitapları var geçerli olan. Fakat hala çok geniş. Anlatılacak bir dünya hikaye var.

Keşke Battlefront oynanış videosu yerine Onlardan trailer görseydik.

Belki de Gamescoma kalmıştır o da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini fazla yorma.Gençlik bize lazım.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.