Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

EA Access hakkında:
    EAPLAY E3 Kapsamında yapılan konferansta çeviri hatası nedeniyle Twitch Yayıncıları "EA Access PS4'e geliyor" demiştir.
    Maalesef EA Access PS4'e gelmiyor. Asıl haber, EA Acess 1 hafta boyunca Pc ve XB1'a ücretsiz, ve EA oyunları ise PS4 üzerinde ücretsiz denemeye açılacak. (kısa süreli)

Kaynak:http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-10-ea-access-origin-access-and-various-ea-playstation-4-trials-free-for-a-week

ea access pc'de var mı ki hocam ya? benim bildiğim sadece xbox da vardı?

Var hocam, Origin Access diye biliyorum.
    https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access

• quote:

quote:

quote:

EA Access hakkında:
    EAPLAY E3 Kapsamında yapılan konferansta çeviri hatası nedeniyle Twitch Yayıncıları "EA Access PS4'e geliyor" demiştir.
    Maalesef EA Access PS4'e gelmiyor. Asıl haber, EA Acess 1 hafta boyunca Pc ve XB1'a ücretsiz, ve EA oyunları ise PS4 üzerinde ücretsiz denemeye açılacak. (kısa süreli)

Kaynak:http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-10-ea-access-origin-access-and-various-ea-playstation-4-trials-free-for-a-week

ea access pc'de var mı ki hocam ya? benim bildiğim sadece xbox da vardı?

Var hocam, Origin Access diye biliyorum.
    https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access

haaaa origin access ile ea access aslında aynı şey miydi ben bilmiyordum saolun hocam.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Tabii hocam Origin zaten EA Games'in yeni oyunlarını sırf steamde sattırtmamak için yapmış olduğu kendine ait bir platform.
  • Rezalet bir sunumdu 2 tane yeni ip duyuruldu ama onlarında zaten yapımcısı EA değil.

NFS de Aİ BMW lar oyunu oynayan elemana kaç kere çarptı bir halt olmuyor ama mustang'i süren bir dokunuyor Burnout dan birebir kopya efekler ile araç patlıyor. Arcade'in kralı bir oyun NFS ilgimi zerre çekmedi bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 10 Haziran 2017; 23:53:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft bu sezon da oyun anlamında show yapmıcaksa kapatsın gitsin. Güçlü konsol oyuncuyu çeker mi? Çeker. Ama içi boş bir konsol ne kadar güçlü olursa olsun beklentiyi karşılamaz.
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Nfs bitiriyor kendini.O oyuna hayatta para vermem.Ekran kartı değiştircektim vazgeçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tabii hocam Origin zaten EA Games'in yeni oyunlarını sırf steamde sattırtmamak için yapmış olduğu kendine ait bir platform.

hmm anladım çok kazık bir platform valla,daha zaten türk lirası diye de bir şey bilmiyorlar galiba,euroyla herşey aşırı pahalı.
  • Lord Sherlock kullanıcısına yanıt
    Forza 777
    Halo 666
    GeoW 444

duyururlar yarın idare et şimdilik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

Assassin's Creed Origins, TES VI (duyurulursa), cyberpunk 2077 (yeni detaylar gelirse), bir umut Gta VI... Bu sene özellikle Bethesda ve Ubisoft cephesinden beklentilerim büyük. Hayırlısı bakalım.

origins gözükür ,tes 6 gözükmez,cyperbunk detaylar gelebilir , gta 6 önümüzde ki sene bile gözükmez adamlar şuan full rdr2'ye odaklılar.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Klasik EA hocam tüm planları oyuncuları sömürmek adına, yalnızca para kazanmak üzerine kurulu bir firma özellikle son 6-7 yıldır politikaları bu
  • quote:

quote:

Assassin's Creed Origins, TES VI (duyurulursa), cyberpunk 2077 (yeni detaylar gelirse), bir umut Gta VI... Bu sene özellikle Bethesda ve Ubisoft cephesinden beklentilerim büyük. Hayırlısı bakalım.

origins gözükür ,tes 6 gözükmez,cyperbunk detaylar gelebilir , gta 6 önümüzde ki sene bile gözükmez adamlar şuan full rdr2'ye odaklılar.

Ben Rockstar games'ten Bully 2 bekliyorum RDR2'den sonra o çıkabilir.

• ulan beyler kaç sayfadır bakıyorum şu sayfalara birinizde o sarışın kızın ss'lerini falan atmamış.Forum bitmiş beeee
  • quote:

quote:

quote:

ben de yıllardır bully 2 bekliyorum ,inşallah artık. Öğretmen dövmeyi,kızlar yurduna sızmayı,şehirin altına üstüne getirmeyi özledim.Bide büyük haritalarda,büyük kampüslü,geniş içerikli ,muhteşem grafikli bir şey olursa efsane bir oyun olur.

• quote:

quote:

Gta 6'dan ümidim yok ama TES VI gelebilir. Çünkü Bethesda elindeki diğer iplerin teker teker oyunlarını çıkardı. Sıra nihayet TES VI geldi, Skyrim'in üzerinden çok uzun bir süre geçti. Geleceğine dair büyük ümidim var. Skyrim de benzer şekilde duyurulduğunda geleceğine dair beklenti yoktu diye hatırlıyorum. Bir anda duyurusu gelmiş, kalbimizi çalmıştı.

• bu ss doğru mu beyler?

Bide yarının programı ne saat kaçta ne var ,yoksaa yarın boş mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 11 Haziran 2017; 0:3:0 >
  • quote:

bu ss doğru mu beyler?

Bide yarının programı ne saat kaçta ne var ,yoksaa yarın boş mu?

Yarın bir program yok. Gece 12'de Microsoft show yapacak, tabi yapabilirse.

• way out neydi öyle ya Arkadaşla oynanabilecek en iyi oyun olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben de yıllardır bully 2 bekliyorum ,inşallah artık. Öğretmen dövmeyi,kızlar yurduna sızmayı,şehirin altına üstüne getirmeyi özledim.Bide büyük haritalarda,büyük kampüslü,geniş içerikli ,muhteşem grafikli bir şey olursa efsane bir oyun olur.

Bence RDR2'den sonra GTA6 öncesi araya sıkıştırabilirler hocam. Eskisinden daha efsane bi şekilde sunar yaparsa da.

• quote:

ulan beyler kaç sayfadır bakıyorum şu sayfalara birinizde o sarışın kızın ss'lerini falan atmamış.Forum bitmiş beeee

ben attımya hocam ismini kanalını
  • EA ÜCRETSİZ DENEME OYUNLARI TR PSN'E GELMİŞ

FİFA 17, NFL 17, PLANTS ZOMBİES GW2 VE UFC 2
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.