Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu soldaki eleman nathan drakemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catho C kullanıcısına yanıt
    Death stranding için çok erken 2018 in sonu gibi çıkar bence. Bu da ps4 ün son dönemi anlamına geliyor belki de ps5 e çıkar

• İşlemcisini gösterecekler

• A way out oldukça süpriz oldu benim için . Kesinlikle alınır oynanır gibi duruyor. Çıkışında bir sorun olmazsa .

• Bloodborne 2 gelirse çıldıracağım
  • A Way Out heyecanlandırdı. Farklı bir deneyim olacak. Oyunu görünce kafamda Prison Break canlandı
  • Yeni Sly Cooper oyunu gelse keşke.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Stranding PS4'e gelecek.https://www.gamespot.com/articles/kojima-says-death-stranding-is-for-ps4-not-ps5-tal/1100-6447555/

Bence belkide Gamescom'da gösterirler.
  • Bethesda sunumunu bekliyorum. TES VI gelecek hissediyorum. Ubisoft cephesinden de güzel bir Assassin's Creed. İkisini de ön siparişten alacak para var şuan, daha fazla oyun çıkmaz umarım. Cebimize yazık.
  • Benim tahminlerim

God of war 4 yeni gameplay ve çıkış tarihi
    Spiderman ilk gameplay çıkış tarihi
    Uncharted lost legacy trailer oyun zaten 23 ağustos'da çıkacak
    Detroit Become Human çıkış tarihi,muhtemelen bu yıl sonuna doğru çıkabileceğini tahmin ediyorum.
    Days Gone yeni gameplay çıkış tarihi
    From Software yeni IP
    Sucker Punch yeni IP
    Last of us 2 belki Naughty Dog sürpriz yapıp yeni trailer veya oyun hakkında kısa bilgiler verilebilir diye tahmin ediyorum.
    Sony'nin üçüncü parti firmalarla anlaştığı oyunlar ve DLC ps4 özel olması gibi şeyler olabilir.
    Ps4 200 dolar
    Scorpio'yu Microsoft 400 dolara duyurursa 300 dolara düşmesini bekliyorum.
    Biraz VR ile ilgili yeni oyunların tanıtımı ile belki birkaç indie yapımlar ile bu konferansın öyle geçeceğini tahmin ediyorum.Ve Sony'nin eli exculesive oyunlar ile güçlü ama bir kaç tane AAA IP tanıtırsa yine Sony oyuncuların ilgisini çekmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 11 Haziran 2017; 16:3:34 >

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Hocam boş kavanoza baksanız daha iyi yahu en azından başka platformda yok
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Bunun çok hakkını yediler arkadaş ya ilk filmden uçup gitti ama Rebels'ta yarısı kopmuş olsa dahi geri döndü . Çok akrobatik hareketleri var içlerinden en akrobatiği hatta Yoda ile baş edemez ama ustaların çoğunluğu rahatlıkla halleder.
  • tes 6 gelmez, evil within 2 ve yeni wolfenstein duyurulacak deniyor tes 6 falan beklemeyin. ayrıca bloodborne 2 de gelmez from soft yeni ip yapıyor diye o kadar söylenti çıktı millet haberleri takip etmiyor sanırım bir bloodborne 2 lafıdır gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 11 Haziran 2017; 16:8:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Bunun çok hakkını yediler arkadaş ya ilk filmden uçup gitti ama Rebels'ta yarısı kopmuş olsa dahi geri döndü . Çok akrobatik hareketleri var içlerinden en akrobatiği hatta Yoda ile baş edemez ama ustaların çoğunluğu rahatlıkla halleder.

Uçup gitmese Vader sönük kalırdı bunun yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

evet beyler scorpio fiyat tahmınlerını alalım?

449 dolar demistim Daha aylar once sizinle iddalasmistik

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Vader'ın hakkını yeme o seçilmiş kişi. Mustafarda vücudu yanmasaydı şuan en güçlü Sith lordu olurdu ama Mustafar'dan sonra sadece Palpatine'in %80'i gücünde(Lucas bizzat söylemişti sanırım.) .27000 midichlorion count Yoda'dan 10 bin Palpatine'den bin fazlaydı acayip potansiyeli vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 11 Haziran 2017; 16:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Benim tahminlerim

God of war 4 yeni gameplay ve çıkış tarihi
    Spiderman ilk gameplay çıkış tarihi
    Uncharted lost legacy trailer oyun zaten 23 ağustos'da çıkacak
    Detroit Become Human çıkış tarihi,muhtemelen bu yıl sonuna doğru çıkabileceğini tahmin ediyorum.
    Days Gone yeni gameplay çıkış tarihi
    From Software yeni IP
    Sucker Punch yeni IP
    Last of us 2 belki Naughty Dog sürpriz yapıp yeni trailer veya oyun hakkında kısa bilgiler verilebilir diye tahmin ediyorum.
    Sony'nin üçüncü parti firmalarla anlaştığı oyunlar ve DLC ps4 özel olması gibi şeyler olabilir.
    Ps4 200 dolar
    Scorpio'yu Microsoft 400 dolara duyurursa 300 dolara düşmesini bekliyorum.
    Biraz VR ile ilgili yeni oyunların tanıtımı ile belki birkaç indie yapımlar ile bu konferansın öyle geçeceğini tahmin ediyorum.Ve Sony'nin eli exculesive oyunlar ile güçlü ama bir kaç tane AAA IP tanıtırsa yine Sony oyuncuların ilgisini çekmiş olur.

Bana bu sene Sucker Punch yeni bir ıp veya yeni infamous oyunu duyuracak gibi geliyor ama bakalım.

• Microsoft'u merak ediyorum.
  • beyler E3 ün hangi oyunlarını begendiniz ben A Way Out begendim hapisahne sahneleri güzel
  • Lord Sherlock kullanıcısına yanıt
    bir sürü oyun geliyor, hocam o cüzdanlar boşalıcak 2 oyunla kalsa yine iyi, 8-10 tane rahat oyun geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.