Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Days gone, gow 4 ve detroit i e bu sene içinde çıkış tarıhı verılırse ortalık yıkılır vallahi. Gt sport demıyorum o zaten garanti bu sene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

Şu soldaki eleman nathan drakemi?

Evet hocam ta kendisi. Bi tuhaf durmuş ama çaktırmayalım
  • xbox tan last of us 2 ve gow 4 e rakip yenı bır ip beklıyorum haydi phil göster gücünü

• Sony yeni bir ratchet and clank ya da sly cooper oyunu gösterir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Days gone, gow 4 ve detroit i e bu sene içinde çıkış tarıhı verılırse ortalık yıkılır vallahi. Gt sport demıyorum o zaten garanti bu sene.

bence god of war ve days gone seneye çıkar
  • NeCo67 kullanıcısına yanıt
    XBox sahibi değilim, PS4 ve PC mevcut sadece. Boş konuştuğun gerçeği halen değişmiş değil, üstüne yorumunun kalitesiyle yaşını da belli ettin.

• görmeyenler için atıyorum detroit in gameplayi var 15 dakka felan 7.dakkadan baslıyor bu arada oyun harika

https://www.youtube.com/watch?v=z5M8HHgomAc

8 ay olmuş yeni görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCo67

ulan allahsizlar be insan sunun yaninda bir de cikis tarihi verir
    offff sunun güzelligine bak be akiyor

gelsin artık gelsin asır oldu ya şunun güzelliğine bak.
  • $549,99

• PS4 ULTRA veya Premium duyurusu bekliyorum ben. 2019 da yeni konsolu üretirler herhalde.
  • 399$ dan cikacak scorpio rez aln.MS riske atamaz 500 dolara falan.Rakip olmak istiorsa seve seve bu fiyattan cikaracak.

• Bugün Microsoft konferansı neslin devamını etkileyecek yani Microsoft'un son şansı,elindeki tüm kartları bugün masaya atmak zorunda bence.Viscreal'in yaptığı Star Wars oyunu bugüne bırakılmış olabilir,belki Scalebound geri dönebilir her ne kadar düşük bir ihtimal olarak görsem de ve bence en az 2 yeni oyun görmeliyiz,donanım olarak güçlü olması bir avantaj Scorpio için ama konsola özel bir şeylerin de olması lazım hele ki E3 2016 Sony konferansından sonra.Microsoft'un var olan özel oyunları arasında ise en çok State of Decay 2'yi merak ediyorum,ilk oyun iyi bir potansiyele sahipti ama bir süre sonra sıkmaya başlıyordu ayrıca co-op desteklememesi gibi büyük bir eksikliği vardı.İyi bir oynanış,güzel bir hikaye ve co-op desteği sunarsa State of Decay 2 başarılı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 11 Haziran 2017; 20:5:52 >
  • Scorpio nun tr fiyatının bir önemi yok toplasan kaç kişi alacak cihazı burada zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: _A_L_İ_

Sony konferansında müziği verip siyah ekrana beyaz yazıyla The Last of Us Part 2 yazıp 5-10 saniye o şekilde durmasındaki heyecan neyde olabilirki başka ?

yazık la
  • NeCo67 kullanıcısına yanıt
    Müthiş renkli olmuş. Bir an önce çıksın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

XBox sahibi değilim, PS4 ve PC mevcut sadece. Boş konuştuğun gerçeği halen değişmiş değil, üstüne yorumunun kalitesiyle yaşını da belli ettin.

Çoluk çocuğu dikkate almamak lazım hocam. Xbox tamamen batarsa, Sony tekel olursa görürüm bu fanboyları. Her sektörde tekel oldu mu ne fiyat memnun eder ne de perfonmans.
  • hadi be Bethesda bir ES 6 yap bunu yap bunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

hadi be Bethesda bir ES 6 yap bunu yap bunu...

Para cüzdanda bekliyor valla. Çıktığı gibi basıp alınmak için. En çok beklediğim oyun şuanda. Gelse keşke artık.
  • Arkadaşlar Sony yarın gece 4 de mi

Pazartesi salı ya bağlayan gece mi yani

• Beyler,bayanlar tüm yayınları kısa bir süre sonra ana sayfaya ekliyorum.(Türkiye'deki yayınlar dahil)
    Herkese iyi akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.