Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emretor23

E3 2017'Yİ İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNKLER

MİCROSOFT BU GECE 00.00'DA

İzleyemeyenler için de özet alalım beyefendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir cahili nasıl yenersin biliyor musun ? Senin cahil olmadığını göstererek yenemezsin , çünkü bunu ancak cahil olmayan birisi ölçebilir oysa biz karşımızdaki cahilden bahsediyoruz o zaman geriye sadece onun cahil olduğunu hissettirmek var...

Alıcaksın önce Gears of War oynatacaksın arkadaşa WOWOOWWOOW dicek kopacak felan sonra açıkcaksın GoW , the last of us , dönmüyecek bile karşısına öteki tarafın sonra yeni nesil gelicek aynı oyunun bu sefer önceden de dediğim gibi yine ''WWOWOWOovovoowW'' beyler
    ,diye hönkürcek ta ki 1.5gün sonra çıkacak olan The Last of us 2 vs vs ye kadar...

Birisi ismini kullanır , açığını kapatamaz ama işte adı büyük...
    Biride ismini bu sayede büyütür , adı çıkar diğer bütün konsolların ''playstation'' diye.nice annelerin babaların daha HDMI kablosunu bilmeyenler androidden önce daha niceleri uçakları görmeden önce görmüştür o asil ruhlu Buram Buram kalite kokan Sony yi...Asus GL502VS den yazılıyor.Çok beğenerek aldım ama apple gibi nvidia ve intel de bir sonraki nesil çıktığında öncekinin anasını belletiyor.AMD hep aynı HTC gibi zaten ikisine karşı sempatim var e çünkü duyulmayacak gibi değil en iyileri.(yanlış stratejiiileri var neysee)
    (yakın zamanda ifşalıcam sony i o ayrı bu ayrı.)

• Peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım Rehberi kullanıcısına yanıt
    Çoğuna katılıyorum yazdıklarının ama apple hariç. İphone 4s ve iphone se kullanıcısıyım 4s in ömrü çoktan bitmiş olmalıydı o zaman hala işimi görüyor takır takır maşallah.
  • çok iyi anlattınız hocam lakin anlamayanlar yine olucaktır
  • Arkadaşlar E3'ü hangi Türkçe twitch kanalından izliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Arkadaşlar E3'ü hangi Türkçe twitch kanalından izliyorsunuz?

Hocadan izliyorum ben.https://www.twitch.tv/konsolussu?utm_campaign=donanimhaber&utm_medium=referral&utm_source=donanimhaber
  • Arkadaşlar merhaba,
    okul ödevim için hazırlamış olduğum video oyunları ile ilgili 10 soruluk anketime katılabilirseniz çok sevinirim.

Anket sonuçlarını çok etkileyecek bir konu olduğunun farkındayım :)
    Herkese şimdiden teşekkürler, iyi E3ler...

https://tr.surveymonkey.com/r/XVH96XL
  • onur01 kullanıcısına yanıt
    video-yun arada - yok. Twitchden izliyorum. Link atınca silindi anlamadım.
    youtube trnin eskilerinden bu arkadaşlar. Yayına kadar eğlenceli aktiviteler yapıyorlar geçen senelerde 4 kişi falan yayın yapıyorlardı eğlenceli geçiyordu baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektangular -- 11 Haziran 2017; 23:1:24 >
  • Bethesda sabah 5 temi,7 demi....Biryer 5 diyor,başka biryer 7.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 12 Haziran 2017; 23:8:23 >
  • YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    Hocam hatırlarmısın bilmem ios 7 yüklendiği gibi iphone 4 ü bitirdiler , iphone 6 sahibiyim ios 9 u yüklediğim gibi ağladı telefon neye göre yükledim biliyo musunuz 8.3 mü ne yüklemiştim mükkemmel stabildi sonra nakavt oldu hatırlar mısınız bilmem HTC nin değeri 35milyar $ dı sonra işte erittiler bir şekilde bozulmayan telefon mu olur len diye blackberry ve nokia elit , htc olmak üzere 3 farklı yüksek model vardı işin ilginci en tüketici yönelik ve en yenilikçi en şaheser güzellikteki telefonlar HTC nin di . iphone katili olayı ilk HTC 4G adıyla ortaya çıktı ABD de çünkü iPhone ABD de yenilikçi tavırlarıyla ilgi odağı olmaya başlayınca .
    Nvidia , Intel ve Apple bunu yapıyor malesef yenisi satılsın diye eskimeyeni eskitiyorlar. Son teknoloji bir hiç cihaz şuan itibariyle 1yıllık ömrü olacak gibi boyut atlamıyor .
    HTC One M7 kullananlar hala Diğer HTC ler hariç ve harici ses kartı kullanmayan hemen hemen bütün herkesten çok daha iyi ses kalitesiyle müzik dinliyorlar.

• Yeniada kullanıcısına yanıt
    7
  • bethesda sabah 7deymiş galiba nasıl dayanıcaz acaba
  • gece 12 de tam saatinde başlar umarımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredydexter -- 11 Haziran 2017; 23:20:25 >
  • Bethestaya kadar duramam kalkınca güzel haberler okurum umarım.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Hic benzememis bende diyom kacirdigim bi oyunmu var :D

• bethesda için canlı türkçe yayın yapacak olan var mı sabah 7 de.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Konsol oyun live mete ve dost kayaoglu sunuyor aabah 7 ye ladar devam edeceklermis

• Easter Gamers Tv'deki arkadaşla Talha reyizin E3 yayınını izlemek isterseniz;
    https://www.twitch.tv/konsoloyunlive
  • E3 Konferansını orjinal dili ile izlemek mi daha iyi olur yoksa Türk youtuber veya twitchlerden birinden mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.