Şimdi Ara

E3 2017|ANA KONU|ÖNEMLİ DUYURULARIN TRAİLERLERİ İLK SAYFAYA EKLENDİ! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
17
Favori
134.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

Arkadaşlar Sony yarın gece 4 de mi

Pazartesi salı ya bağlayan gece mi yani

yarın gece 4 de evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Arkadaşlar Sony yarın gece 4 de mi

Pazartesi salı ya bağlayan gece mi yani

yarın gece 4 de evet

Tamamdır teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MC forza 7 ve ori and the will of wisps duyuracak mış scorpioda 499$ tr fiaytıyla 2499 olur diye düşünüyorum
  • E3 2017'Yİ İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNKLER

MİCROSOFT BU GECE 00.00'DA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 11 Haziran 2017; 20:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

XBox sahibi değilim, PS4 ve PC mevcut sadece. Boş konuştuğun gerçeği halen değişmiş değil, üstüne yorumunun kalitesiyle yaşını da belli ettin.

Çoluk çocuğu dikkate almamak lazım hocam. Xbox tamamen batarsa, Sony tekel olursa görürüm bu fanboyları. Her sektörde tekel oldu mu ne fiyat memnun eder ne de perfonmans.

Çok doğru söylemişsin hocam. Rekabetin olmadığı yerde bi cacık olmaz. Hoş rekabetin olduğu yerde de Xbox'tan bi cacık olmuyor ama yine de her zaman bi tehdit

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCo67

ulan allahsizlar be insan sunun yaninda bir de cikis tarihi verir
    offff sunun güzelligine bak be akiyor

Nintendo da Zelda oynayanları, zamanında internet kafeler de knight oynayanları hiç anlamamıştım şimdi de bunu görünce anladım ki sorun bende. Etrafa ışın kılıcı sallayarak kendinin 10 katı yaratıkları kesip ortalar da deli dana gibi dolaşmak çok eğlenceli olsa gerek :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

E3 2017'Yİ İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNKLER

MİCROSOFT BU GECE 00.00'DA

Adamsın kardeşim.

• bu gece bscye uyku yok, yazılı olarak takip edicem artık
  • Bu adamlar kendilerini batıracaklar gibime geliyor ama dur bakalım. Umarım güzel şeyler çıkarırlar ki rekabet ortamı oluşur, PSN de bize bindirmekten vazgeçer, kendine çeki düzen verir belki.
  • Burası yorum için yeri mi bilmiyorum da The Run gibi hikaye bekliyordum sonunda gelicek gibi bakalım merakla bekliyorum yeni NFS'yi..
  • Scorpio 500 dolar diyor Keighley. Geçmiş olsun
  • MS ne gösterecek ? Konsolun teknik özellikleri, sonra birisi çıkacak 4K, UHD, ortalık yanacak-yıkılacak. Birde forza bilmem kaçın videosu. Bol bol dlc reklamı... Uykuzuz kalmaya değmez.
  • Sağlam ex oyunlar bekliyorum Microsoft baba'dan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    kingdom hearts'ı ben de sevmiyorum sorun sende değil.

oyunun kendine has kitlesi var herkese göre değil.
  • Age of Empires gibi bir oyun yapmış olan bir firma nasıl hala güzel exc oyunlar çıkaramıyor çok enteresan.
  • Lord Sherlock kullanıcısına yanıt
    Malesef ben Türkçe yma yı bekemek zorundayım. öte yandan bu sabah 7 de başlayacak,canlı seyretmeyi düşünüyorum. Link var mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Malesef ben Türkçe yma yı bekemek zorundayım. öte yandan bu sabah 7 de başlayacak,canlı seyretmeyi düşünüyorum. Link var mı acaba.

Türk kanallarından bazıları çeviriyordu. Ama bazen yanlış şekilde çevirebiliyorlar canlı olduğu için. Ben direk orjinal izlicem, youtubeda canlı yayın var. E3 2017 yazarsanız çıkar direk.
  • Microsoft konferansından sağlam exculesive oyun beklemek ancak hayal olur.Üçüncü parti firmaların bazı oyunlarını time exculesive yapar,3,4 tane exculesive oyun duyururlar.Ama Sony 2016 E3 gibi şov beklemiyorum,ve Microsoft kaliteli exculesive oyunlar duyurursa çok pis ters köşe olurum,ama Microsoft tarafından pek ümidim yok.
  • OnurOnly kullanıcısına yanıt
    2500 olur buralarda. 2500 olur diyorum adam olsun forzayı 4k oynarsam 2500 veririm diyor

• Sağlam exclusive oyun diyen arkadaş boşuna beklemesin bence, bir tane bile exlusive oyun hayal gibi gözüküyor.
    Microsoft için Xbox, bilgisayar temelli bir oyun makinesi gibi bir şey. Bilemiyorum anlatabildim mi tam olarak.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.