Şimdi Ara

E3 2018 | ANA KONU |E3'TE DUYURULAN TÜM OYUNLAR ANA SAYFADA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.876
Cevap
20
Favori
52.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • POP gelmez arkadaşlar ubisoft o kadar düşünmüyor ne yazıkki

Cyberpunk için bişey diyemiyecegim ama elle tutulur bişeyler vermeleri gerekir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Splinter Cell'de yalan oldu her halde Ubisoft gidiyor Farcry 5 yapıyor, The Crew 2 yapıyor. Allah sabır versin ne diyeyim..

Beyond Good and Evil 2 bu sene çıkar mı acaba?
  • Ubisoft bu hocam Copy pasteden vazgeçmiyor oyunlarında yıllardır değişen tek şey yeni bir bölge konu ve kötü karakter splinter cell ve pop u her E3 bir umutla bekliyorum ama her zaman copy paste yeni oyunlar yapıyor

Beyond god evil 2 Yıl ortalarına doğru çıkar hocam

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Bu yıl bakalım E3 Konferans'da hangi oyun tanıtılıcak, Beyond god Evil 2 dışında bildiğimiz yok şuanlık Ubisoft cephesinde Splinter Cell ile POP gelmeli artık.

Bethesda'yı merak ediyorum asıl onda da sağlam toplar var. EA'dan beklentim yok artık nedense soğudum gelirse Yeni Battlefield gelicek zaten. Bioware'nin Anthem'ı var tek kişilik hikaye modu yoktu sanırım 4 kişilik co-op du her halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 12 Ocak 2018; 1:14:9 >
  • Yeni nesilde Splinter Cell oyunu görmek ne güzel olurdu. Blacklist sonrası sessizliğe gömüldü.
  • Cyberpunk'dan beklentim hayvani boyutta. Bütün çakralarımı açmış durumdayım diyebilirim

Withcher evreni ile bağlantılı olacağına dair birşeyler vardı. Nasıl bağlayacaklar onu merak ediyorum. Karakterler, çevre ve atmosfer olarak ilk başlarda garip gelsede bence alışacak ve seveceğiz. Bu adamlar işini cidden iyi yapıyor, ağır çalışıyorlar ama ortaya müthiş iş çıkarıyorlar.

Cyberpunk'dan sonra ise bence Witcher 4'ün duyurusu gelecektir. Geralt'ın hikayesi bitti ama çok geniş bir evren başka Witcher'larında hikayesini işleyebilirler. Vesemir'in gençlik dönemlerine dönebilirler yada mesela Siri ile yollarına devam edebilirler.

• Splinter Cell ölüsü bile oynanıyor ya seviyorum 5 yıl oldu oda bence gelmesi şart artık. E3 2018'de duyurulması lazım artık

@Sage Djavul:

Evet hocam Witcher evreni bitmez işlenecek bir sürü yan karakter var. Bende Vesemir'in gençliğini isterim. Ciri'nin maceraları da güzel olur. Bakalım İlerleyen zamanlarda neler olucak. Cyberpunk 2077'den benim de çok büyük beklentim var, bu oyunu bu nesilde görüceğimiz kesin gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 12 Ocak 2018; 12:27:11 >
  • Bu nesilde göremeyebiliriz gibime geliyor ama umarım ben yanılırım.

Birde Splinter Cell gibi bir efsaneyi gömdüler. Toprak altından çıkarsınlar.
  • Farcry 5 yerine Splinter Cell gelmeliydi bu sene yazık oldu. Farcry 3'den sonrası hiç sarmadı beni zaten
  • FC 3 den sonra hep aynı oyunlardı zaten sadece isimleri değişiyor FC 3 den beri

• Hideki Kamiya Imagines Devil May Cry 5 with a Full Style Change Like God of War

Capcom, başka bir "anime tarzı hack 'n' slash" oyunu yaratmak yerine, Devil May Cry 5'i gerçekçi ve sinematik bir aksiyon oyunu olarak tasarlayabileceğini söyleyerek devam etti .

https://www.dualshockers.com/hideki-kamiya-devil-may-cry-5/
  • 2016 E3'den beri Sony yatıyor,aslan parçalarının elindekiler azalacak Haziran'da umarım akılları başlarında olur da yeni ve güzel şeyler duyururlar bize.
  • Valla artık bu nesilde Splinter Cell'i zor görürüz gibime geliyor hatta bir daha görürmüyüz o bile şüpheli.

@SantaMonicaStudios87;

Valla öyle bir düşünceleri varsa o da olur ama artık somut birşeyler sunsalar. Koskoca nesil bitti elde birtek çıkacak olan DmC'nin cilalanmış paketi ve mobil için çıkacak olan oyunu var.
  • E3 2018'de Devil May Cry 5'i görebiliriz.
    PS4 / Pro olarak tabi ki de diğer platformlar olacaktır ancak Sony Elini daha hızlı tutacaktır bu konuda :)
    Projenin gayet iyi gittiğini söylüyorlar..
    https://twitter.com/tomqe/status/951773916380372992

@Sage Djavul

Bana kalırsa Santa Monica'nın aldığı riski onlarda alacaklardır haliyle :)
    Hideki Kamiya'nın açıklamalarından bunu az da olsa anlayabiliyoruz bakalım nelerle karşılaşacağız.
    E3 2018'de geri dönüşü yapacaklardır DMC5 ile :)
  • İçimden bir ses Rockstar, Red Dead Redemption Remastered getirecek Switch+Xbox One+PS4 için diyor. Hatta şöyle bir haber var @SantaMonicaStudios87 arkadaşımız da paylaşmıştı.

Switch için gelicek denmiş ama aynı şekilde L.A Noire'da Switch için gelecek denmişti ama tüm platformlara gelmişti bence RDR tüm platformlara gelicek gibi görünüyor.

https://gamerant.com/red-dead-redemption-2-switch-330/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

İçimden bir ses Rockstar, Red Dead Redemption Remastered getirecek Switch+Xbox One+PS4 için diyor. Hatta şöyle bir haber var @SantaMonicaStudios87 arkadaşımız da paylaşmıştı.

Switch için gelicek denmiş ama aynı şekilde L.A Noire'da Switch için gelecek denmişti ama tüm platformlara gelmişti bence RDR tüm platformlara gelicek gibi görünüyor.

https://gamerant.com/red-dead-redemption-2-switch-330/

Red Dead Redemption 2 çıkmışken RDR ile satışlarının önünü kesmek istemezler bence ayrıca gelecek olsaydı çoktan gelirdi.Port konusunda uzman olan Bluepoint oyunun kodlarının çok karışık olduğunu ve sağlıklı bir şekilde port edilemeyeceğini açıklamıştı diye hatırlıyorum.

• Umarım söylediğin gibi olur.

DmC 5 çıkarsa sadece Sony platformuna özelde olabilir. Söylentilere göre Sony, DmC 5 için baya destek sağlıyormuş.
  • DAKAR 18 Reveal Trailer (Open World Racing Game) PS4/Xbox One/PC

• Rad Rodgers for PS4 and Xbox One Launches Alongside PC Update on February 21

• Hokuto ga Gotoku live gameplay demo

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.