< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 13 Haziran 2018; 13:12:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 13 Haziran 2018; 13:12:24 > |
Ortalık buram buram fanboy kokuyor vallaha. Sony'nin E3'ü bence çok da iyi değildi. Microsoft'un etkinliği çok daha iyiydi.
Önceki yıllarda gösterilen oyunların sadece gameplayleri vardı. Beni şaşırtan bir şey yoktu. Death Stranding de zaten teknoloji demosuydu sanki. Hoş zaten şimdi çoğu kişi beni alıntılayıp Xbox exc. yok diyecekler. Olmasına da gerek yok. Adamlar yıllardır inatla "XBOX ONE X'i 4K oyunculuk dışında almayın diye bağırıyorlar. Siz hala almak için neden yok diyorsunuz. Exc oyun isteyen Nintendo alsın Sony alsın. Ortalama bir bilgisayarın varsa zaten Xbox One'a çıkan oyunlar Windows'a da çıkıyor onda da oynarsın çıkanları. |
2018 Yılına Şöyle bir bakalım..
2019 İçin The Last of Us : Part 2 var ama sürpriz yapabilir.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne var ne yok diye konuya giriyoruz, milletin sidik yarıştırmasını okuyup çıkıyoruz.
|
Ellie nin lezbiyen olduğunu yeni mi anladınız? Oynamazsan oynama bu kafada anca bizim gibi orta doğulu kafasında olur zaten. Hirsızı baş tacı ederiz, ama ahlak bekçiliğini de bırakmayız kimseye
![]() |
En iyisi Microsoft'un sunumuydu.Aksini iddia eden fanboydur. Belli adamlar hazırlanmıştı. Büyük küçük 50 tane oyun gösterdiler. Ubisoft gibi gereksiz uzatmadılar.
|
Sony yine fuarın favorisiydi ama Microsoft’un ilk kez bu kadar yaklaştığı bir fuardı bence. Sunum olarak. 1 saat sürmesi çok yazık oldu. Ama nedeni de önceden belirttiğim gibi bu adamlar Superman - Rdr - Mk11 vs de gösterebilirdi ama gerek yok ki. Çünkü rekabet yok. Şu yaptıgı sunumla yine en çok konusulan Sony oldu. Sony’ye suç atmak yerine diğerlerine atmak daha mantıklı. Rekabet başarıyı getirir. Tek Spiderman paylaşsalardı bile denk sunum olmazdı. Suçu diğer firmalarda aramak lazım.
Microsoft 10 senedir Gears, Horizon Bethesta Fallout Skyrim Ubisoft Ac Adamlar niye 10 tane oyun göstersin ki rakiplere bak. Boşuna mermi harcamak istemediler ben olsam ben de öyle yapardım. Şu hali bile yetti Sony’nin. |
Sanırım evet hocam.
![]() |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 16 Aralık 2017; 23:46:5 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 17 Aralık 2017; 21:57:2 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 17 Aralık 2017; 22:53:22 > |
|
|