Şimdi Ara

E3 Özel: Wildlands'in Yeni Oynanış Videosu Nasıldı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands için yayınlanan oynanış videosu dört kişinin uyuşturucu tacirlerine karşı verdiği maceralardan birini işliyordu.

• Ubisoftun her oyununa çekici gelmedi diyorsunuz ama bence en çekici oyunlar Ubisoftta.
  • karakterlerin hareketleri bana baya yapay geldi nedense animasyonlarda odunsuydu bir ben mi beğenmedim
  • beğenmedim

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yani şimdiye kadar çıkan tüm oyunlar gerçekti, sadece bu mu yapay ? yapmayın gözünüzü sevim ayıptır ya.Soğutmayın kendinizden ,biraz düşünüp hazırlayın şu videoları.

• Bende pek beğenmedim bu oyunu pek beklentim de yoktu zaten. 4 tane co-op oynuyabileceğim arkadaşım olmadığından bana pek hitap etmiyor. Kesin ubi divisionda oldugu gibi bunada 200 liradan season pass satar.

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Ubisoftun her oyununa çekici gelmedi diyorsunuz ama bence en çekici oyunlar Ubisoftta.

Şuan sana katılmamak elde değil Ubisoft ve Ea e3'ü e3 yaptı bence onlar oyun göstermese exc oyunlardan başka oyun yoktu ki çoğuda ilgimi çekmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Operasyon mantığını en güzel yansıtan oyun bu şuanda bide oyuncu olan adam hiç zorlanmaz adam akıllı herkes üstüne düşeni yaparsa ne olucak sanki

• Nedense hiç ilgi çekici gelmiyor Ubisoft un bu tür oyunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarla oynadınmı tadından yenmez ben beğendim ama oyun çıkınca herşey açığa çıkar ama şuanlık ben beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedim diyenler çıktığı gün alacak oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun neresi yapay arkadaş özgürce co op görev oyunu işte daha çıkmadan bu kadar ezmekte olmaz.
  • gta nın heist görevlerini oyun yapmışlar

• e3 2016 daki oynany? videosundaki görseller çok kötü nerede o trailer daki oyun içi görüntüler diye yayynladyklary nerede bu çykynca daha da görüntüden kyrparlar bunlar. oyun çykmadan kesinlikle alynmaz bana göre.
  • MSI SPONSORLUĞUNDA YAWW ARKADAŞ SİZE NASIL SPONSOR OLUYORLAR ANLAMIYORUM HİÇMİ SİTEYE BAKMIYORLAR. HİÇMİ İNCELEMELERİNİZİ GÖRMÜYORLAR

• bu grafikle ps3de bile çalışır bu oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.