Şimdi Ara

Commandos: Origins için yeni oynanış videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Claymore Game Studios tarafından geliştirilen, Kalypso Media tarafından yayınlanan Commandos: Origins, 1998’den beri var olan Commandos serisinin merakla beklenen devam oyunu. Serideki sekizinci oyun olacak ve önceki iki HD remaster yapıma kıyasla tamamen yeni bir hikaye sunacak Commandos Origins için oynanış videosu yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Silent Hill 2: Remake için hikaye fragmanı yayınlandı

Commandos: Origins ile seri köklerine dönüyor

Commandos: Origins için yeni oynanış videosu yayınlandı
    Commandos: Origins bir ön hikaye. Commandos’un yolculuğunun başlangıcına derinlemesine inecek ve oyuncuların serinin ikonik karakterleriyle görevlere başlamasına olanak tanıyacak. Oyuncular, II. Dünya Savaşı ortamında gezinirken Jack O'Hara (Yeşil Bereli) ve Thomas Hancock (Sapper) gibi karakterlerle yeniden bir araya gelecek.

Yeni oynanış fragmanı, bu yılın ilerleyen zamanlarında çıkış yapacak gizlilik odaklı oyuna özel bir bakış sunuyor. Commandos'un çoklu görev yaklaşımlarını ve özelliklerini gösteren yoğun savaş sahnelerini gösteriyor. Oyuncular, gölgelerde gizlenip taktikler kullanarak görevleri tamamlayacak veya silahlarını ateşleyerek (bazılarını kendi avantajlarına kullanarak) büyük patlamalar yaratıp düşmanları gösterişli bir şekilde öldürecek.

Commandos: Origins, Game Pass'te olacak

Commandos: Origins, bölünmüş ekranda veya online olarak arkadaşlarınızla takım kurup oynayabileceğiniz iki oyunculu bir co-op moduna sahip. Oyuncuların II. Dünya Savaşı hikaye modunda ilerlerken nostaljik olarak önceki oyunlardan altı kötü karakteri görebileceği 10'dan fazla görev içerecek. Gizlilik esaslı oyun, PC, Xbox Series X/S ve One, PlayStation 4 ve 5’e çıkış yapacak ve ilk günden Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek. Oyunun çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri henüz belli değil.

Kaynak:https://wccftech.com/commandos-origins-gets-new-trailer-ahead-of-gamescom/

• Vay be... çocukluğumun oyunu. Babamla beraber oynardık, daha doğrusu o oynar ben seyrederdim.

• Az oynamadık zamanında komandosiki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abi işte komandos budur. Ön siparişlik olmuş

• Çok güzel olmuş keşke iPad’ede gelse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Efsane ilk aldığım orjinal hediyeydi commandos çok hatırlamıyorum ama eğlenceliydi

• War mongrels ı oynuyorum şuan süper yapmışlar oyun gittikçe zorlaşıyor 13.40 tl kuruş bedava yıllardır comandos u bekliyordum ilaç gibi gelmişken şimdide bu haber gözlerim doldu :P vay be çıkışını bekleyeceğim tek oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 20 Ağustos 2024; 23:17:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok severek oynadığım bir oyundu 5 adamla görev kuruyordun birini bile kaybetsen görevler riske giriyordu ondan sürekli save load ilerliyordun sanırım son kapanış sahnesini kayıpsız kapatmak için 1 günden fazla uğraşmışımdır. almanların tanklar eşliğinde bunları kovaladığı ve gelen tank ve askerlere pusu kurup durdurduğun görevdi bir o sahne aklımda kalmış.

• consider it done.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.