Şimdi Ara

E36 widebody

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ülkemizde her geçen gün araç almanın zorlaştığı günlerde çok geç olmadan bir tane e36 320i almayı planlıyorum.

Araç stok haliyle ne kadar güzel olsada alıp güzel bir widebody yapmayı düşünüyorum fakat euro çok pahalı kitler de ortalama 1000-1500 euro civarında

bu yüzden bir kaç sorum olucak cevaplayabilirseniz çok sevinirim

istanbul içerisinde bu kiti bulabileceğim veya yaptırabileceğim yerler var mı varsa da tahminen ne kadara çıkar?

bu aracı alırken ve aldıktan sonra nelere dikkat etmem gerekiyor?

yedek parça fiyatları uygun mudur? (baktım fakat piyasayı çok bilmediğim için anlayamadım)

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

E36 widebody
    E36 widebody
    E36 widebody
    E36 widebody

• İlk araç mı olacak? Hem ilk araç hem bmw e36 olacaksa işin yaş. Yanlış anlama ama şu sorduğun soruları soracak birisi bence bu aracı almamalı ve böyle bir projeye girişmemeli. Hiçbir bilgi veya ön araştırma yapmadan sorarak bu tarz araçlara girilmez böyle bir proje zaten yapılamaz. Sanayide acemi olduğunu fark ederlerse düdüklerler, sonra sen düdükleyene şurasını yaptırıcam bildiğin yer varmı dersin yönlendirirler orada da düdüklerler. Ha ben bu aşamaları geçtim ilk arabam da değil diyosan fiberci veya macuncu kaportacılarla uğraşıcaksın renk tutturamayan boyacıyla uğraşacaksın. Bütün bunlar olurken de arabanın arıza çıkartmaması lazım. B segment eli yüzü düzgün bir araç al bence. Günümüz Türkiyesi ve ekonomisi böyle bir proje için yüksek gelirin yoksa uygun değil. Mesela alfa romeo alınır mı diyen adama ben alma diyorum, (2 alfa kullandım 3. Yü almak için çabalıyorum) peki neden diyorum? Çünkü bu soruyu soran adamın o araç hakkında bir fikri yoktur, sağdan soldan duyduğu kadarına inanır. Kendisi araştırmaz etmez kendi fikri yoktur yönlendirmelerle hareket eder. Elalem ne dercilik de var biraz tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yorumun için teşekkür ederim öncelikle

hayır ilk aracım değil daha önce kia pro ceed ve golf 6 sahibi oldum fakat biraz daha estetik ve kullanması zevkli arac aradıgım için e36 düşündüm

sanayi konusunda tanıdıgım kişiler var boya vs konusunda problem çekeceğimi düşünmüyorum açıkcası 150-175 arası bir bütcem var ve o fiyattaki arabalar belli ilk başta tt mk1 düşündüm fakat onun yerine daha uyguna e36 alıp widebody uygulamak daha çekici geldi bana

aracı araştırdım elimden geldiğince şeyler öğrendim sizden de bir kaç şey öğrenmek için postu açtım yoksa kulaktan dolma bilgilerle bir işe kalkışacak birisi değilim

• batuhan bayrak B kullanıcısına yanıt

O zaman girilir bu işe hocam, gürcistan-yunanistan veya almanyaya gidip gelen tanıdığınız varsa parça açısından i olur. E36 stok binilecekse extra problem çıkartmaz temiz olduğu sürece. Tabi bilinen problemleri var (o dönem bmw lerinde klasik olanlar) onlar harici temiz araçta kozmetik sıkıntı olur olsa olsa. 170 175e araç toparlanıp temiz hale getirilir boyasıda yapılır ama body kit için ekstra gerekebilir. Bilemiyorum tam olarak bütçe yetermi yetmezmi. Joker custom garage ile görüşebilirsiniz kaporta bodykit için benim bildiğim onlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumun için teşekkür ederim joker karageye de bir bakayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.