Şimdi Ara

E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :)) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
10
Favori
98.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 540 a çok hevesliyim çevrem 530 al kafan rahat eder 540 alırsan başına iş alırsın diyor ama v8 in sesi için almak istiyorum inşallah utandırmaz.

• gönlünce olsun güle güle bin.

• içim rahat etmedi 5 40 5 40 diyosun ne kadar kafaya takıyosun bilmiyorum ama senin için pişmanlık yaşayabileceğin bi şeyde uyarmak isterim e39 güzel hoş arabadır ama bir bmw dir sağıyla soluyla oynanmış bir araba seni pişman ettirir arızaları bıktırır.

Senin masum V8 sevdanı sömürüp sana sıkıntılı bir arabayı bi güzel itelerler dikkatli ol.ALmadan önce gözüne şirin gelen küçük kusurlar sonra canavar olur.

-şurda bi 3 bin liralık masrafı var

-elektrikçiye götür çözer bişey değil dedikleri hiçbişey tamir olmaz sakın yeme onları.

almayı düşündüğün araba belliyse hiç değilse fotoğraf ve bilgilerini kaporta boya motor durumunu lütfen paylaş aklımızın yettiğiince yardımcı olalım.

• direkt ilanı bırakayım 750 bin tl den 8-9 ay içerisinde düştü manuel'e çevrilmiş muhtemelen kilometresi de düşük eğer doğru ise.

• işte tam da bundan bahsediyordum

yerinde olsam sağ üstteki x e bir daha bu ilanı açmamak üzere basardım.

• https://forum.donanimhaber.com/e39-referans-fotolar--125003035

• daha temiz 540 lar var fakat onlar da artık f10 parasına yaklaşıyor en iyisi beklemek iyi bir ilan düşene kadar.

• aceleye gelmez biliyosun

530 diyolar demiştin onları da düşünebilirsin

• bunun şase nosunu iste sana zahmet oradan bmw vin code decoder ile ilk siparişte araba nasılmış bi bakalım

büyük ihtimalle spor tamponlar sonradan eklenmiş

orjinalse arabayı nadir yapar değilse

neden spor tampon eklendi kaza mı keyiften mi onu öğrenmek lazım

keyiftendir umarım, tamponlar bu arada fena durmuyor.

aynı şekilde angel farlar 1997 de yoktu farları da değiştirmiş iyi bir marka mı kalitesiz mi bunlar önemli.

ondan sonra yedek anahtarı var mı, anahtar hem sağ sol kapıyı hem bagajı açıp kapıyo mu bunlara bakılır

neden çünkü değişmiş olup olmadığı belli olur

camlara bak farklı farklı markalar mı

bunda alarm vardır, arabaya bakmaya gidersen kaputu açınca alarm çalıyo mu kontrol et

dsp var, amfili ses sistemi, katlanır ayna var bunlar güzel, ısıtmalı koltuk var bunlar güzel.

bu arabada alarm harici kodlu çalıştırma var alırsan gösteririrm.

genelde dolu bir araba bu ve güzel duruyo iyice ekspertiz yapılıp kazası yoksa alınır.

• aa bu araba güzelmiş diyebileceğin bir araba değil güzel ama değişen ve boyananlar kaza sebebi mi restorasyon mu ona iyice bakmak lazım.sıkıntı yoksa o zaman ok al güle güle bin.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.