Şimdi Ara

E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :)) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
10
Favori
98.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4-6 yaş 13000 TL vergisi var yıllık...

ve normal sürüşte haftada bir benzinliğe gitmek gerekebilir. benim arkadaş mondeoyla 10 günde bir depoyu fulluyor. mecidiyeköy bayrampaşa git gel yapıyor her gün. m5 ile öyle bi yolda 4 günde bi benzinliğe gitmek gerekir heralde :)

5x250=1250 TL aylık benzin masrafı olur bunun...

yılda 15bin eder. 4 yaşında aldığını düşün e60 olarak... 13bin de vergi toplam 28bin tl :)

aslında yılda 28 bin TL vererek m5e bindiğini düşünürsen fena rakam değil ama öderken adamın zoruna gider :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımcı Aras -- 15 Ocak 2012; 4:09:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

1-3 yaş 17500
    4-6 yaş 13000 TL vergisi var yıllık...

ve normal sürüşte haftada bir benzinliğe gitmek gerekebilir. benim arkadaş mondeoyla 10 günde bir depoyu fulluyor. mecidiyeköy bayrampaşa git gel yapıyor her gün. m5 ile öyle bi yolda 4 günde bi benzinliğe gitmek gerekir heralde :)

5x250=1250 TL aylık benzin masrafı olur bunun...

yılda 15bin eder. 4 yaşında aldığını düşün e60 olarak... 13bin de vergi toplam 28bin tl :)

aslında yılda 28 bin TL vererek m5e bindiğini düşünürsen fena rakam değil ama öderken adamın zoruna gider :)))

Aracı alırken zaten araç parasının yarısının da vergi olduğunu düşünürsek iyice zoruna gider. Hem alırken hem kullanırken, süper Vallahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

E39'larda 3 serisi hoşuma gider. 5 içinde E60'ı tek geçerim.

Benim de E39'larda 5 serisi hoşuma gider ne hikmetse 3 içinde E46'yı tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderkid08

quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Dizeller, özellikle de 530d'ler hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?

Başlıca sorularım şunlar:
    -Kronik bir arızaları, motor problemleri var mıdır?

-Kaç km'ye kadar almak mantıklı olur? Piyasada geneli 200bin km yukarısı. Acaba böyle yüksek km bir aracı alacak olursak doğabilecek genel sorunlar ve bu sorunlardan kurtulmak için yapılacakların (değişim-tamir) tutarı en kötü ihtimalle ne kadar olacaktır?

Aynı sorunun cevabını bende arıyordum taaki 3 hafta öncesine kadar sahibi olana kadar :) ben 2000 model 520d aldım.dizel e39 alınacaksa mutlaka ama mutlaka 2002 model ve sonrası alınmalıdır.çünkü onlarda common-rail sistem vardır.pompa yoktur onlarda.arıza olarak enjektörler arızalanırsa veya değişmek gerekirse tamiri mümkündür oda yaklaşık 1500 lira civarıdır.eğer araç 2002 öncesi ve common-rail değilse normal pompa sistemlidir.pis mazot kullanılmışsa pompa arızası verebilir.bosch VP-44 model pompa kullanır.oldukça nadir ve mazot seçen bir pompadır.eğer bu pompa arıza verirse yandınız demektir çünkü benim başıma geldi :)şuan pompa bosch servisinde ve yaklaşık 3500 tl masraf çıkarttı.sıfırı 9 bin lira zaten.diceğim oki kilometresi hiç önemli değil,arabam 185 binde motorunda veya turbosunda en ufak bi sıkıntı yok.tek sıkıntısı pompaydı oda tamamen şans eseri.arabaya pis mazot kullanırsanız olacağı budur.benden önceki şahıs pis mazot kullanmış.uzun lafın kısası e39 dizel alınacaksa mutlaka 2002 sonrası olmalı.onlar 150 hp oluyor ve full aksesuarlıdır.saygılar...

Cevap için teşekkürler.

Dizel pompası o kadar pahalımıymış ya.. o parayı vermek bana baya koyardı heralde. Bu durumda kalsam ve yeterli bütçem olsa aynı model yılı bir 520d alır, pompasını kullanır, kalanını 150 parçaya ayırıp tek tek satar üstüne bi de kar bile edebilirdim. Gerçi 1 yılda anca satılır heralde parça parça

Model yılı olarak 2002-2003 düşünüyorum. E39'larda 2002 sonrası wood trimlerde kapılarda uygulanan siyah kısım için bile 2002 sonrası diyorum Kaldı 2002 sonrası kullanılan deriler önceki yıllardan farklı, kaliteli ve çok daha az yıpranmış görünüyor..

• merhabalar bende klübe üye oldum direk imzaya koydum ama sorun olmaz galiba nede olsa e39 kullanıcısıyız
    e34 meraklısıydım 90 model bir e34 520i vardı çok rahat ve çok konforlu geliyordu taki e39 a binene kadar o zaman anladımki bmw den başka arabaya binilmez( tamamen şahsi fikrimdir polemik olmasın )
    aracım 99 model 520i 134 bin km ve içi dışı çok temiz motorundada en ufak bir sorununa raslamadım çok şükür ama ilk defa otomatik şanzımanlı bir aracım oldu ve huyunu suyunu pek bilmem otomatik şanzımanlar için 100bin km sonra şanzıman yağı değiştirilmesi önerilmiş baya kafaya taktım değiştiricem bakalım farkı hissedebilecekmiyim =) ama şöyle bir sorun varki arabamı güvenip o maharetli ellerine usta bileklerine bırakabileceğim bir özel servisim yok şuan için daha önce gittiğim topkapi akınsal oto sanayide bir kaç yer var ama aslında pekte memnun kalmadım desem yeri olur kiminin ustalığı iyi fiyattan geçiriyor kiminin işi kötü bazısının karakteri bozuk vs vs. velasıl-ı kelam , istanbulda e39 için herşeyiyle düzgün bir özel servis tavsiyeniz varmıdır?
    eger memnun kalırsam oranın müdavimi olmaya adayım, boş vaktim çok hergün giderim kovulmadığım sürece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygenc -- 16 Ocak 2012; 4:02:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cygenc

merhabalar bende klübe üye oldum direk imzaya koydum ama sorun olmaz galiba nede olsa e39 kullanıcısıyız
    e34 meraklısıydım 90 model bir e34 520i vardı çok rahat ve çok konforlu geliyordu taki e39 a binene kadar o zaman anladımki bmw den başka arabaya binilmez( tamamen şahsi fikrimdir polemik olmasın )
    aracım 99 model 520i 134 bin km ve içi dışı çok temiz motorundada en ufak bir sorununa raslamadım çok şükür ama ilk defa otomatik şanzımanlı bir aracım oldu ve huyunu suyunu pek bilmem otomatik şanzımanlar için 100bin km sonra şanzıman yağı değiştirilmesi önerilmiş baya kafaya taktım değiştiricem bakalım farkı hissedebilecekmiyim =) ama şöyle bir sorun varki arabamı güvenip o maharetli ellerine usta bileklerine bırakabileceğim bir özel servisim yok şuan için daha önce gittiğim topkapi akınsal oto sanayide bir kaç yer var ama aslında pekte memnun kalmadım desem yeri olur kiminin ustalığı iyi fiyattan geçiriyor kiminin işi kötü bazısının karakteri bozuk vs vs. velasıl-ı kelam , istanbulda e39 için herşeyiyle düzgün bir özel servis tavsiyeniz varmıdır?
    eger memnun kalırsam oranın müdavimi olmaya adayım, boş vaktim çok hergün giderim kovulmadığım sürece

Kadıköyde minübüs yolunun orda As oto bmw servisi bu işin tam olarak ehlidir.Yusuf usta

• sizin gittiginiz servismi yoksa sadece iyi olduğunumu biliyorsunuz? birde daha önceden tecrübeleri vardır dimi bu konuda

• benide ekleyinn. 5.25i 2003 e39 kasa elbette
  • ark lar benimde beyaz bir e 39 um var ve inanın m kasa olması cok dikkat cekiyor ve buna bayılıyorum ama aracımı resimdeki hale getirebilecek bi usta varsa soyleyın mutlaka çünkü gerçekten çok mükemmel olmuş.sizcede öyle değilmi

E39 Soul !!!....... This is the Rhythm of The BMW E39 :))
  • bu e39 değil e36 coupe olmuş resmen orjinali en güzeli katletmeyin arabayı lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cygenc

bu e39 değil e36 coupe olmuş resmen orjinali en güzeli katletmeyin arabayı lütfen

e36 da değil e46 Gölgeler jantlar, açı falan aynı. Biraz photoshop çalışması yapılmış.

• olsun be ark ben begendim yinede
    tek kapı 5 kasalar olsa ben alırdım sahsen
    ama cıktıktan 10 sene snra cünkü fiyat sağlam olur cıksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: e39hh

olsun be ark ben begendim yinede
    tek kapı 5 kasalar olsa ben alırdım sahsen
    ama cıktıktan 10 sene snra cünkü fiyat sağlam olur cıksa

Aslinda coupesi degil de cabriosu yapilmisti ama hic uretime gecmedi.

[simage]http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2009/10/e34m5c00-1256843174.jpg [/simage]

[simage]http://www.bimmertoday.de/wp-content/uploads/bmw-m5-e34-cabrio-02.jpg [/simage]

Sanirim su an 6 serisi onun yerini tutuyor.

• 97 model 242 binde siyah 528i ile bende 3. e39 umu almış bulunmaktayım lpg siz ve 2 parça boyalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

97 model 242 binde siyah 528i ile bende 3. e39 umu almış bulunmaktayım lpg siz ve 2 parça boyalı...

Hayırlı olsun..!
  • eyw hocam,kısaca yapılanları ve yapılacakları anlatayım,konu zenginleşsin...

öncelikle resimdeki kırık tampon sigortadan geldi ve değiştirildi,daha sonra bence aracı kötü yaşlı gösteren nikelajlardan kurtulundu....ve servise bakıma bırakıldı halen orda...4 disk 4 balata,alt takım ve devirdaim değişti...
  • Arklar varex icin ne düşünüyorsunuz taktirmayi düşünüyorum 5.20ia var bende.sesin e39 a cok yakistigini düşünüyorum.bide performans arttırma icin tavsiyeniz varmı?
  • bende 1996 model e39 528iA kullaniyordum. sirketteki patron arabayi satmak yerine "bana binlerce tl kazandirdin bugun burdaysak senin sayende" laflari esliginde bana arabayi vermisti. elime 1999 yilinda gecti 2004 yilinda sattim galiba yaptigim kotu hatalardan biriydi.tabi sonradan a6 quattro aldim kislar viz geldi tiris gecti ayrica sonradan baktigimda galiba security car di cunku cift camliydi. rengi gul kurusu gibiydi ama gun isiginda degisiyordu. ah ah aksam aksam efkar yaptik

not:ankarada sanayideki bmw ciye satmistim o arabayi. mpaket degildi ve style 33 jantlari olan temiz ici siyah bose ses sistemli gul kurusu renginde gna 47 plakali (eger degistirmediyse) olan arabayi gorenler bana pm atarsa sevinirim. ozledim arabami

• e39 ' umu yakıt probleminden dolayı satıyorum arkadaşlar çok seviyorum arabamı çok özliycem ama binemedikten sonra neye yarar.ilerde bi gün yine kavuşucaz biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiote -- 25 Mart 2012; 15:53:45 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.