Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
433.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim forceboot dediğim *# ve pilin takılması. Belkide yanlı terim kullandım bilmiyorum. pili çıkarmadan telefon kapalıyken yaptığımız işlemi ben soruyorum. Boot loder ekranı açılmıyor. Flaş yüklemem için illa pili çıkarıp *# işlemi yapmam gerekiyor.

Bootloder ekranını nasıl acabilirim????
  • Allah bereketini artırsın ne diyim sayende bende cok sey öğrendim telefonla ilgili
    yalnız 3gp ve mp4 leri tam ekran oynatıcak bir proğrm aradım bulamadım,,var mı öyle bir proğram bildiğin...?????????????

quote:

Orjinalden alıntı: my moto

arkadaşlarmalesef sekizinci e398imi kullanıyorum.bu güne kadar okadar da çökmüş e398i hayata döndürdüm.önceki kullandıklarımı malesef arkadaşlarıma dağıttım.herkes gönül koyuyor telefona.benim için vazgeçilmez bi telefon.Yiyenime v3i aldım kendi telefonu yerine benim e398 i elinden düşürmüyor.ilk telefonumu 2004 te aldım.baya sağlam telefonmuş duvara çarpa çarpa bozdum.yakında dokuzuncu telefonumu almayı düşünüyorum.inşallah o güne kadar motonun e8 i türkiyeye gelir.

• beyler benim arkadaşın rokr e1 de imei no telefondan silinmiş hiçbir no göstermiyo *#06# yapıyorum ekranda yazıyor *#06# diye imei yi göstermiyor yazılım attık telin imei si silindi nedir bunun çözüm yolu orjinal imei sini tekrar yuklemem gerekçek sanırım bunun için smart clip programı gerek ama bendekinde rokr e1 modeli için imei tanımıyor? nasıl yapılacagını bilen bir arkadaş varmı acaba ? imei gözükmüyor diye şebekeye kayıt yapılamıyo diyor ve tel şebekeyi kullanamıyor !!! acil imei nasıl yuklenir ögrenmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 29 Ocak 2008; 18:24:19 >
  • arkadaş smart clip iki kibrit kutusu büyüklüğünde bi cihaz.o 250 ytlye satılıodu bildiğim kadrıyla.bulman çok zor.ultimabox cihazı da senin işini görür.malesef yetkili servise götürmen lazım.ama yapmayabilirler.bence yedek parça olarak sat veya doğru flashı bulana kadr flaslamaya devam et.
  • 3gp ve mp4 leri tam ekran oynatıcak bir proğrm aradım bulamadım,,var mı öyle bir proğram
  • ben de bilmiyorum kardeşim.benim v3i de bile tam ekran değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: dr_gorunmez

3gp ve mp4 leri tam ekran oynatıcak bir proğrm aradım bulamadım,,var mı öyle bir proğram

• napalım artık öyle izleriz bizde sagolasın cevabın için
  • beyler s.a ben de bu siteye üye oldum. ilk olark bende bi tane e398 war. tel bende olalı 3 sene oldu ama bişey yükleyemedim . abisine program yüklemk kolayda(e2 ye) buna biraz zor geliyor. fakat şöyle bişey duydum telefona bişey yükleyince sesi epey artıyomuş bunu telefonuma uygulamak itiyorum bna yardımcı olabilirmisiniz?? şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar elinde e398 yan tarafındaki ses açıp kapatma için gerekli olan tuşlara ait iletken olan var mı..eger hurda bir e398 falan varsa bu parça için yardımcı olursanız sevinirim...
  • bende var ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.gece bana msj atmışsın ama ben uyuyodum.kusura bakma.
    bir de arkadaşlar forumu araştırmadan bilgi isteyenler var.bence lütfen forumu araştırın bütün sorduğunuz merak ettiğiniz konuları bulacaksınız.bence e2 e398 in abisi olamaz.e398 e2 nin dedesi olur.
    quote:

arkadaşlar elinde e398 yan tarafındaki ses açıp kapatma için gerekli olan tuşlara ait iletken olan var mı..eger hurda bir e398 falan varsa bu parça için yardımcı olursanız sevinirim...
  • e2 e398 in abisi olamaz.e398 e2 nin dedesi olur.

tamamen katılıyorum...

BU ARADA PARÇANIN KEŞKE ÇALIŞTIĞINI BİLSEYDİN HASAN KARDEŞİM..VALLA ÇOK İHTİYACIM VARDI..BULUNDUĞUM YERDE ARADIM AMA BULAMADIM HİÇ...
    MONTAJI COK KOLAY AMA PARÇA YOK MAALESEF..EVET AKŞAMDA BAKTIM MSN AÇIK,,SONRA TAHMİN ETTİM UYUMUSUNDUR DİYE VAKİT GEÇTİ ZATEN...

bu arada kasayı ve tuş takımlarını da sonunda sıfırladım,,siyah kasa taktım tekrardan,,telefon ilk günkü kadar güzel oldu valla.........keyfini çıkarıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 3 Şubat 2008; 11:07:16 >
  • bende iki tane varmış çalışanını gönderem.adresini yaz mng kargo ile gönderem.
    ayrıca ben de yeni kasa getirtecem.kasa değişince sesi düzelio makinanın.çünkü telin yan tarafında bass telleri var iki tane.ya da kasayı söküp tozdan temizleyeceksin o kadar.ama o bass teli olmadan telefonun ses çıkışı çok kötü oluo
    quote:

e2 e398 in abisi olamaz.e398 e2 nin dedesi olur.

tamamen katılıyorum...

BU ARADA PARÇANIN KEŞKE ÇALIŞTIĞINI BİLSEYDİN HASAN KARDEŞİM..VALLA ÇOK İHTİYACIM VARDI..BULUNDUĞUM YERDE ARADIM AMA BULAMADIM HİÇ...
    MONTAJI COK KOLAY AMA PARÇA YOK MAALESEF..EVET AKŞAMDA BAKTIM MSN AÇIK,,SONRA TAHMİN ETTİM UYUMUSUNDUR DİYE VAKİT GEÇTİ ZATEN...

bu arada kasayı ve tuş takımlarını da sonunda sıfırladım,,siyah kasa taktım tekrardan,,telefon ilk günkü kadar güzel oldu valla.........keyfini çıkarıyorum

• adres pm de...
    valla eğer elindeki parça çalışıyorsa çok iyi olur.....
    bu arada kasalar tuş takımı dahil gg de çok uygun fiyata satılıyor,,ordan alabilirsin....
  • HASAN KARDEŞİM BULUNDUĞUM ŞEHİRDEN BİR ARKADAŞ VERECEK OLDU O PARÇAYI..EĞER O OLMAZSA SANA DÖNERİM TEKRARDAN..
    ÇOK SAĞOL İLGİN ALAKAN İÇİN..SAYGILAR KARDEŞİME
  • kolay gelsin öleyse.
    quote:

HASAN KARDEŞİM BULUNDUĞUM ŞEHİRDEN BİR ARKADAŞ VERECEK OLDU O PARÇAYI..EĞER O OLMAZSA SANA DÖNERİM TEKRARDAN..
    ÇOK SAĞOL İLGİN ALAKAN İÇİN..SAYGILAR KARDEŞİME
  • bazı versiyonlarda 320 kpbs lik mp3 ler desteklenmiyor,,,patch dosyalarıyla flashbackup dan atıyorum ama yine de desteklenmiyor veya bazanda bozuk dosya olarak görüyor mp3 leri...
    hem undo dosyası hem de normal hali var...
    patch yüklerken dıkkat etmem gerekenler var mı??
    nasıl yükleyebilirim??
  • forum içler acısı valla uğrayan yok..sorumuza da yanıt alamadık
  • Gözlerim yaşardı emektarın konusu hâla devam ediyor.Bende kullanıyorum halen bu telefon bir efsaneydi:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: volcano1988

Gözlerim yaşardı emektarın konusu hâla devam ediyor.Bende kullanıyorum halen bu telefon bir efsaneydi:)

• malesef arkadaşlar bu telefona öyle alıştım ki başka telefon kullanamıyorum.ilk telefonum bozulduktan sonra iki ay bekledim bu tel için.şimdi ise 8. e398imi kullanıom.9.sunu arıom şimdi satan varsa pm atın lütfen.bozukta olabilir
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: volcano1988

Gözlerim yaşardı emektarın konusu hâla devam ediyor.Bende kullanıyorum halen bu telefon bir efsaneydi:)

• 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.